Voucher ušteda: 0 kn
590 kn

Ponuda je istekla!

0 puta kupljeno, Da bi ponuda uspjela, mora biti kupljena 1 puta
Vrijedi do: 12.12.'15

Napomene

  •  Za provjeru raspoloživosti termina kontaktirajte našu poslovnicu. ( Broj telefona: 01 33 55 683 / E-mail adresa: info@eturist.hr / Adresa: Mihovila Krušlina 16 (ŠETNICA), Zaprešić )
  • Boravišna pristojba, te osiguranje od ozljeda, bolesti, smrti i gubitka prtljage tijekom putovanja i boravka nije uključeno u cijenu, te ga kod nas možete dodatno uplatiti
  • Mogućnost plaćanja: karticama Privredne banke Zagreb i Zagrebačke banke jednokratno kao i na rate, e-banking- om, općom uplatnicom
  • Kako bismo vam pružili što bolju uslugu, bilo bi nam drago da nam se javite s povratnim komentarima nakon korištenja ove ponude na e-mail: info@eturist.hr
  • Posjetite našu Facebook stranicu na linku https://www.facebook.com/eturist.hr?ref=hl

Opis ponude

Šifra aranžmana004172
Datum polaska12.12.2015
Datum povratka13.12.2015
Boravak2 dana
Grad polaskaZagreb
PrijevozAutobus
Kategorija smještaja
UslugaNoćenje s doručkom
Cijenaod 590,00 kn
Termini
ŠifraGrad polaskaDatum polaskaDatum povratkaBoravakCijena
004172Zagreb12.12.201513.12.20152 dana590,00

Opis programa

Putovanje Advent u Gradišću autobusom - 2 dana

Kombinirano adventsko putovanje u Austriju i Mađarsku

1. dan ZAGREB – EISENSTADT (ŽELEZNO)- SOPRON
Polazak autobusa iz Zagreba s Autobusnog kolodvora, turistički peroni 502-506 u 06:30 sati. Vožnja kroz Sloveniju i Austriju uz kraće zaustavljanje putem. Dolazak u Eisenstadt (Železno), glavni grad Gradišća (Burgenlanda). Razgled grada: dvorac Esterhazy s velikim parkom - kuća Josepha Haydna u kojoj je stanovao veliki glazbenik – Haydnova crkva – katedrala sv. Martina. Slobodno vrijeme u ugodnom gradskom središtu za kupovinu ,posjet božićnom sajmu u parku dvorca Esterhazy ili odlazak do neke od tradicionalnih kavana ili restorana. Kratka vožnja do Mađarske. Smještaj u hotel u Sopronu. Noćenje.

2.dan SOPRON - KÖSZEG – ZAGREB
Doručak. Razgled povijesne jezgre Soprona, grada poznatog po proizvodnji vina i po rimskoj povijesti: šetnja povijesnom jezgrom do glavnoga trga, Vrata vjere , gradskoga tornja i stupa svetog Trojstva. Slobodno vrijeme za kavu i šetnju . Kratka vožnja prema Köszegu ,mjestu poznatom po obrani utvrde od strane Nikole Jurišića dok je grad opsjedala vojska Sulejmana Veličanstvenog. Posjet zanimljivom živopisnom mjestu poznatom po utvrdi - dvorcu, glavnom trgu sa crkvom svetog Srca i Jurišićevom trgu. Ovaj je gradić nepoznati povijesni dragulj ovog djela Mađarske čija se povijesna jezgra jako svidi posjetiocima. Povratak vožnjom prema Hrvatskoj. Dolazak u Zagreb u kasnim večernjim satima.

