Voucher ušteda: 0 kn
3490 kn

Ponuda je istekla!

0 puta kupljeno, ponuda je uspjela!
Vrijedi do: 08.09.'16

Napomene

  • Za provjeru raspoloživosti termina kontaktirajte našu poslovnicu. ( Broj telefona: 01 33 55 683 / E-mail adresa: info@eturist.hr / Adresa: Mihovila Krušlina 16 (ŠETNICA), Zaprešić )
  • Boravišna pristojba, te osiguranje od ozljeda, bolesti, smrti i gubitka prtljage tijekom putovanja i boravka nije uključeno u cijenu, te ga kod nas možete dodatno uplatiti
  • Mogućnost plaćanja: karticama Erste banke, DINERS i Zagrebačke banke jednokratno kao i na rate, e-banking- om, općom uplatnicom
  • Kako bismo vam pružili što bolju uslugu, bilo bi nam drago da nam se javite s povratnim komentarima nakon korištenja ove ponude na e-mail: info@eturist.hr
  • Posjetite našu Facebook stranicu na linkuhttps://www.facebook.com/eturist.hr?ref=hl

Opis ponude

1. dan - SPLIT/ZAGREB - LONDON

Sastanak putnika u Zračnoj luci Zagreb 90 min. prije polaska. Prijava na let zrakoplovom Croatia Airlines na liniji OU 490 za London u 8.30 sati. Po slijetanju u 10.00 sati, odlazak autobusom do grada. Panoramski razgled znamenitosti: Kensington palace, Albert Memorial, Royal Albert Hall, Hyde Park, Marble Arch, Oxford Circus, Picadilly Square, Trafalgar Square, Downing Street, Parlament, Big Ben, Westminsterska opatija, Buckinghamska palača. Nakon smještaja u hotel odlazak na Picadilly Circus te slobodan ostatak večeri u Sohou, Covent Gardenu ili na Leicester Squareu, središtu noćnog života Londona. Povratak u hotel prema želji. Noćenje.

2. dan - LONDON

Doručak. Nastavak razgleda grada: Odlazak do katedrale St Paul´s i Tower of London - najstarije kraljevske rezidencije u kojoj se čuvaju kraljevski dragulji. Kad s Tower Bridgea pogledate na desnu obalu rijeke, primijetit ćete velik broj suvremenih nebodera, od kojih su neki već postali prepoznatljivi na gradskim razglednicama. To je londonski City, sjedište burze i nekih od najvećih svjetskih kompanija. Pogled na City još je impresivniji s kupole obližnje katedrale St.Paul's, 2. po veličini crkve na svijetu, nakon bazilike sv. Petra u Vatikanu. Preko Tower bridgea prijeći ćemo na južnu obalu Temze i nastaviti do katedrale Southwark, Tate Modern i Shakespearovog kazališta Globe i London Eye. Povratak u hotel prema želji. Noćenje.

3. dan - LONDON

Doručak. Odlazak javnim prijevozom do Greenwicha gdje se nalazi poznati Opservatorij kojim prolazi nulti meridijan. Slobodno vrijeme za posjet Opservatoriju. U poslijepodnevnim satima preporučamo šetnju poznatom trgovačkom ulicom Oxford Street, posjet poznatoj robnoj kući Selfridges, robnom carstvu Harrods u Knightsbridgeu, a za večernje sate predlažemo odlazak na neki od poznatih mjuzikla na svjetski poznatom West Endu. Noćenje.

4. dan - LONDON (FAKULTATIVNI IZLET "WINDSOR")

Doručak. Predlažemo poludnevni izlet u Windsor gdje se nalazi službena rezidencija kraljice i njezina dvora (doplata).Za poslijepodnevne sate predlažemo odlazak do Madame Tussauds – muzeja voštanih figura( u dogovoru sa vodičem) te posjet jednom od brojnih muzeja: British museum, National Gallery, Science Museum, National History museum. Noćenje.

5. dan - LONDON - ZAGREB/SPLIT

Preporučamo šetnju prekrasnim Hyde parkom i vrtovima Kensington te posjet istoimenoj palači ili nekom od 3 muzeja koja se nalaze u neposrednoj blizini: Prirodoslovni muzej, Victoria i Albert muzej te Muzej znanosti... ili jednostavno ležerno uživanje u ambijentu jedne od najvećih svjetskih metropola. Odjava iz hotela te transfer za zračnu luku u Londonu na let Croatia Airlines OU 491 za Zagreb u 20.00 sati sa dolaskom u 23.15 sati. Nema mogućnosti priključnog leta u istom danu za Split, Dubrovnik, Zadar i Pulu (osim na povratku 31.10., 14.11. i 28.11. kada je povratak iz Londona na liniji OU 491 za Zagreb u 16.50 sati s dolaskom u 20.05 sati. Nastavak leta za Split, Dubrovnik, Zadar i Pulu.)

Adresa

ETURIST.HR

Radno vrijeme: Pon - pet: 10 - 17h
London, London | Na većoj karti
Telefon: 01/33 55 683
Mobitel: 0994543473
E-mail: info@eturist.hr
Web site: http://www.eturist.hr