Voucher ušteda: 200 kn
1990 kn 2190 kn
-9% Ušteda: 200 kn

Ponuda je istekla!

0 puta kupljeno, ponuda je uspjela!
  • Vrijedi: 2190 kn
  • Ušteda: 200 kn
Vrijedi do: 01.10.'17

Napomene

  • Za provjeru raspoloživosti termina kontaktirajte našu poslovnicu. ( Broj telefona: 01 33 55 683 / E-mail adresa: info@eturist.hr / Adresa: Mihovila Krušlina 16 (ŠETNICA), Zaprešić )
  • Boravišna pristojba, te osiguranje od ozljeda, bolesti, smrti i gubitka prtljage tijekom putovanja i boravka nije uključeno u cijenu, te ga kod nas možete dodatno uplatiti
  • Mogućnost plaćanja: karticama Erste banke, DINERS i Zagrebačke banke jednokratno kao i na rate, e-banking- om, općom uplatnicom
  • Kako bismo vam pružili što bolju uslugu, bilo bi nam drago da nam se javite s povratnim komentarima nakon korištenja ove ponude na e-mail: info@eturist.hr
  • Posjetite našu Facebook stranicu na linkuhttps://www.facebook.com/eturist.hr?ref=hl

Opis ponude

ATENA

TERMINI PUTOVANJA: FM od 1.990 kuna
20.-23.4.2017., 15.-18.6.2017., 29.9.-2.10.2017., 12.10.-15.10.2017.

4 dana zrakoplovom / 3 noćenja

1.dan ZAGREB – ATENA

Sastanak putnika u Zračnoj luci Zagreb kod šaltera informacija u 08:30 sati. Prijava i let za Grčku s polaskom u 10:05 sati s međuslijetanjem u Beogradu, nastavak putovanja u 12:20 sati s dolaskom u Atenu u 14:50 sati po lokalnom vremenu. Nakon obavljanja carinskih formalnosti transfer autobusom prema centru grada i smještaj u hotel 3*/4*. Nakon smještaja i kraćeg odmora odlazak s pratiteljem putovanja u šetnju: Trg Omonia – ulica Stadiou – Trg Syntagma – Ulice Ermou – Plaka – Monastiraki. Slobodno vrijeme, kušajte njihove čuvene musake, pita gyros ili souvlaki te sve to začinite njihovim tradicionalnim pićem, rakija Uzo ili metaxom. Predlažemo odlazak do četvrti Plaka, živopisnog dijela Atene s mnogim tavernama i labirintskim uličicama na tipičnu grčku večeru s tradicionalnim programom koja garantira odličnu zabavu i pravu grčku gastronomiju (uz doplatu). Noćenje.


2. Dan ATENA

Doručak. Poludnevni razgled Atene autobusom i pješice u pratnji službenog gradskog vodiča: trgovi Omonia i Syntagma, glavni gradski trgovi grčke prijestolnice - parlament - klasicističke palače monumentalnih ulica Stadiou i Panepistimiou – „Kallimarmaro“, Panhelenski stadion izgrađen od bijelog mramora za prvu olimpijadu modernih vremena 1896.g. – monumentalna Hadrijanova vrata iz rimskog perioda na ulazu u svetište Zeusa Olimpskog - atenska akropola, centar antičkog grčkog svijeta i jedan od najznačajnijih spomenika svjetske kulturne baštine s hramovima Partenon i Erehteon te panoramskim pogledom na Atenu. Slobodno poslijepodne za osobne programe: kupovina u glavnoj trgovačkoj ulici Ermou ili elegantnoj četvrti Kolonaki. Noćenje.

3. dan ATENA – FAKULTATIVNI IZLET: PIREJ – GLYFADA – RT SOUNION

Kasniji doručak. Slobodno vrijeme za uživanje u prvom danu nove godine u Ateni. Predlažemo odlazak (uz doplatu) na poludnevni izlet autobusom uz pratnju vodiča do Pireja, glavne luke Grčke, nekad ribarskog središta s brojnim restoranima; odlazak do mondene Glyfade, atenskog ljetovališta te vožnja atenskom rivijerom - Apolonovom obalom do rta Sounion poznatom po hramu boga mora - Posejdonovom hramu (razgled izvana jer je lokalitet zatvoren) te jednom od najljepših zalazaka sunca u Grčkoj. Zaustavljanje u jednoj od taverni na rivijeri za mogućnost ručka. Povratak u Atenu. Noćenje.

4. dan ATENA - ZAGREB

Doručak. Slobodno prijepodne za vlastite programa i kupovinu suvenira. Transfer autobusom do zračne luke. Prijava na let i obavljanje carinskih formalnosti. Polijetanje zrakoplova u 16:35 sati s međuslijetanjem u Beogradu, nastavak putovanja u 18:25 sati s dolaskom u Zagreb u 19:35 sati. Kraj programa.


CIJENA ARANŽMANA: 20.4.2017.
2.390 kuna first minute / 2.490 kuna redovna

15.6.2017. 2.590 kuna first minute / 2.690 kuna redovna

29.9., 12.1.2017. 1.990 kuna first minute / 2.190 kuna redovna

Obavezna doplata za zrakoplovne pristojbe i naknade: 1.190 kuna

CIJENA ARANŽMANA UKLJUČUJE:

üpovratnu zrakoplovnu kartu u ekonomskoj klasi prema redu letenja navedenom u programu,

üsmještaj u hotelu 3*/4* u centru Atene na bazi 3 noćenja s buffet doručkom u dvokrevetnoj sobi,

ütransfer autobusom zračna luka – hotel – zračna luka,

üpoludnevni razgled Atene autobusom i pješice u pratnji lokalnog vodiča,

üsve razglede prema programu,

ülicenciranog turističkog pratitelja na hrvatskom jeziku tijekom putovanja,

üosiguranje jamčevine i osiguranje od odgovornosti,

üorganizaciju i pripremu putovanja.

CIJENA ARANŽMANA NE UKLJUČUJE:pristojbe zračnih luka i naknade za izdavanje putničke karte koje se obvezno plaćaju prilikom rezervacije aranžmana 1190 kn – iznos je promjenjiv do dana izdavanja zrakoplovnih karata, ulaznice za lokalitete i objekte koji se posjećuju, a nisu navedeni u cijeni aranžmana, fakultativne izlete, obroke koji nisu uključeni u cijenu.

Cijena fakultativnog programa:

üizlet autobusom u pratnji vodiča Pirej – Glyfada – Rt Sounion, 40 Eur po osobi (minimalno 12 prijavljenih osoba)

ütipična grčka večera u taverni na Plaki s tradicionalnim programom (večera u 4 slijeda s uključenim pićem), 35 Eur po osobi

Doplata za jednokrevetnu sobu 890 kuna.


Mogućnost smještaja u trokrevetnoj sobi na pomoćnom ležaju uz popust od 130 kuna za treću osobu.

Minimalan broj putnika: 20

Adresa

ETURIST.HR

Radno vrijeme: Pon - pet: 10 - 17h
Atena | Na većoj karti