Voucher ušteda: 0 kn
250 kn

Ponuda je istekla!

0 puta kupljeno, Da bi ponuda uspjela, mora biti kupljena 1 puta
Vrijedi do: 20.12.'15

Napomene

 •  Za provjeru raspoloživosti termina kontaktirajte našu poslovnicu. ( Broj telefona: 01 33 55 683 / E-mail adresa: info@eturist.hr / Adresa: Mihovila Krušlina 16 (ŠETNICA), Zaprešić )
 • Boravišna pristojba, te osiguranje od ozljeda, bolesti, smrti i gubitka prtljage tijekom putovanja i boravka nije uključeno u cijenu, te ga kod nas možete dodatno uplatiti
 • Mogućnost plaćanja: karticama Privredne banke Zagreb i Zagrebačke banke jednokratno kao i na rate, e-banking- om, općom uplatnicom
 • Kako bismo vam pružili što bolju uslugu, bilo bi nam drago da nam se javite s povratnim komentarima nakon korištenja ove ponude na e-mail: info@eturist.hr
 • Posjetite našu Facebook stranicu na linku https://www.facebook.com/eturist.hr?ref=hl
 • Opis ponude

  Šifra aranžmana003427
  Datum polaska28.11.2015
  Datum povratka28.11.2015
  Boravak1 dana
  Grad polaskaZagreb
  PrijevozAutobus
  UslugaSamo prijevoz
  Cijenaod 250,00 kn
  Termini
  ŠifraGrad polaskaDatum polaskaDatum povratkaBoravakCijena
  003427Zagreb12.12.201512.12.20151 dana250,00
  003427Zagreb19.12.201520.12.20151 dana250,00

  Opis programa

  Putovanje Advent u Budimpešti autobusom - 1 dan

  Garantirani polasci 05.12., 12.12., 19.12.

  1. dan ZAGREB – BUDIMPEŠTA - ZAGREB
  Polazak autobusa u 05:30 sati sa Autobusnog kolodvora Zagreb (peroni 502-506). Vožnja kroz Hrvatsku i Mađarsku uz kraća usputna zaustavljanja radi odmora. Po dolasku u Budimpeštu slijedi razgledavanje grada: TRG HEROJA – AVENIJA ANDRASSY – VELIKI PRSTEN – KATEDRALA SV. STJEPANA – PARLAMENT – MARGARETIN MOST – VODENI GRAD – BUDIM (dio UNESCOve svjetske baštine) – RIBARSKA UTVRDA – CRKVA KRALJA MATIJE (MARIJINA UZNESENJA) – LANČANI MOST – CITADELA – GELLERT – ELIZABETIN MOST. Slobodno vrijeme za kupovinu i uživanje u adventskom ugođaju u središtu Budimpešte, posjet nekom od muzeja, ručak u tipičnom mađarskom restoranu ili vrijeme za neodoljive kolače u jednoj od poznatih kavana - slastičarnica. Odlazak iz Budimpešte s dogovorenog mjesta u 18:00 sati. Predviđeni dolazak u Zagreb u kasnim večernjim satima.

  Cijena aranžmana po osobi: 250 kn

  Rok za prijavu: 7 dana prije puta

  Minimalan broj putnika: 40

  Cijena uključuje:
  • prijevoz visokoturističkim autobusom prema programu putovanja
  • turističkog pratitelja tijekom puta
  • jamčevno osiguranje, troškove organizacije i prodaje aranžmana

  Cijena ne uključuje:
  • Ulaznice za muzeje i kulturno – povijesne spomenike, dodatne sadržaje i troškove koji nisu predviđeni programom, troškove osobne prirode (piće, dodatni obroci, telefon, karte za javni gradski prijevoz itd.)
  • Putno zdravstveno osiguranje

  Budimpešta, glavni grad Mađarske i glavni politički, industrijski, trgovački i prometni centar zemlje. Ima preko 1,7 milijuna stanovnika, što je manje od vrhunca dostignutog sredinom 1980-ih kada je imala 2,07 milijuna. Postala je jedinstveni grad 1873. godine spajanjem Budima i Starog Budima na desnoj obali Dunava s Peštom na lijevoj (istočnoj) obali. Bila je drugim središtem Austro-Ugarskog Carstva koje se raspalo 1918. godine. Ovaj jedan od najljepših gradova Europe ima mnoge znamenitosti od kojih su Budimski dvorac, Andraševa avenija, Trg heroja u Budimpešti i Milenijska podzemna željeznica upisani na UNESCO-v popis mjesta svjetske baštine u Europi.

  Granične, vizne i zdravstvene formalnosti:
  Za državljane RH viza za Mađarsku nije potrebna, ali je za putovanje potrebna važeća putovnica ili osobna iskaznica. Strani državljani dužni su se sami informirati o dokumentima potrebnim za ulazak u određenu zemlju u matičnom Ministarstvu vanjskih poslova ili veleposlanstvu zemlje u koju se putuje. Preporučujemo osiguranje od posljedica nesretnog slučaja i bolesti na putovanju.

  Prilikom prijave za putovanje potrebno je uplatiti 30% ukupnog iznosa, a ostatak 21 dan prije početka putovanja. Prijava za putovanje vrijedi isključivo uz uplatu predujma. Po uplati predujma primit ćete račun koji je ujedno i ugovor o putovanju.
  Minimalan broj putnika za putovanje je 40. Ukoliko se na putovanje ne prijavi dovoljan broj putnika najkasnije 5 dana prije početka paket aranžmana putnička agencija je dužna obavijestiti putnika o otkazu putovanja.
  Završno pismo šaljemo 2 dana prije prije početka putovanja.

  Adresa

  ETURIST.HR

  Radno vrijeme: PON-PET 09-18 sati SUB 09-12 sati
  Budimpešta | Na većoj karti
  Telefon: 01/33 55 683
  E-mail: info@eturist.hr
  Web site: http://www.eturist.hr