Voucher ušteda: 40 kn
650 kn 690 kn
-6% Ušteda: 40 kn

Ponuda je istekla!

0 puta kupljeno, ponuda je uspjela!
  • Vrijedi: 690 kn
  • Ušteda: 40 kn
Vrijedi do: 31.08.'16

Napomene

Opis ponude

Šifra aranžmana00541
Datum polaska 3.9.2016
Datum povratka4.9.2016
Boravak 2 dana
Grad polaskaZagreb
PrijevozAutobus
Kategorija smještaja
UslugaNoćenje s doručkom
Cijenaod 650,00 kn
Termini
ŠifraGrad polaskaDatum polaskaDatum povratkaBoravakCijena
00541Zagreb3.9.20164.9.20162 dana650,00

Opis programa
Putovanje u Beč i sajam cvijeća u Tullnu autobusom - 2 dana

Najveći sajam cvijeća u Europi

1. DAN, ZAGREB - TULLN - BEČ
Polazak u 05:00 sati s Autobusnog kolodvora Zagreb (peroni 502-506). Slijedi ugodna vožnja kroz Sloveniju i Austriju do Tullna uz kraće zaustavljanje putem. Sajam cvijeća u Tullnu odvija se u najvećem i najmodernijem izložbenom centru Donje Austrije. Na sajmu ćete imati priliku vidjeti impresivne cvjetne aranžmane najboljih austrijskih vrtlara s više od 200.000 cvjetova koji cijelu dvoranu pretvaraju u poseban svijet boja i mirisa. Moći ćete uživati u raznovrsnim kreativnim rješenjima oblikovanja vrtova, zelenih površina, ukrasnog grmlja te ukrašavanja vrtnih fontana i bazena. Slobodno vrijeme za šetnju Tullnskim vrtom, ručak ili osobne programe. Odlazak prema Beču u poslijepodnevnim satima. Panoramska vožnja autobusom: Karlov trg – Ring – Opera – Hofburg – Parlament – Gradska vijećnica – Prater – UN City. Smještaj u hotel. Noćenje.

2. DAN, nedjelja - BEČ - ZAGREB
Doručak. Odlazak iz hotela. Šetnja gradskim središtem do katedrale sv. Stjepana, Grabena i Hofburga.Slobodno vrijeme u gradskom središtu za posjet slavnim bečkim kavanama-slastičarnicama, šetnju prekrasnim parkovima, ručak uz pravi veliki bečki odrezak ili osobne programe. Posjet dvorcu Schönbrunn, ljetnoj rezidenciji Habsburgovaca. Individualan obilazak dvorca te šetnja velikim parkom. U 17:00 sati polazak za Zagreb. Dolazak na autobusni kolodvor u kasnim večernjim satima.

CIJENA ARANŽMANA PO OSOBI:

datum polaska
03.09.
First Minute cijena 650
Redovna cijena 690


Rok za prijavu: 7 dana prije puta

Minimalan broj putnika: 40

Cijena uključuje:
• prijevoz visokoturističkim autobusom prema programu putovanja
• 1 noćenje s doručkom u hotelu 3* u dvokrevetnim sobama u Beču
• turističkog pratitelja tijekom puta
• jamčevno osiguranje, troškove organizacije i prodaje aranžmana

Cijena ne uključuje:
• Ulaznicu za Sajam cvijeća u Tullnu odrasli 13 EUR, mladi od 6-15 godina 3 EUR, djeca do 6 godina besplatno
• Ulaznica za dvorac Schönbrunn, Imperial tura odrasli 13,30 EUR, djeca 9,80 EUR ( ulaznica uključuje audio slušalice na jednom od stranih jezika ili tekst na hrvatskom jeziku, vrijeme ulaza u dvorac određeno je ukupnim brojem posjetilaca, cijena ulaznice može biti podložna promjeni).
• Ulaznica za Izložbu caru o Franji Josipu 25 EUR.
• Doplatu za jednokrevetnu sobu – 220 kn
• Putno osiguranje

Popusti:
Djeca do 2 godine u pratnji dvije odrasle osobe putuju besplatno, djeca do 12 godina starosti u pratnji dvije odrasle osobe u dvokrevetnoj sobi s pomoćnim ležajem 20% popusta. Treća osoba u dvokrevetnoj sobi s pomoćnim ležajem 10% popusta.

