Voucher ušteda: 100 kn
1890 kn 1990 kn
-5% Ušteda: 100 kn

Ponuda je istekla!

0 puta kupljeno, ponuda je uspjela!
 • Vrijedi: 1990 kn
 • Ušteda: 100 kn
Vrijedi do: 14.12.'16

Napomene

 • Za provjeru raspoloživosti termina kontaktirajte našu poslovnicu. ( Broj telefona: 01 33 55 683 / E-mail adresa: info@eturist.hr / Adresa: Mihovila Krušlina 16 (ŠETNICA), Zaprešić )
 • Boravišna pristojba, te osiguranje od ozljeda, bolesti, smrti i gubitka prtljage tijekom putovanja i boravka nije uključeno u cijenu, te ga kod nas možete dodatno uplatiti
 • Mogućnost plaćanja: karticama Erste banke, DINERS i Zagrebačke banke jednokratno kao i na rate, e-banking- om, općom uplatnicom
 • Kako bismo vam pružili što bolju uslugu, bilo bi nam drago da nam se javite s povratnim komentarima nakon korištenja ove ponude na e-mail: info@eturist.hr
 • Posjetite našu Facebook stranicu na linkuhttps://www.facebook.com/eturist.hr?ref=hl

Opis ponude

ADVENT U ŠVICARSKOJ 2016. -4 dana autobusom

15.12.-18.12.2016.

1.dan ZAGREB - RIJEKA – LUZERN

Polazak autobusa iz Zagreba s Autobusnog kolodvora peroni 502-506 u 04:00 sata, polazak iz Karlovca s benzinske crpke Petrol kod naplatnih kućica u 04:45 sati ( okvirno vrijeme, obavezna prijava kod rezervacije), te polazak sa sjevernog stajališta Vrata Jadrana kod Rijeke u 06:30 sati. Vožnja kroz Italiju prema Švicarskoj uz kraća zaustavljanja putem radi odmora. Prekrasni alpski krajolici, ljupka mala sela i izuzetne prirodne ljepote otvaraju se pred putnicima već u graničnom području Italije prema Švicarskoj. Dolazimo na područje jezera Vierwaldstättersee i do najljepšeg švicarskog grada Luzerna. Luzern je grad koji je inspirirao umjetnike, a otmjena promenada uz jezero okružena je velikim hotelima-palačama u art noveau stilu, a danas više od pet milijuna posjetilaca godišnje dolazi u ovaj jedan od najljepših gradova Europe, posebno čaroban u predbožićno doba godine. Rijeka Reuss teče kroz grad uz srednjevjekovne trgove i kuće fasada oslikanih freskama. Smještaj u hotel u Brunnenu na području jezera. Noćenje.

2.dan LUZERN I JEZERO VIERWALDSTÄTTERSEE „KOLIJEVKA ŠVICARSKE“

Doručak .Izlet kroz najljepše krajolike centralne Švicarske oko jezera Vierwaldstättersee. Posjetiti ćemo: Meggen s jedinstvenom Mramornom crkvom, Weggis na zaštićenom položaju na jezeru, tradicionalno selo Vitznau, polazište zupčane željeznice i gradić Schwyz po kojem je Švicarska dobila ime i gdje je Forum švicarske povijesti gdje posjetioci mogu dobiti sliku o razvoju Švicarske kao države. Ovo je područje „srca Švicarske“ i posebno kanton Uri vezano uz priču o Wilhelmu Tellu, švicarskom nacionalnom junaku. U Altdorfu moći ćete se fotografirati uz poznati Tellov spomenik. Moguća vožnja brodom po jezeru uz prekrasne krajolike, zaljeve i mala mjesta (doplata na licu mjesta vožnja ovisna o vremenskim prilikama). Pisce i umjetnike privlačila je ljepota planinskih vrhunaca i prvi turisti dolaze na ovo područje već u 19.stoljeću da bi se divili pogledu na jezera i planinske vrhunce. Uživajte u zimskim alpskim pejzažima Švicarske! Nastavak vožnje autobusom oko jezera. Slobodno vrijeme u središtu čarobnog Luzerna za šetnju, posjete muzejima (zbirka suvremene umjetnosti Rosengart, povijesni muzej, Alpineum, švicarski muzej prometa, muzej Richarda Wagnera itd.), za kupovinu i osobne programe ili posjet božićnom sajmu. Povratak u hotel. Noćenje.

3.dan JEZERO VIERWALDSTÄTTERSEE - LUGANO – VERONA

Doručak. Odlazak iz hotela. Vožnja prema jugu Švicarske i posjet Luganu, gradu okruženom bujnom suptropskom vegetacijom i palmama. Mješavina mediteranskog i alpskog utjecaja daje Luganu poseban šarm i ugođaj. Razgled grada: veliki gradski park, jedan od najljepših u Švicarskoj – stari grad s palačama – promenada uz jezero. Kraće slobodno vrijeme i nastavak puta kroz Italiju uz kraća zaustavljanja putem. Smještaj u hotel u okolici Verone. Noćenje.

