Voucher ušteda: 0 kn
1090 kn

Ponuda je istekla!

0 puta kupljeno, Da bi ponuda uspjela, mora biti kupljena 1 puta
Vrijedi do: 18.12.'15

Napomene

  •  Za provjeru raspoloživosti termina kontaktirajte našu poslovnicu. ( Broj telefona: 01 33 55 683 / E-mail adresa: info@eturist.hr / Adresa: Mihovila Krušlina 16 (ŠETNICA), Zaprešić )
  • Boravišna pristojba, te osiguranje od ozljeda, bolesti, smrti i gubitka prtljage tijekom putovanja i boravka nije uključeno u cijenu, te ga kod nas možete dodatno uplatiti
  • Mogućnost plaćanja: karticama Privredne banke Zagreb i Zagrebačke banke jednokratno kao i na rate, e-banking- om, općom uplatnicom
  • Kako bismo vam pružili što bolju uslugu, bilo bi nam drago da nam se javite s povratnim komentarima nakon korištenja ove ponude na e-mail: info@eturist.hr
  • Posjetite našu Facebook stranicu na linku https://www.facebook.com/eturist.hr?ref=hl

Opis ponude

Šifra aranžmana002337
Datum polaska4.12.2015
Datum povratka6.12.2015
Boravak3 dana
Grad polaskaZagreb
PrijevozAutobus
Kategorija smještaja
UslugaNoćenje s doručkom
Cijenaod 1.090,00 kn
Termini
ŠifraGrad polaskaDatum polaskaDatum povratkaBoravakCijena
002337Zagreb11.12.201513.12.20153 dana1090,00
002337Zagreb18.12.201520.12.20153 dana1090,00
Opis programa

Advent u Beču autobusom - 3 dana

Garantirani polazak 04.12., 11.12., 18.12.

1. dan, petak ZAGREB – BEČ
Polazak u 06:30 sati s Autobusnog kolodvora (peroni 502-505). Slijedi ugodna vožnja kroz Sloveniju i Austriju do Beča. Šetnja sa pratiteljem uz koju ćemo vidjeti: Ring – Trg Marije Terezije- Parlament – gradska vijećnica – Hofburg – Graben – katedrala sv. Stjepana... Smještaj u hotel. Slobodno vrijeme,predlažemo posjet raskošno osvijetljenom poznatom Božićnom sajmu ispred gradske vijećnice. Noćenje.

2. dan, subota BEČ
Doručak. Odlazak s pratiteljem javnim prijevozom do gradskog središta (posebna je regulacija prometa subotom za vrijeme Adventa u Beču). Slobodno vrijeme za kupovinu u glavnoj trgovačkoj ulici Mariahilferstrasse, posjet nekima od brojnih božićnih sajmova, iskoristite bogatu kulturnu i muzejsku ponudu Beča : posjetite KHM povijesno-umjetnički muzej, carsku riznicu, zbirku Albertina, muzeje u Hofburgu, predstave španjolske škole jahanja, uživajte u vožnji velikim kotačem Pratera ,provezite se kočijama povijesnom jezgrom, posjetite bečki akvarij, isprobajte pravi bečki odrezak ili slasne kolače i kavu u jednoj od tradicionalnih kavana – slastičarnica. Noćenje.

3. dan, nedjelja BEČ - ZAGREB
Doručak. Odjava iz hotela. Slobodno vrijeme u gradskom središtu Beča za posjete izložbama, brojnim muzejima ili nekom od brojnih božićnih sajmova, za ručak, šetnju ili osobne programe. Posjet dvorcu Schonbrunn, ljetnoj rezidenciji Habsburgovaca. Individualni obilazak dvorca te šetnja velikim parkom i posjet božićnom sajmu ispred dvorca. Polazak za Zagreb u 16 sati. Očekivano vrijeme dolaska u kasnim večernjim satima.

Cijena aranžmana po osobi: 1.090 kn

Rok za prijavu: 7 dana prije puta

Minimalan broj putnika: 40

Cijena uključuje:
• prijevoz visokoturističkim autobusom prema programu putovanja
• smještaj u hotelu 3/4* u Beču na osnovi 2 noćenja s buffet doručkom
• turističkog pratitelja tijekom puta
• jamčevno osiguranje, troškove organizacije i prodaje aranžmana

