Voucher ušteda: 0 kn
7990 kn

Ponuda je istekla!

0 puta kupljeno, ponuda je uspjela!
Vrijedi do: 15.12.'16

Napomene

  • Za provjeru raspoloživosti termina kontaktirajte našu poslovnicu. ( Broj telefona: 01 33 55 683 / E-mail adresa: info@eturist.hr / Adresa: Mihovila Krušlina 16 (ŠETNICA), Zaprešić )
  • Boravišna pristojba, te osiguranje od ozljeda, bolesti, smrti i gubitka prtljage tijekom putovanja i boravka nije uključeno u cijenu, te ga kod nas možete dodatno uplatiti
  • Mogućnost plaćanja: karticama Erste banke, DINERS i Zagrebačke banke jednokratno kao i na rate, e-banking- om, općom uplatnicom
  • Kako bismo vam pružili što bolju uslugu, bilo bi nam drago da nam se javite s povratnim komentarima nakon korištenja ove ponude na e-mail: info@eturist.hr
  • Posjetite našu Facebook stranicu na linkuhttps://www.facebook.com/eturist.hr?ref=hl

Opis ponude

Nova godina u Dubaiu – 6 dana avionom 29.12.2016.-03.01.2017.

GRUPNI POLAZAK!


29.12.2016. ZAGREB– DUBAI
Sastanak putnika u Zračnoj luci Zagreb kod šaltera informacija u 11:45. Prijava na let zrakoplovne kompanije Fly Dubai (broj leta FZ 768). Polijetanje zrakoplova za Dubai (direktan let) u 13:45 sati. Dolazak u Dubai predviđen je u 22:10 sata prema lokalnom vremenu. Po dolasku, doček od mjesnog agenta te prijevoz do hotela 4*. Noćenje.

30.12.2016. DUBAI
Doručak. Odlazak na poludnevno razgledavanje grada. Razgled započinje vožnjom do Jumeiraha, najluksuznijeg i najpoznatijeg dijela u Dubaiju. Odlazak do Burj Al Araba, slijedi fotografiranje ispred hotela. Nastavak razgleda vožnjom po ulici Sheika Zayeda, gdje ćete vidjeti najvišu građevinu na svijetu Burj Khalifu. Slijedi vožnja brodićem „abra“ u drugi dio grada, gdje ćete osjetiti egzotične mirise, boje i okusa raznih začina uz šarenu tržnicu tekstila te posjet najvećem bazaru zlata na svijetu. Nakon posjeta tržnici odlazak na Palm Island, umjetno stvoren otok u obliku palme, na kojem se nalazi luksuzni hoteli jedan od njih je Atlantis The Palm te privatne rezidencije. Slijedi povratak u hotel. U večernjim satima predlažemo odlazak na tradicionalno krstarenje brodom „dhow“ uz večeru (uz doplatu, transfer uključen). Noćenje.

31.12.2016. DUBAI
Nakon doručka slobodno za vlastito otkrivanje grada. Preporučamo odlazak na skijanje s pravim zimskim ugođajem, WildWadi zabavni vodeni park ili odlazak na najvišu zgradu na svijetu Burj Khalifa. Poslijepodne slobodno za pripreme za novogodišnju noć. Provedite ludu noć te odbrojavajte minute i otpratite staru godinu uz neponovljiv vatromet koji će Vam Dubai pružiti. Noćenje.

01.01.2017. DUBAI SRETNA NOVA GODINA!
Doručak. Slobodno prijepodne za vlastite aktivnosti. U poslijepodnevnim satima predlažemo odlazak na pustinjski safari (uz doplatu). Tura započinje nezaboravnom vožnjom luksuznim džipovima po pješčanim dinama do kampa. Po dolasku u kamp koji je uređen u tradicionalnom arapskom stilu, mogućnost jahanja deva, ukrašavanje kože kanom ili uživanje u aromatskoj vodenoj luli. Slijedi večera uz roštilj i druge specijalitete te glazbeni program koji kulminira plesom trbušne plesačice. Povratak u hotel. Noćenje.

