Voucher ušteda: 0 kn
290 kn

Ponuda je istekla!

0 puta kupljeno, Da bi ponuda uspjela, mora biti kupljena 1 puta
Vrijedi do: 19.12.'15

Napomene

 •  Za provjeru raspoloživosti termina kontaktirajte našu poslovnicu. ( Broj telefona: 01 33 55 683 / E-mail adresa: info@eturist.hr / Adresa: Mihovila Krušlina 16 (ŠETNICA), Zaprešić )
 • Boravišna pristojba, te osiguranje od ozljeda, bolesti, smrti i gubitka prtljage tijekom putovanja i boravka nije uključeno u cijenu, te ga kod nas možete dodatno uplatiti
 • Mogućnost plaćanja: karticama Privredne banke Zagreb i Zagrebačke banke jednokratno kao i na rate, e-banking- om, općom uplatnicom
 • Kako bismo vam pružili što bolju uslugu, bilo bi nam drago da nam se javite s povratnim komentarima nakon korištenja ove ponude na e-mail: info@eturist.hr
 • Posjetite našu Facebook stranicu na linku https://www.facebook.com/eturist.hr?ref=hl
 • Opis ponude

  Šifra aranžmana004174
  Datum polaska5.12.2015
  Datum povratka5.12.2015
  Boravak1 dana
  Grad polaskaZagreb
  PrijevozAutobus
  UslugaSamo prijevoz
  Cijenaod 290,00 kn
  Termini
  ŠifraGrad polaskaDatum polaskaDatum povratkaBoravakCijena
  004174Zagreb12.12.201512.12.20151 dana290,00
  004174Zagreb19.12.201519.12.20151 dana290,00

  Opis programa

  Putovanje Advent na austrijskim jezerima autobusom - 1 dan

  Garantirani polasci!

  1. dan, ZAGREB - BAD ISCHL – ST.WOLFGANG - HALSTATT - ZAGREB
  Polazak autobusa iz Zagreba s Autobusnog kolodvora peroni 502-506 u 04:30 sati. Vožnja prema Austriji i zoni Salzkammerguta, području najljepših austrijskih ledenjačkih jezera. Advent u malim mjestima austrijskih jezera prekrasnog je baroknog ugođaja, sa živim jaslicama, vožnjama kočijom, plutajućim lanternama na jezerima-advent iz bajki našeg djetinjstva! Posjet tradicionalnom medičarskom obrtu- tradicija izrade medenjaka duga je stoljećima. Proba medenjaka i mogućnost za kupovinu. Posjet Bad Ischlu, otmjenom ljetovalištu iz carskih vremena. Šetnja gradskim središtem uz zgradu pošte iz koje je poslan brzojav koji je najavio početak 1.svjetskog rata - vile na rijeci Traun - Kurpark, park lječilišta. U gradskom središtu imati ćete prilike posjetiti jednu od najslavnijih slastičarnica Austrije „Zauner“ i kušati autentične išlere, kolače koji su dobili ime po Bad Ischlu. Ovdje je Carska vila u parku-ljetna ladanjska rezidencija obitelji Habsburg u kojoj su oni redovito ljetovali, Franjo Josip išao u lov na kozoroge na okolne brežuljke, a carica Sissy sa svojim dvorskim damama šetala parkom. Kratka vožnja do jednog od najljepših austrijskih jezera Wolfgangsee. Jezero je nazvano po svetom Wolfgangu čija je crkva i svetište u turističkom mjestu St.Wolfgang. Danas je to poznato turističko mjesto zahvaljujući i tradiciji operete i slavnih hotela. Prošetati ćemo do crkve s poznatim Pacherovim oltarom i dvostrukim baroknim oltarom i diviti se prelijepom panoramskom pogledu na jezero s crkvene terase i uživati u okruženju romantičnog božićnog sajma. Spuštamo se prema Hallstatskom jezeru i jednim dijelom romantične ceste dolazimo do jednog od najpoznatijih fotografskih motiva Austrije, Halstatta - mjestašca s ribarskim kućama i poznatog po arheološkom nalazištu keltske kulture koje je u cijeloj Europi poznato pod imenom „Hallstatska kultura“. Šetnja uz obalu do protestantske crkve i glavnog trga te uskim uličicama uz vodopad do katoličke crkve s vidikovcem i poznatim grobljem. Slobodno vrijeme za šetnju u prekrasnom božićnom ugođaju jednog od najromantičnijih mjesta Austrije. Povratak vožnjom kroz Austriju i Sloveniju uz kraća zaustavljanja putem. Dolazak u Zagreb u kasnim satima.

  Cijena aranžmana po osobi: 290 kn

  Rok za prijavu: 7 dana prije putovanja

  Minimalan broj putnika: 40

  Cijena uključuje:
  • prijevoz turističkim autobusom prema programu
  • razgledavanja prema programu
  • pratitelja putovanja
  • pripremu, organizaciju i jamčevinu putovanja

  Cijena ne uključuje:
  • ulaznice za muzeje i kulturno-povijesne spomenike
  • dodatne sadržaje i troškove koji nisu predviđeni programom, troškove osobne prirode (piće, dodatni obroci, telefon, karte za javni gradski prijevoz itd.)
  • Putno osiguranje

  Austrija država je u Srednjoj Europi, a sastoji se od 9 saveznih država. Austrija graniči s Lihtenštajnom i Švicarskom na zapadu, Italijom i Slovenijom na jugu, Mađarskom i Slovačkom na istoku, te Njemačkom i Češkom na sjeveru. Površina Austrije je 83.872,1 km2 a broj stanovnika 8.280.703. Službeni jezik je njemački, koji se također govori u Njemačkoj.Ipak, standardni njemački jezik u Austriji razlikuje se od varijante koja se koristi u Njemačkoj. Hrvatska manjina je najzastupljenija u Gradišću, gdje živi oko 35.000 Hrvata.

  Granične, vizne i zdravstvene formalnosti:
  Za državljane Republike Hrvatske viza za Austriju nije potrebna, ali je za putovanje potrebna važeća putovnica ili osobna iskaznica. Strani državljani dužni su se sami informirati o dokumentima potrebnim za ulazak u određenu zemlju u matičnom Ministarstvu vanjskih poslova ili veleposlanstvu zemlje u koju se putuje. Preporučujemo osiguranje od posljedica nesretnog slučaja i bolesti na putovanju.

  Prilikom prijave za putovanje potrebno je uplatiti 30% ukupnog iznosa, a ostatak 21 dan prije početka putovanja. Prijava za putovanje vrijedi isključivo uz uplatu predujma. Po uplati predujma primit ćete račun koji je ujedno i ugovor o putovanju.
  Minimalan broj putnika za putovanje je 40. Ukoliko se na putovanje ne prijavi dovoljan broj putnika najkasnije 5 dana prije početka paket aranžmana putnička agencija je dužna obavijestiti putnika o otkazu putovanja.
  Završno pismo šaljemo 2 dana prije prije početka putovanja.

  Adresa

  ETURIST.HR

  Radno vrijeme: PON-PET 09-18 sati SUB 09-12 sati
  Austrija | Na većoj karti
  Telefon: 01/33 55 683
  E-mail: info@eturist.hr
  Web site: http://www.eturist.hr