Voucher ušteda: 0 kn
299 kn

Ponuda je istekla!

0 puta kupljeno, Da bi ponuda uspjela, mora biti kupljena 1 puta
Vrijedi do: 12.12.'15

Napomene

  •  Za provjeru raspoloživosti termina kontaktirajte našu poslovnicu. ( Broj telefona: 01 33 55 683 / E-mail adresa: info@eturist.hr / Adresa: Mihovila Krušlina 16 (ŠETNICA), Zaprešić )
  • Boravišna pristojba, te osiguranje od ozljeda, bolesti, smrti i gubitka prtljage tijekom putovanja i boravka nije uključeno u cijenu, te ga kod nas možete dodatno uplatiti
  • Mogućnost plaćanja: karticama Privredne banke Zagreb i Zagrebačke banke jednokratno kao i na rate, e-banking- om, općom uplatnicom
  • Kako bismo vam pružili što bolju uslugu, bilo bi nam drago da nam se javite s povratnim komentarima nakon korištenja ove ponude na e-mail: info@eturist.hr
  • Posjetite našu Facebook stranicu na linku https://www.facebook.com/eturist.hr?ref=hl

Opis ponude

Šifra aranžmana002553
Datum polaska5.12.2015
Datum povratka5.12.2015
Boravak1 dana
Grad polaskaZagreb
PrijevozAutobus
UslugaSamo prijevoz
Cijenaod 299,00 kn
Termini
ŠifraGrad polaskaDatum polaskaDatum povratkaBoravakCijena
002553Zagreb12.12.201512.12.20151 dana299,00

Opis programa

Putovanje Advent u Salzburgu autobusom - 1 dan

Garantirani polasci

1. dan ZAGREB – SALZBURG - ZAGREB
Polazak autobusa u 04:30 sata sa Autobusnog kolodvora Zagreb (peroni 502-506). Vožnja kroz Sloveniju i Austriju uz kraća usputna zaustavljanja. Po dolasku u Salzburg razgled grada uz pratnju gradskog vodiča: Katedrala – Nadbiskupska rezidencija – barokna fontana crkva sv. Petra – Mozartova rodna kuća. Slobodno vrijeme za kupovinu i uživanje u mnogobrojnim adventskim štandovima božićnog sajma ispred katedrale ili kod parka Mirabell, kupovinu originalnih Mozart kuglica, ućivanje uz kavu i kolač u tradicionalnim kavanama ili vožnju fijakerom kroz romantične ulice starog grada. Moguć odlazak uspinjačom na utvrdu Hohensalzburg s neponovljivim pogledom na grad i obližnje njemačke alpske vrhunce. Odlazak iz Salzburga s dogovorenog mjesta u 18:00 sati. Predviđeni dolazak u Zagreb u noćnim satima.

Cijena aranžmana po osobi: 299 kn

Rok za prijavu: 7 dana prije puta

Minimalan broj putnika: 40

Cijena uključuje:
• prijevoz visokoturističkim autobusom prema programu putovanja
• turističkog pratitelja tijekom puta
• gradskog vodiča u Salzburgu za razgled grada
• jamčevno osiguranje, troškove organizacije i prodaje aranžmana

Cijena ne uključuje:
• Ulaznice za muzeje i kulturno – povijesne spomenike (cijene mogu biti podložne promjeni): Mozartova rodna kuća 10 EUR, utvrda Hohensalzburg 11,30 EUR (uključuje uspinjaču i ulaznicu u muzeje na utvrdi) , novi muzej Domquartier 12 EUR
• dodatne sadržaje i troškove koji nisu predviđeni programom, troškove osobne prirode (piće, dodatni obroci, telefon, karte za javni gradski prijevoz itd.)
• Putno osiguranje

Salzburg (bavarski: Såizburg je grad u Austriji i središte istoimene pokrajne. Četvrti je po veličini grad u Austriji, a nalazi se na granici s Njemačkom. U okolici Salzburga nalaze se rudnici soli, koji su se eksploatirali do 1989., kada su zatvoreni. Oni su danas jedna od turističkih atrakcija. Hrvatski (i slovenski) naziv za taj grad je Solnograd jer njemačka riječ "salz" znači "sol". Ime grada u doslovnom prijevodu znači "dvorac ili tvrđava od soli".
Stari grad Salzburg (Altstadt), u svijetu poznat po svojoj baroknoj arhitekturi, smatra se jednim od najbolje očuvanih gradova sjeverno od Alpa. Od 1996. stari dio Salzburga upisan je na UNESCOv popis mjesta svjetske baštine u Europi. Salzburg su zbog arhitekture u prošlosti često nazivali i njemačkim Rimom. Današnji izgled grada datira iz 16., 17. i 18. stoljeća kad je započeta transformacija iz srednjovjekovnog u barokni grad. Salzburg je ujedno i rodni grad W. A. Mozarta i grad u kojemu je proveo svoje rano djetinjstvo.

Austrija država je u Srednjoj Europi, a sastoji se od 9 saveznih država. Austrija graniči s Lihtenštajnom i Švicarskom na zapadu, Italijom i Slovenijom na jugu, Mađarskom i Slovačkom na istoku, e Njemačkom i Češkom na sjeveru. Površina Austrije je 83.872,1 km2 a broj stanovnika 8.280.703. Službeni jezik je njemački, koji se također govori u Njemačkoj. Ipak, standardni njemački jezik u Austriji razlikuje se od varijante koja se koristi u Njemačkoj. Hrvatska manjina je najzastupljenija u Gradišću, gdje živi oko 35.000 Hrvata.

Granične, vizne i zdravstvene formalnosti:
Za državljane Republike Hrvatske viza za Austriju nije potrebna, ali je za putovanje potrebna važeća putovnica ili osobna iskaznica. Strani državljani dužni su se sami informirati o dokumentima potrebnim za ulazak u određenu zemlju u matičnom Ministarstvu vanjskih poslova ili veleposlanstvu zemlje u koju se putuje. Preporučujemo osiguranje od posljedica nesretnog slučaja i bolesti na putovanju.

Prilikom prijave za putovanje potrebno je uplatiti 30% ukupnog iznosa, a ostatak 21 dan prije početka putovanja. Prijava za putovanje vrijedi isključivo uz uplatu predujma. Po uplati predujma primit ćete račun koji je ujedno i ugovor o putovanju.
Minimalan broj putnika za putovanje je 40. Ukoliko se na putovanje ne prijavi dovoljan broj putnika najkasnije 5 dana prije početka paket aranžmana putnička agencija je dužna obavijestiti putnika o otkazu putovanja.
Završno pismo šaljemo 2 dana prije prije početka putovanja.

Adresa

ETURIST.HR

Radno vrijeme: PON-PET 09-18 sati SUB 09-12 sati
Salzburg | Na većoj karti
Telefon: 01/33 55 683
E-mail: info@eturist.hr
Web site: http://www.eturist.hr