Austrija država je u Srednjoj Europi, a sastoji se od 9 saveznih država. Austrija graniči s Lihtenštajnom i Švicarskom na zapadu, Italijom i Slovenijom na jugu, Mađarskom i Slovačkom na istoku, te Njemačkom i Češkom na sjeveru. Površina Austrije je 83.872,1 km2 a broj stanovnika 8.280.703. Službeni jezik je njemački, koji se također govori u Njemačkoj.Ipak, standardni njemački jezik u Austriji razlikuje se od varijante koja se koristi u Njemačkoj. Hrvatska manjina je najzastupljenija u Gradišću, gdje živi oko 35.000 Hrvata.

Beč je glavni i najveći grad Austrije, i jedna od devet austrijskih saveznih zemalja.Grad leži na obalama Dunava, 40 km od granice sa Slovačkom i slovačkog glavnog grada Bratislave. Ima oko 1,6 milijuna stanovnika (petina stanovništva Austrije). Simbol Beča je katedrala sv. Stjepana, sjedište bečkog nadbiskupa. Administrativno je podijeljen na 23 okruga (njem. Bezirk).Sjedište je nekoliko međunarodnih organizacija: OPEC-a (Organizacije zemalja izvoznica nafte), IAEA (Međunarodne agencije za atomsku energiju) i UNIDO-a (Organizacije za industrijski razvoj Ujedinjenih naroda).Beč je u svjetskim razmjerima odavno postao i omiljeno turističko odredište, ponajviše zahvaljujući mnogobrojnim raskošnim kulturno-povijesnim spomenicima iz doba Austro-Ugarske monarhije, raznolikoj kulturnoj ponudi i naslovu glazbene prijestolnice u kojoj su između ostalih živjeli i stvarali poznati glazbenici kao što su Beethoven ili Mozart. U gradskom središtu (Innenstadt) nalazi se veličanstvena katedrala sv. Stjepana te brojni spomenici uvršteni na listu svjetske kulturne baštine. U neposrednoj blizini su i Bečka državna opera (Wiener Staatsoper), ulica Kärntner Straße - najfrekventnija pješačka zona Austrije, poznati hoteli, kavane i slastičarnice kao i znameniti Ring - ulica Ringstraße, koja kao prsten okružuje središte grada. Od 1980. godine u Beču se razvila živahna i raznovrsna noćna scena s ugostiteljskim četvrtima, umjetničkim galerijama, noćnim klubovima, jazz barovima i priredbama svake vrste.

Granične, vizne i zdravstvene formalnosti:
Za državljane Republike Hrvatske viza za Austriju nije potrebna, ali je za putovanje potrebna važeća putovnica ili osobna iskaznica. Strani državljani dužni su se sami informirati o dokumentima potrebnim za ulazak u određenu zemlju u matičnom Ministarstvu vanjskih poslova ili veleposlanstvu zemlje u koju se putuje. Preporučujemo osiguranje od posljedica nesretnog slučaja i bolesti na putovanju.

Prilikom prijave za putovanje potrebno je uplatiti 30% ukupnog iznosa, a ostatak 21 dan prije početka putovanja. Prijava za putovanje vrijedi isključivo uz uplatu predujma. Po uplati predujma primit ćete račun koji je ujedno i ugovor o putovanju.
Minimalan broj putnika za putovanje je 40. Ukoliko se na putovanje ne prijavi dovoljan broj putnika najkasnije 5 dana prije početka paket aranžmana putnička agencija je dužna obavijestiti putnika o otkazu putovanja.
Završno pismo šaljemo 2 dana prije prije početka putovanja.

Mogućnosti plaćanja:
• gotovina, netbanking internet bankarstvo, opće uplatnice
• kreditne kartice:
- jednokratno: American Express, Diners, Maestro, Visa, Mastercard
- obročno: Diners 2-12 rata beskamatno, Mastercard 2-12 rata beskamatno, Maestro Zagrebačke banke 2-12 rata beskamatno

Upute i opći uvjeti putovanja za turističke aranžmane sastavni su dio programa i ugovora o putovanju. Svojim potpisom na ugovoru o putovanju suglasni ste s navedenim uvjetima, stoga molimo cijenjene putnike da pozorno pročitaju uvjete. 
Molimo da se o rizičnosti putovanja u pojedine zemlje informirate na službenoj stranici Ministarstva vanjskih poslova i europskih integracija RH, http://www.mvp.hr.
Kategorizacija hotela odgovara lokalnoj kategorizaciji. Organizator zadržava pravo promjene redoslijeda realizacije programa.        

Adresa

ETURIST.HR

Radno vrijeme: 10 - 17 sati
Beč, Beč | Na većoj karti
Telefon: 01 / 33 55 683
Mobitel: 099 45 43 473
E-mail: info@eturist.hr
Web site: http://www.eturist.hr