Voucher ušteda: 45 kn
550 kn 595 kn
-8% Ušteda: 45 kn

Ponuda je istekla!

0 puta kupljeno, Da bi ponuda uspjela, mora biti kupljena 1 puta
 • Vrijedi: 595 kn
 • Ušteda: 45 kn
Vrijedi do: 19.12.'15

Napomene

 •  Za provjeru raspoloživosti termina kontaktirajte našu poslovnicu. ( Broj telefona: 01 33 55 683 / E-mail adresa: info@eturist.hr / Adresa: Mihovila Krušlina 16 (ŠETNICA), Zaprešić )
 • Boravišna pristojba, te osiguranje od ozljeda, bolesti, smrti i gubitka prtljage tijekom putovanja i boravka nije uključeno u cijenu, te ga kod nas možete dodatno uplatiti
 • Mogućnost plaćanja: karticama Privredne banke Zagreb i Zagrebačke banke jednokratno kao i na rate, e-banking- om, općom uplatnicom
 • Kako bismo vam pružili što bolju uslugu, bilo bi nam drago da nam se javite s povratnim komentarima nakon korištenja ove ponude na e-mail: info@eturist.hr
 • Posjetite našu Facebook stranicu na linku https://www.facebook.com/eturist.hr?ref=hl
 • Opis ponude

  Šifra aranžmana003370
  Datum polaska5.12.2015
  Datum povratka6.12.2015
  Boravak2 dana
  Grad polaskaZagreb
  PrijevozAutobus
  Kategorija smještaja
  UslugaNoćenje s doručkom
  Cijenaod 550,00 kn
  Termini
  ŠifraGrad polaskaDatum polaskaDatum povratkaBoravakCijena
  003370Zagreb12.12.201513.12.20152 dana550,00
  003370Zagreb19.12.201520.12.20152 dana550,00

  Opis programa

  Putovanje Advent u Beču i Bratislavi autobusom - 2 dana

  Garantirani polasci 05.12., 12.12., 19.12.
  MOGUĆNOST POLASKA IZ KARLOVCA za datum: 5.12.2015 - 5.12.2015

  Vrijednost više:
  Hotel 4* u Bratislavi

  1.dan ZAGREB – SHOPPING OUTLET PARNDORF - BRATISLAVA
  Polazak u 05:00 sati s Autobusnog kolodvora Zagreb (peroni 502-505). Vožnja kroz Sloveniju i Austriju. Zaustavljanje za shopping u najvećem dizajnerskom outletu centra Parndorf u cijeloj Austriji. Odlična prilika za predbožićni shopping! Nastavak puta za Bratislavu. Razgled grada: Stari grad Bratislavsky Hrad – stara gradska vijećnica - Michalski toranj – Katedrala sv. Martina – Academia Istropolitana - Slovačko narodno kazalište – glavni gradski trg. Slobodno vrijeme za vlastite programe. Smještaj u hotel. Navečer predlažemo posjet poznatom Slovak pubu ili šetnju svečano ukrašenim gradskim središtem s bogatom ugostiteljskom ponudom. Noćenje.

  2.dan BRATISLAVA - BEČ - ZAGREB
  Doručak. Kratka jednosatna vožnja do Beča. Panoramski razgled Beča autobusom: Ring – Opera – veliki muzeji – Parlament – Hofburg, te šetnja s pratiteljem do katedrale sv. Stjepana i poznatog Božićnog sajma ispred gradske vijećnice. Slobodno vrijeme za ručak, posjete muzejima ili osobne programe. Vožnja do dvorca Schönbrunn. Posjet božićnom sajmu ispred dvorca, mogućnost posjeta unutarnjim prostorijama dvorca kao i šetnja velikim parkom. Odlazak iz Beča u 17 sati. Dolazak u Zagreb u kasnim večernjim satima

  Cijena aranžmana po osobi u HRK

  datumi polazaka05.12.12.12.19.12.
  First Minute cijena550550550
  Redovna cijena595595595


  First Minute cijena vrijedi do popunjenja kapaciteta po FM cijeni

  Rok za prijavu: 7 dana prije puta

  Minimalan broj putnika: 40

  Cijena uključuje:
  • prijevoz visokoturističkim autobusom prema programu putovanja
  • 1 noćenje s doručkom u hotelu 4* u Bratislavi u dvokrevetnim sobama
  • turističkog pratitelja tijekom puta
  • jamčevno osiguranje, troškove organizacije i prodaje aranžmana

  Cijena ne uključuje:
  • Doplata za jednokrevetnu sobu – 190 kn
  • ulaznice za muzeje i kulturno – povijesne spomenike (cijene mogu biti podložne promjeni): KHM-povijesno umjetnički muzej 14 EUR, Albertina 11,90 EUR, Carska riznica 12 EUR, Carske prostorije u Hofburgu 11,50 EUR
  • ulaznica za dvorac Schönbrunn odrasli 12,90 EUR, djeca 9,50 EUR ( ulaznica uključuje audio slušalice na stranim jezicima ili tekst na hrvatskom jeziku , vrijeme i mogućnost ulaza u dvorac ovise o ukupnom broju posjetilaca)
  • Troškove osobne prirode (piće, dodatni obroci, telefon, karte za javni gradski prijevoz i sl.)
  • Putno zdravstveno osiguranje i osiguranje od otkaza putovanja

  Popusti:
  Djeca do 2 godine u pratnji dvije odrasle osobe putuju besplatno, djeca do 12 godina starosti u pratnji dvije odrasle osobe u trokrevetnoj sobi 20% popusta. Treća osoba u trokrevetnoj sobi po redovnoj cijeni.

