Voucher ušteda: 0 kn
6690 kn

Ponuda je istekla!

0 puta kupljeno, ponuda je uspjela!
Vrijedi do: 14.08.'16

Napomene

 • Za provjeru raspoloživosti termina kontaktirajte našu poslovnicu. ( Broj telefona: 01 33 55 683 / E-mail adresa: info@eturist.hr / Adresa: Mihovila Krušlina 16 (ŠETNICA), Zaprešić )
 • Boravišna pristojba, te osiguranje od ozljeda, bolesti, smrti i gubitka prtljage tijekom putovanja i boravka nije uključeno u cijenu, te ga kod nas možete dodatno uplatiti
 • Mogućnost plaćanja: karticama Erste banke, DINERS i Zagrebačke banke jednokratno kao i na rate, e-banking- om, općom uplatnicom
 • Kako bismo vam pružili što bolju uslugu, bilo bi nam drago da nam se javite s povratnim komentarima nakon korištenja ove ponude na e-mail: info@eturist.hr
 • Posjetite našu Facebook stranicu na linkuhttps://www.facebook.com/eturist.hr?ref=hl

Opis ponude

CELESTYAL CRYSTAL- 6 grčkih otoka i Turska

od 6.690 kn po osobi+ lučke pristojbe


GRUPNO KRSTARENJE
Datum putovanja:

18.8.2016.

10 dana / 9 noći

Brod Celestyal Crystal
LET IZ ZAGREBA!
ATENA - MIKONOS - EFEZ - SAMOS - MILOS - ATENA - SYROS - CESME - KOS - IOS- SANTORINI

 • 1. Ruta i itinerer

  CELESTYAL CRYSTAL- 6 grčkih otoka i Turska

  1. dan: ZAGREB - ATENA Sastanak putnika s pratiteljem putovanja u Zračnoj luci Zagreb kod šaltera informacija dva sata prije polaska zrakoplova. Polazak zrakoplova Croatia Airlines na liniji OU 300 u 15:00 sati. Dolazak u Atenu u 19:00 sati po lokalnom vremenu. Transfer do hotela. Smještaj u sobe. Noćenje.

  2. dan: ATENA Nakon doručka u hotelu, organizirani transfer do Lavriona, luke ukrcaja. U 13:00 isplovljavanje prema Mikonosu.

  2. – 9. dan: krstarenje prema sljedećem planu:
  DAN LUKA DOLAZAK POLAZAK
  1.dan ATENA (LAVRION) - 13:00
  1.dan MIKONOS 18:00 00:00
  2.dan KUSADASI (EFEZ) 07:00 13:00
  2.dan SAMOS 15:30 22:30
  3.dan MILOS 09:00 20:00
  4.dan ATENA 06:30 12:00
  4.dan SYROS 18:00 23:30
  5.dan CESME 07:00 22:00
  6.dan KOS 07:00 18:00
  7.dan IOS 07:00 14:30
  7.dan SANTORINI 16:30 21:00
  8.dan ATENA (LAVRION) 06:30 -


  9. dan: ATENA Doručak. Nakon iskrcaja sa broad, poludnevni razgled Atene autobusom i pješice u pratnji službenog gradskog vodiča: trgovi Omonia i Sintagma, glavni gradski trgovi grčke prijestolnice - parlament - klasicističke palače monumentalnih ulica Stadiou i Panepistimiou - „Kallimarmaro“, Panhelenski stadion izgrađen od bijelog mramora za prvu olimpijadu modernih vremena 1896.g. – monumentalna Hadrijanova vrata iz rimskog perioda na ulazu u svetište Zeusa Olimpskog - atenska Akropola, centar antičkog grčkog svijeta i jedan od najznačajnijih spomenika svjetske kulturne baštine s hramovima Partenon i Erehteon,te panoramskim pogledom na Atenu. Transfer do hotela. Smještaj u sobe.. Navečer predlažemo zajednički odlazak s pratiteljem putovanja do četvrti Plaka podno Akropole, živahnog kvarta s bezbrojnim tavernama i uskim vijugavim ulicama orijentalnog prizvuka - moguć fakultativni odlazak na grčku večeru s folklornim programom. Povratak u hotel. Noćenje.  10. dan: ATENA-ZAGREB Doručak. Odjava iz hotela. Slobodno vrijeme za vlastite programe ili zajednički odlazak javnim prijevozom s pratiteljem putovanja do Nacionalnog arheološkog muzeja s remek djelima antičke umjetnosti (zidne slike sa Santorinija, minojske vaze s Krete, zlatna riznica Mikene, i td.), individualni razgled muzeja. Slobodno poslijepodne za osobne programe: kupovina u glavnoj trgovačkoj ulici Ermou ili elegantnoj četvrti Kolonaki; posjeti znamenitostima.. Transfer do zračne luke. Let zrakoplovom Croatia Airlines na liniji OU301 u 19:50 po lokalnom vremenu. Dolazak u Zagreb u 21:50.

