Voucher ušteda: 0 kn
690 kn

Ponuda je istekla!

0 puta kupljeno, Da bi ponuda uspjela, mora biti kupljena 1 puta
Vrijedi do: 08.01.'16

Napomene

  •  Za provjeru raspoloživosti termina kontaktirajte našu poslovnicu. ( Broj telefona: 01 33 55 683 / E-mail adresa: info@eturist.hr / Adresa: Mihovila Krušlina 16 (ŠETNICA), Zaprešić )
  • Boravišna pristojba, te osiguranje od ozljeda, bolesti, smrti i gubitka prtljage tijekom putovanja i boravka nije uključeno u cijenu, te ga kod nas možete dodatno uplatiti
  • Mogućnost plaćanja: karticama Privredne banke Zagreb i Zagrebačke banke jednokratno kao i na rate, e-banking- om, općom uplatnicom
  • Kako bismo vam pružili što bolju uslugu, bilo bi nam drago da nam se javite s povratnim komentarima nakon korištenja ove ponude na e-mail: info@eturist.hr
  • Posjetite našu Facebook stranicu na linku https://www.facebook.com/eturist.hr?ref=hl

Opis ponude

Šifra aranžmana001808
Datum polaska3.1.2016
Datum povratka5.1.2016
Boravak3 dana
Grad polaskaZagreb
PrijevozAutobus
Kategorija smještaja
UslugaNoćenje s doručkom
Cijenaod 690,00 kn
Termini
ŠifraGrad polaskaDatum polaskaDatum povratkaBoravakCijena
001808Zagreb3.1.20165.1.20163 dana690,00
001808Zagreb8.1.201610.1.20163 dana690,00

Opis programa

Putovanje u Budimpeštu autobusom - 3 dana
Garantirani polazak

MOGUČNOST POLASKA iz Karlovca za datum: 3.1.2016 - 5.1.2016

Na polasku 08.10. smještaj u hotelu Mercure Duna 3*

1. DAN ZAGREB – BUDIMPEŠTA
Polazak iz Zagreba s autobusnog kolodvora s turističkih perona 502-506 u 6.30 sati (polazak je moguć iz Varaždina i Čakovca). Vožnja kroz Mađarsku uz zaustavljanje za odmor i kavu putem. Put nas vodi iznad područja Blatnog jezera i blizu jezera Velence do Budimpešte. Po dolasku u gradsko središte prošetati ćemo s pratiteljem putovanja od impresivne Bazilike Sv.Stjepana, do trga Vorosmarty ter,slavne slastičarnice Gerbaud, do glavne trgovačke ulice Vaci Utca s bogatom ponudom suvenirnica, trgovina, ugostiteljskih lokala i šetalištem uz Dunav. Zajedničku šetnju završiti ćemo pred prekrasnom zgradom zatvorene tržnice u kojoj ćete pronaći bogatu ponudu suvenira, vina, poznatih mađarskih rakija, različitih vrsta začinske paprike i veliki izbor zalogajnica s popularnim savijačama, gulaš juhom, raznim vrstama kobasica, kolačima i drugim mađarskim specijalitetima. Slobodno vrijeme u gradskom središtu do odlaska u hotel u kasnim poslijepodnevnim satima. Smještaj u sobe. Nakon kraćeg odmora fakultativni odlazak na vožnju brodom po Dunavu. Uz čašu šampanjca uživati ćete u doživljaju mađarske prijestolnice s rijeke, uz obalu Margaretinog otoka, ispod mostova ,s panoramskim pogledom na dunavsku i peštansku stranu grada. Povratak u hotel. Noćenje.

2. DAN BUDIMPEŠTA
Nakon doručka razgled grada autobusom i pješice uz pratnju službenog gradskog vodiča približiti će nam će nam najvažnije povijesne znamenitosti i zanimljivosti Budimpešte: Trg heroja podignut za tisuću godina dolaska Mađara, aveniju Andrassy najljepšu gradsku ulicu sa sjajnim palačama i Operom, povijesni Budim s kraljevskom palačom, ribarskom utvrdom i Matijaševom crkvom, Brdo Gellert s utvrdom-Citadelom.... Po završetku razgleda slobodno vrijeme u gradskom središtu za posjete muzejima, šetnju, kupovinu. Navečer fakultativni odlazak u poznati restoran Vinske katakombe. Razgledati ćemo Vinske podrume s najvećom vinskom bačvom na svijetu i kušati čašu vina iz podruma. Uz folklorni program u restoranu uključena je večera s neograničenim količinama bijelog i crnog vina. Povratak u hotel. Noćenje.