4.dan VERONA – RIJEKA - ZAGREB

Doručak. Odlazak iz hotela. Posjet Veroni i šetnja gradom: Arena – Piazza Bra – Julijina kuća – Piazza delle Erbe – Piazza Signoria – grobnice Scaligherija. Piazza Bra i Arena posebno su ukrašene u ovo doba godine. Slobodno vrijeme za posjet božićnom sajmu i uživanje u posebnom ambijentu, fini talijanski capuccino ili aperitiv.Vožnja kroz Italiju i Sloveniju uz kraća zaustavljanja putem. Dolazak u Hrvatsku u kasnim satima.

Cijena aranžmana po osobi: FIRST MINUTE CIJENA 1.890 kn

REDOVNA CIJENA: 1.990 kn

First minute cijene vrijede do 45 dana prije polaska ili do popunjenja kapaciteta po FM cijeni

Rok za prijavu: 7 dana prije puta Minimalan broj putnika: 40

Cijena uključuje:

 • prijevoz visokoturističkim autobusom prema programu,
  • smještaj u hotelu 3* na području jezera Vierwaldstättersee u Švicarskoj osnovi 2 noćenja s buffet doručkom
 • smještaj u hotelu 3* u okolici Verone na osnovi 1 noćenja s doručkom
  • razgledavanja prema programu
  • pratitelja tijekom putovanja
  • pripremu, organizaciju i jamčevinu putovanja

  Cijena ne uključuje:
 • doplata za jednokrevetnu sobu: 590 kn
  • ulaznice za muzeje i kulturno – povijesne spomenike
  • dodatne sadržaje i troškove koji nisu predviđeni programom, troškove osobne prirode (piće, dodatni obroci, telefon, karte za javni gradski prijevoz i sl.).
  • doplatu za vožnju brodom po jezeru Vierwaldstaettersee (uplata na licu mjesta, minimum 25 osoba, informativna cijena, vožnja ovisna o vremenskim prilikama): 20 EUR po osobi
  • Putno osiguranje

 • TROKREVETNE SOBE: na ovom programu moguća je rezervacija dvokrevetnih soba s pomoćnim ležajem isključivo na fiksni upit.


  PRAKTIČNE NAPOMENE:

  Valuta u Švicarskoj je švicarski franak CHF. Moguća je nabavka valute u Hrvatskoj prije početka putovanja ili zamjena na licu mjesta. U suvenirnicama i na turističkim mjestima moguće je plaćanje i u eurima.


  Švicarska je savezna država u središnjojEuropi. Švicarska ima dugu tradiciju neutralnosti, ali i međunarodne suradnje i sjedište je brojnih međunarodnih organizacija.Confoederatio Helveticajelatinskainačica službenog naziva države, čime se izbjegava izbor između jednog od četiri službena jezika. Sastoji se od tri geografska različita djela:Jurena sjeverozapadu,Švicarske visoravniu srednjem dijelu iAlpana jugu i jugoistoku.Na površini od 41.285km2 živi oko 8 milijuna stanovnika.

  Granične i vizne formalnosti:

  Za putovanje u Švicarsku državljanima Republike Hrvatske nije potrebna viza, ali je za putovanje potrebna važeća putovnica ili osobna iskaznica. Strani državljani dužni su se sami informirati o dokumentima potrebnim za ulazak u određenu zemlju u matičnom Ministarstvu vanjskih poslova ili veleposlanstvu zemlje u koju se putuje. Preporučujemo osiguranje od posljedica nesretnog slučaja i bolesti na putovanju.


  Prijava za putovanje vrijedi isključivo uz uplatu predujma. Po uplati predujma primit ćete račun koji je ujedno i ugovor o putovanju.


  Minimalan broj putnika za putovanje je 40. Ukoliko se na putovanje ne prijavi dovoljan broj putnika najkasnije 5 dana prije početka paket aranžmana putnička agencija je dužna obavijestiti putnika o otkazu putovanja.


  Završno pismo šaljemo 2 dana prije prije početka putovanja.


  Upute i opći uvjeti putovanja za turističke aranžmane sastavni su dio programa i ugovora o putovanju.

  Adresa

  ETURIST.HR

  Radno vrijeme: Pon - pet: 10 - 17h
  Luzern, Luzern | Na većoj karti
  Telefon: 01/33 55 683
  Mobitel: 0994543473
  E-mail: info@eturist.hr
  Web site: http://www.eturist.hr