  Beč je glavni i najveći grad Austrije, i jedna od devet austrijskih saveznih zemalja. Grad leži na obalama Dunava, 40 km od granice sa Slovačkom i slovačkog glavnog grada Bratislave. Ima oko 1,6 milijuna stanovnika (petina stanovništva Austrije). Simbol Beča je katedrala sv. Stjepana, sjedište bečkog nadbiskupa. Administrativno je podijeljen na 23 okruga (njem. Bezirk). Sjedište je nekoliko međunarodnih organizacija: OPEC-a (Organizacije zemalja izvoznica nafte), IAEA (Međunarodne agencije za atomsku energiju) i UNIDO-a (Organizacije za industrijski razvoj Ujedinjenih naroda). Beč je u svjetskim razmjerima odavno postao i omiljeno turističko odredište, ponajviše zahvaljujući mnogobrojnim raskošnim kulturno-povijesnim spomenicima iz doba Austro-Ugarske monarhije, raznolikoj kulturnoj ponudi i naslovu glazbene prijestolnice u kojoj su između ostalih živjeli i stvarali poznati glazbenici kao što su Beethoven ili Mozart. U gradskom središtu (Innenstadt) nalazi se veličanstvena katedrala sv. Stjepana te brojni spomenici uvršteni na listu svjetske kulturne baštine. U neposrednoj blizini su i Bečka državna opera (Wiener Staatsoper), ulica Kärntner Straße - najfrekventnija pješačka zona Austrije, poznati hoteli, kavane i slastičarnice kao i znameniti Ring - ulica Ringstraße, koja kao prsten okružuje središte grada. Od 1980. godine u Beču se razvila živahna i raznovrsna noćna scena s ugostiteljskim četvrtima, umjetničkim galerijama, noćnim klubovima, jazz barovima i priredbama svake vrste. Veliki broj posjetitelja u Beč dolazi u mjesecu prosincu kada se u gradu održavaju i brojni božićni sajmovi na otvorenomm (Weihnachtsmarkt) od kojih je najpoznatiji Christkindlmarkt koji se pred Gradskom vijećnicom održava od 1975. godine. Većina bečkih znamenitosti može se posjetiti tijekom cijele godine kao npr. dvorci Schönbrunn, Hofburg i Belvedere ili poznati muzejski kompleks MuseumsQuartier.

  Bratislava, glavni je i najveći grad Slovačke i sjedište Bratislavske pokrajine. Udaljena je samo 60 km od Beča, a prije Prvog svjetskog rata njegovo je predgrađe bilo povezano s Bratislavom električnim tramvajem. S obzirom na međusobnu udaljenost, Beč i Bratislava su najbliži glavni gradovi u Europi. Granice grada gotovo dosežu državne granice s Austrijom (4 km) i Mađarskom (13 km). Na istočnoj obali Dunava nalazi se znamenita povijesna jezgra, a na zapadnoj se smjestio moderni dio grada. Nekada poznat kao njemački Pressburg, mađarski Pozsony ili hrvatski Požun oduvijek je bio jedno od kulturnih središta Srednje Europe. Kao središte višestoljetne povijesti bio je raskrižje brojnih kultura i trgovinskih putova. Danas je najvažnije industrijsko i kulturno središte Slovačke. Kao središte višestoljetne kulture Bratislava obiluje brojnim kulturno povijesnim građevinama koje su većinom smještene u starom dijelu grada koje je glavno mjesto bogatih kulturnih događanja tijekom cijele godine.

  Granične, vizne i zdravstvene formalnosti:
  Za državljane Republike Hrvatske viza za Austriju i Slovačku nije potrebna, ali je za putovanje potrebna važeća putovnica ili osobna iskaznica. Strani državljani dužni su se sami informirati o dokumentima potrebnim za ulazak u određenu zemlju u matičnom Ministarstvu vanjskih poslova ili veleposlanstvu zemlje u koju se putuje. Preporučujemo osiguranje od posljedica nesretnog slučaja i bolesti na putovanju.

  Prilikom prijave za putovanje potrebno je uplatiti 30% ukupnog iznosa, a ostatak 21 dan prije početka putovanja. Prijava za putovanje vrijedi isključivo uz uplatu predujma. Po uplati predujma primit ćete račun koji je ujedno i ugovor o putovanju.
  Minimalan broj putnika za putovanje je 40. Ukoliko se na putovanje ne prijavi dovoljan broj putnika najkasnije 5 dana prije početka paket aranžmana putnička agencija je dužna obavijestiti putnika o otkazu putovanja.
  Završno pismo šaljemo 2 dana prije prije početka putovanja.

  Adresa

  ETURIST.HR

  Radno vrijeme: PON-PET 09-18 sati SUB 09-12 sati
  Beč & Bratislava, Beč | Na većoj karti
  Telefon: 01/33 55 683
  E-mail: info@eturist.hr
  Web site: http://www.eturist.hr