Cijena ne uključuje:
• Ulaznice za muzeje i kulturno-povijesne spomenike
• Ulaznica za dvorac Schonbrunn, odrasli 12,90 Eur, djeca 9,50 Eur - IMPERIAL TURA
• Ulaznice za muzeje i kulturno-povijesne spomenike u Beču: KHM-povijesno-umjetnički muzej 14 Eur, Albertina 11,90 Eur, Carska riznica 12 Eur, Carske prostorije u Hofburgu 11,50 Eur
• Dodatne sadržaje i troškove koji nisu predviđeni programom, troškove osobne prirode (piće, dodatni obroci, telefon, karte za javni gradski prijevoz itd.)
• Doplata za jednokrevetnu sobu – 550 kn
• Putno osiguranje

Popusti:
Djeca do 2 godine u pratnji dvije odrasle osobe putuju besplatno, djeca do 11,99 godina starosti u pratnji dvije odrasle osobe u trokrevetnoj sobi 30% popusta. Treća osoba u trokrevetnoj sobi po redovnoj cijeni.

Beč je glavni i najveći grad Austrije, i jedna od devet austrijskih saveznih zemalja. Grad leži na obalama Dunava, 40 km od granice sa Slovačkom i slovačkog glavnog grada Bratislave. Ima oko 1,6 milijuna stanovnika (petina stanovništva Austrije). Simbol Beča je katedrala sv. Stjepana, sjedište bečkog nadbiskupa. Administrativno je podijeljen na 23 okruga (njem. Bezirk). Sjedište je nekoliko međunarodnih organizacija: OPEC-a (Organizacije zemalja izvoznica nafte), IAEA (Međunarodne agencije za atomsku energiju) i UNIDO-a (Organizacije za industrijski razvoj Ujedinjenih naroda). Beč je u svjetskim razmjerima odavno postao i omiljeno turističko odredište, ponajviše zahvaljujući mnogobrojnim raskošnim kulturno-povijesnim spomenicima iz doba Austro-Ugarske monarhije, raznolikoj kulturnoj ponudi i naslovu glazbene prijestolnice u kojoj su između ostalih živjeli i stvarali poznati glazbenici kao što su Beethoven ili Mozart. U gradskom središtu (Innenstadt) nalazi se veličanstvena katedrala sv. Stjepana te brojni spomenici uvršteni na listu svjetske kulturne baštine. U neposrednoj blizini su i Bečka državna opera (Wiener Staatsoper), ulica Kärntner Straße - najfrekventnija pješačka zona Austrije, poznati hoteli, kavane i slastičarnice kao i znameniti Ring - ulica Ringstraße, koja kao prsten okružuje središte grada. Od 1980. godine u Beču se razvila živahna i raznovrsna noćna scena s ugostiteljskim četvrtima, umjetničkim galerijama, noćnim klubovima, jazz barovima i priredbama svake vrste. Veliki broj posjetitelja u Beč dolazi u mjesecu prosincu kada se u gradu održavaju i brojni božićni sajmovi na otvorenomm (Weihnachtsmarkt) od kojih je najpoznatiji Christkindlmarkt koji se pred Gradskom vijećnicom održava od 1975. godine. Većina bečkih znamenitosti može se posjetiti tijekom cijele godine kao npr. dvorci Schönbrunn, Hofburg i Belvedere ili poznati muzejski kompleks MuseumsQuartier.

Granične, vizne i zdravstvene formalnosti:
Za državljane Republike Hrvatske viza za Austriju i Slovačku nije potrebna, ali je za putovanje potrebna važeća putovnica ili osobna iskaznica. Strani državljani dužni su se sami informirati o dokumentima potrebnim za ulazak u određenu zemlju u matičnom Ministarstvu vanjskih poslova ili veleposlanstvu zemlje u koju se putuje. Preporučujemo osiguranje od posljedica nesretnog slučaja i bolesti na putovanju.

Prilikom prijave za putovanje potrebno je uplatiti 30% ukupnog iznosa, a ostatak 21 dan prije početka putovanja. Prijava za putovanje vrijedi isključivo uz uplatu predujma. Po uplati predujma primit ćete račun koji je ujedno i ugovor o putovanju.
Minimalan broj putnika za putovanje je 40. Ukoliko se na putovanje ne prijavi dovoljan broj putnika najkasnije 5 dana prije početka paket aranžmana putnička agencija je dužna obavijestiti putnika o otkazu putovanja.
Završno pismo šaljemo 2 dana prije prije početka putovanja.

Adresa

ETURIST.HR

Radno vrijeme: PON-PET 09-18 sati SUB 09-12 sati
Beč | Na većoj karti
Telefon: 01/33 55 683
E-mail: info@eturist.hr
Web site: http://www.eturist.hr