Cijena aranžmana po osobi: 590 kn

Rok za prijavu: 7 dana prije puta

Minimalan broj putnika: 40

Cijena uključuje:
• prijevoz turističkim autobusom prema programu
• smještaj na osnovi 1 noćenja s doručkom u hotelu 3* u Sopronu
• razgledavanja prema programu
• pratitelja putovanja
• pripremu, organizaciju i jamčevinu putovanja

Cijena ne uključuje:
• doplatu za jednokrevetnu sobu: 190 kn
• ulaznice za muzeje i kulturno-povijesne spomenike
• dodatne sadržaje i troškove koji nisu predviđeni programom, troškove osobne prirode (piće, dodatni obroci,telefon, karte za javni gradski prijevoz itd.)
• ulaznice u Eisenstadtu ( cijene mogu biti podložne promjeni): palača Esterhazy 9 EUR, Haydnova kuća 4,50 EUR, ulaz na Božićni sajam u parku dvorca 3,50 EUR –ulaz je besplatan za posjetitelje koji su kupili ulaznicu za posjet dvorcu.
• putno osiguranje

Trokrevetne sobe:
na ovom programu rezervacija po redovnoj cijeni moguća je po redovnoj cijeni.

Austrija država je u Srednjoj Europi, a sastoji se od 9 saveznih država. Austrija graniči s Lihtenštajnom i Švicarskom na zapadu, Italijom i Slovenijom na jugu, Mađarskom i Slovačkom na istoku, te Njemačkom i Češkom na sjeveru. Površina Austrije je 83.872,1 km2 a broj stanovnika 8.280.703. Službeni jezik je njemački, koji se također govori u Njemačkoj. Ipak, standardni njemački jezik u Austriji razlikuje se od varijante koja se koristi u Njemačkoj. Hrvatska manjina je najzastupljenija u Gradišću, gdje živi oko 35.000 Hrvata.

Mađarska je država u Srednjoj Europi. Njezini ju stanovnici zovu Magyarország.
Graniči s Austrijom, Slovačkom, Ukrajinom, Rumunjskom, Srbijom, Hrvatskom i Slovenijom. Tradicionalno se vjeruje da je Mađarsku osnovao Árpád, koji je poveo Mađare u Panonsku nizinu u 9. stoljeću. Mađarsko je kraljevstvo 1000. godine osnovao kralj Stjepan I. Ravnice pokrivaju veći dio Mađarske ("Karpatski bazen"), dok na sjeveru uz slovačku granicu ima brda i planina (najviši vrh: Kékes, 1014 m).

Praktične napomene:
valuta u Mađarsko je mađarska forinta (HUF). Forinte se mogu nabaviti u Hrvatskoj prije početka putovanja (tečaj može biti povoljniji). Valuta u Austriji je euro.

Granične, vizne i zdravstvene formalnosti:
Za državljane Republike Hrvatske viza za Austriju nije potrebna, ali je za putovanje potrebna važeća putovnica ili osobna iskaznica. Strani državljani dužni su se sami informirati o dokumentima potrebnim za ulazak u određenu zemlju u matičnom Ministarstvu vanjskih poslova ili veleposlanstvu zemlje u koju se putuje. Preporučujemo osiguranje od posljedica nesretnog slučaja i bolesti na putovanju.

Prilikom prijave za putovanje potrebno je uplatiti 30% ukupnog iznosa, a ostatak 21 dan prije početka putovanja. Prijava za putovanje vrijedi isključivo uz uplatu predujma. Po uplati predujma primit ćete račun koji je ujedno i ugovor o putovanju.
Minimalan broj putnika za putovanje je 40. Ukoliko se na putovanje ne prijavi dovoljan broj putnika najkasnije 5 dana prije početka paket aranžmana putnička agencija je dužna obavijestiti putnika o otkazu putovanja.
Završno pismo šaljemo 2 dana prije prije početka putovanja.

Adresa

ETURIST.HR

Radno vrijeme: PON-PET 09-18 sati SUB 09-12 sati
Gradišće | Na većoj karti
Telefon: 01/33 55 683
E-mail: info@eturist.hr
Web site: http://www.eturist.hr