 • 2. Cjenik

  Cijena po osobi:
  • unutarnja kabina 6.690 kn
  • kabina s prozorom 7.490 kn

  Djeca do 16 godina u pratnji dvije odrasle osobe 2.990 kn.
  Odrasla osoba na 3. i 4. ležaju 5.790 kn.
  Jednokrevetna kabina na upit.  VRIJEDNOST VIŠE: u cijenu uključene napojnice za osoblje na brodu, puni pansion, all inclusive paket pića za vrijeme krstarenja; transfer do grada na Mikonosu, te izleti u Efez i Cesme.  OBVEZNE DOPLATE UZ REZERVACIJU: lučke i avio pristojbe koje iznose 2.760 kn; plaćaju odrasli i djeca.

  CIJENA UKLJUČUJE:prijevoz zrakoplovom na relaciji Zagreb-Atena-Zagreb, dva noćenja u hotelu 3* u Ateni u dvokrevetnim sobama tuš/WC/TV na osnovi noćenja sa doručkom, transfer od/do zračne luke u Ateni, transfer hotel/luka ukrcaja, krstarenje brodom prema programu; smještaj u odabranoj kabini tijekom krstarenja (tuš/WC, klima uređaj, sef, sušilo za kosu, TV); puni pansion na brodu, all inclusive paket pića za vrijeme krstarenja; napojnice za osoblje, animacija, zabavni večernji program u salonima i barovima sa živom glazbom i predstave, sportske aktivnosti, korištenje fitnesa, bazena, ležaljki; transfer luka iskrcaja/hotel, poludnevni razgled grada autobusom, službenog gradskog vodiča za razgled grada, razglede pješice i javnim prijevozom; pratitelja putovanja (za minimalno 30 prijavljenih putnika); organizacija i priprema putovanja.  CIJENA NE UKLJUČUJE: troškove pića u barovima i restoranima (osim pića uključenih u all inclusive paket), izlete (osim navedenog u programu), ulaznice u muzeje, spomenike i kulturno-povijesne sadržaje koje nisu navedene kao uključene, pristojbe u zračnim lukama, fakultativne sadržaje, karte za javni prijevoz u Ateni, te troškove osobnih narudžbi.

  Minimalni broj putnika: 30  NAPOMENE: U slučaju da za putovanje ne bude prijavljen dovoljan broj putnika, organizator putovanja pridržava pravo otkazivanja putovanja o čemu će obavijestiti putnike najkasnije 5 dana prije početka putovanja i ovisno o raspoloživosti kapaciteta ponuditi nove uvjete putovanja ili novo putovanje.  DOKUMENTI POTREBNI ZA PUTOVANJE: Za državljane Republike Hrvatske potrebna je putovnica koja mora vrijediti minimalno 6 mjeseci od završetka putovanja. Strani državljani dužni su se sami informirati o dokumentima potrebnim za ulazak u određenu zemlju u matičnom Ministarstvu vanjskih poslova ili veleposlanstvu zemlje u koju se putuje.  Zrakoplovne pristojbe podložne su promjenama i konačni iznos pristojbi potvrđuje se na dan izdavanja zrakoplovne karte. Atlas zadržava pravo promjene cijena u slučaju tečajnih razlika većih od 1,5%. Organizator može promijeniti redoslijed obilaska tijekom razgleda grada u Ateni, ovisno o radnom vremenu muzeja ili državnim praznicima. Sadržaj razgleda ostaje kako je objavljen bez obzira na redoslijed obilaska tijekom razgleda. Vremena polazaka zrakoplova u programu podložna su promjeni.  CELESTYAL CRYSTAL

  Kapacitet: 1200 putnika
  476 kabine (TWC, klima, SAT, sef, radio)
  Sadržaji: a la carte restoran, buffet, dva salona, pet barova, casino, bazen, sauna, teretana, medicinski centar, salon za uljepšavanje, internet corner, konferencijska sala, knjižnica, duty free trgovine.

Adresa

ETURIST.HR

Radno vrijeme: 10-17 sati
Atena, Atena | Na većoj karti
Telefon: 01/33 55 683
Mobitel: 099 45 43 473
E-mail: info@eturist.hr
Web site: http://www.eturist.hr