3. DAN BUDIMPEŠTA - ZAGREB
Nakon doručka odlazak iz hotela. Slobodno vrijeme u gradskom središtu za posjete muzejima (Nacionalni muzej, muzeji u Kraljevskoj palači, vrlo vrijedna zbirka Muzeja lijepih umjetnosti), vrlo zanimljivom Zoološkom vrtu ili nekoj od poznatih kavana i slastičarnica. Odlazak iz Budimpešte u podnevnim satima. Mogućnost fakultativnog ručka u poznatoj Kukoricsa čardi, blizu obale Blatnog jezera. Povratak u Hrvatsku u kasnim večernjim satima.

Cijene u HRK

datumi polazaka03.01.2016.08.01.2016.
Cijena po osobi u s 1/2690690
Doplata za sobu 1/1220220


Rok za prijavu: 7 dana prije puta

Minimalan broj putnika: 40

Cijena uključuje:
• prijevoz visokoturističkim autobusom prema programu putovanja
• turističkog pratitelja tijekom puta
• 2 noćenja s buffet doručkom u hotelu 3* u Budimpešti (na polascima 03.01. i 08.01., hotel Ibis Trg Heroja 3*)
• razglede Budimpešte u pratnji stručnog mjesnog vodiča
• jamčevno osiguranje, troškove organizacije i prodaje aranžmana

Cijena ne uključuje:
• Ulaznice za objekte koji se fakultativno posjećuju
• Putno zdravstveno osiguranje
• vožnju brodom po Dunavu uz čašu šampanjca 13 EUR (uplata na licu mjesta)
• večeru u restoranu Vinske Katakombe i posjet Vinskom podrumu - večera od tri slijeda,čaša vina u podrumu, neograničeno vino uz večeru,folklorni program 25 EUR (uplata na licu mjesta)
• ručak u Kukoricsa čardi na povratku –turistički menu od tri slijeda bez pića 13 EUR (uplata na licu mjesta)

Popusti:
Djeca do 2 godine u pratnji dvije odrasle osobe putuju besplatno, djeca do 11,99 godina starosti u pratnji dvije odrasle osobe u trokrevetnoj sobi 20% popusta. Treća osoba u trokrevetnoj sobi po redovnoj cijeni.

Budimpešta, glavni grad Mađarske i glavni politički, industrijski, trgovački i prometni centar zemlje. Ima preko 1,7 milijuna stanovnika, što je manje od vrhunca dostignutog sredinom 1980-ih kada je imala 2,07 milijuna. Postala je jedinstveni grad 1873. godine spajanjem Budima i Starog Budima na desnoj obali Dunava s Peštom na lijevoj (istočnoj) obali. Bila je drugim središtem Austro-Ugarskog Carstva koje se raspalo 1918. godine. Ovaj jedan od najljepših gradova Europe ima mnoge znamenitosti od kojih su Budimski dvorac, Andraševa avenija, Trg heroja u Budimpešti i Milenijska podzemna željeznica upisani na UNESCO-v popis mjesta svjetske baštine u Europi.

Prilikom prijave za putovanje potrebno je uplatiti 30% ukupnog iznosa, a ostatak 21 dan prije početka putovanja. Prijava za putovanje vrijedi isključivo uz uplatu predujma.

Po uplati predujma primit ćete račun koji je ujedno i ugovor o putovanju. A zatim 48 sati prije putovanja završno pismo.
Minimalan broj putnika za putovanje je 40. Ukoliko se na putovanje ne prijavi dovoljan broj putnika najkasnije 5 dana prije početka paket aranžmana putnička agencija je dužna obavijestiti putnika o otkazu putovanja.

Granične, vizne i zdravstvene formalnosti:
Za državljane RH viza za Mađarsku nije potrebna, ali je za putovanje potrebna važeća putovnica ili osobna iskaznica. Preporučujemo osiguranje od posljedica nesretnog slučaja i bolesti na putovanju.

Prilikom prijave za putovanje potrebno je uplatiti 30% ukupnog iznosa, a ostatak 21 dan prije početka putovanja. Prijava za putovanje vrijedi isključivo uz uplatu predujma. Po uplati predujma primit ćete račun koji je ujedno i ugovor o putovanju.
Minimalan broj putnika za putovanje je 40. Ukoliko se na putovanje ne prijavi dovoljan broj putnika najkasnije 5 dana prije početka paket aranžmana putnička agencija je dužna obavijestiti putnika o otkazu putovanja.
Završno pismo šaljemo 2 dana prije prije početka putovanja.

Adresa

ETURIST.HR

Radno vrijeme: PON-PET 09-18 sati SUB 09-12 sati
Budimpešta | Na većoj karti
Telefon: 01/33 55 683
E-mail: info@eturist.hr
Web site: http://www.eturist.hr