Voucher ušteda: 25 kn
150 kn 175 kn
-14% Ušteda: 25 kn

Ponuda je istekla!

0 puta kupljeno, ponuda je uspjela!
  • Vrijedi: 175 kn
  • Ušteda: 25 kn
Vrijedi do: 18.11.'16

Napomene

  • Za provjeru raspoloživosti termina kontaktirajte našu poslovnicu. ( Broj telefona: 01 33 55 683 / E-mail adresa: info@eturist.hr / Adresa: Mihovila Krušlina 16 (ŠETNICA), Zaprešić )
  • Boravišna pristojba, te osiguranje od ozljeda, bolesti, smrti i gubitka prtljage tijekom putovanja i boravka nije uključeno u cijenu, te ga kod nas možete dodatno uplatiti
  • Mogućnost plaćanja: karticama Erste banke, DINERS i Zagrebačke banke jednokratno kao i na rate, e-banking- om, općom uplatnicom
  • Kako bismo vam pružili što bolju uslugu, bilo bi nam drago da nam se javite s povratnim komentarima nakon korištenja ove ponude na e-mail: info@eturist.hr
  • Posjetite našu Facebook stranicu na linkuhttps://www.facebook.com/eturist.hr?ref=hl

Opis ponude

Bled je sjajno mjesto za provesti miran dan i uživati u zelenilu kojega je doista toliko da mora oduševiti sve ljubitelje prirode i svježeg zraka, posebice uz njegovo prelijepo modrozeleno jezero..S druge pak strane Bohinj sa raskošnim jezerom okruženim planinama i svojom neukroćenom ljepotom kao da priča neku svoju drugačiju priču...

program putovanja: Polazak u 7:30 sati iz West gate (ulaz 1), 7,40 sati s terminala, 7,50 iz Brdovca (Općina Brdovec), 7,55 (Brdovec, vrtić), 8.00 sati Prigorje, 8,05 Laduč, 8,10 sati Šenkovec, 8,15 Harmica.

Vožnja autobusom u smjeru Ljubljane. Nakon vožnje kroz slikovite alpske predjele dolazimo do Bohinjskog jezera gdje ćemo se najprije spustiti autobusom do podnožja ušća Save Bohinjke u jezero.

Povratak do hotela Jezero i kamenog mosta. Kraće slobodno vrijeme za šetnju uz jezero ili ispijanje kave u obližnjem ugostiteljskom objektu. Nastavljamo prema Bledskom jezeru. Obilazak jezera Bled i u uživanje u njegovim prirodnim ljepotama.

Predlažemo da posjetite Bledsku utvrdu s koje se pruža čaroban pogled na jezero i okolicu i da kušate izvrsna vina u njihovoj vinariji ili se zasladite s poznatim Bledskim kremšnitama.

Moguć je odlazak na Bledski otočić uz doplatu. Na otočiću se nalazi crkva Sv. Marije gdje se nalazi zvono za ispunjenje želja.

Polazak sa Zaprešić predviđen je oko 16:00 h. Dolazak na mjesto polaska očekuje se u večernjim satima.

Adresa

ETURIST.HR

Radno vrijeme: 10-12 i 15 - 17 sati
Bled, 4260 Bled | Na većoj karti
Telefon: 01/33 55 683
Mobitel: 099 45 43 473
E-mail: zlatko@eturist.hr
Web site: http://www.eturist.hr