02.01.2017. DUBAI – (ABU DHABI) – DUBAI
Nakon doručka fakultativni odlazak na cjelodnevni izlet u Abu Dhabi, “Manhattan” Bliskog Istoka (uz doplatu). Abu Dhabi je glavni grad Ujedinjenih Arapskih Emirata, administrativno središte zemlje te središte naftne industrije. Na putu se prolazi kroz luku Jebel Ali. Dvosatna vožnja pustinjskim krajolikom. Grad odlikuje mnoštvo zadivljujućih modernih zdanja s elementima islamske arhitekture. Obilazak džamije Sheika Zayeda, jedne od najvećih i najljepših džamija na svijetu. Slijedi odlazak do shopping centra u marini radi ručka (fakultativno) i shoppinga. Povratak u Dubai. Noćenje.

03.01.2017. DUBAI –ZAGREB
Odjava iz hotela u 5:30 sati. Transfer do zračne luke, te prijava na let (FZ 767) za Zagreb. Polijetanje zrakoplova u 09:40 sati s predviđenim slijetanjem u zračnu luku Pleso u 13:00 sati po lokalnom vremenu.

Cijena aranžmana po osobi u HRK:

First Minute cijena aranžmana po osobi: 7.990 kn

Redovna cijena aranžmana po osobi: 8.490 kn

FM cijena vrijedi do popunjenja kapaciteta po FM cijeniCijena aranžmana po osobi uključuje:
• povratnu zrakoplovnu kartu na relaciji Zagreb-Dubai-Zagreb
• zrakoplovne pristojbe
• povratni transfer (zračna luka – hotel – zračna luka)
• smještaj u hotelu 4* u gradu na bazi 5 noćenja s doručkom
• poludnevni razgled Dubaia
• organizaciju putovanja i jamčevinu.

Cijena ne uključuje:
• dodatne usluge
• putno osiguranje
• jednokrevetna i trokrevetna soba je moguća - na upit

Napomena:
• pratitelj iz Zagreba bit će organiziran za najmanje 15 prijavljenih putnika.
• lokalnu pristojbu "Turizam dirhem" koja se naplaćuje po sobi / po danu:

Hoteli 4* : AED 15

FAKULTATIVNI IZLETI:
- izlet u Abu Dhabi* 290 kn
- Pustinjski safari* 470 kn
- Dhowcruise (večera i transferi uključeni) 410 kn
- odlazak na vrh najviše zgrade na svijetu Burj Khalifa 410 kn

*Minimalan broj putnika za gore navedene izlete: 20
Viza:
Nije potrebna za građane Hrvatske.

Preporuka: Molimo da se o rizičnost putovanja u pojedine zemlje informirate na službenoj stranici Ministarstva vanjskih poslova i europskih integracija Republike Hrvatske www.mvep.hr

NE ZABORAVITE! Strani državljani dužni su se sami informirati o dokumentima potrebnim za ulazak u određenu zemlju u matičnom Ministarstvu vanjskih poslova ili veleposlanstvu zemlje u koju se putuje. Neispravni putni dokumenti, koji za posljedicu imaju odustajanje od putovanja, ne obvezuju Bravo putovanja d.o.o. te se primjenjuju objavljeni uvjeti otkaza putovanja.


Putovnica mora vrijediti još najmanje 3 mjeseca od dana ulaska u UAE.

Putnicima s pečatom države Izrael u putovnici neće biti omogućen ulazak u Ujedinjene Arapske Emirate.

Trajanje putovanja: 6 dana / 5 noći ;

Minimalan broj putnika: 25.

Krajnji rok za prijavu:
14 dana prije putovanja ili do popunjena mjesta

Preporučujemo osiguranje od posljedica nesretnog slučaja i bolesti na putovanju.
Po uplati predujma primit ćete račun koji je ujedno i ugovor o putovanju.
Minimalan broj putnika za putovanje je 25. Ukoliko se na putovanje ne prijavi dovoljan broj putnika najkasnije 5 dana prije početka paket aranžmana putnička agencija je dužna obavijestiti putnika o otkazu putovanja, te ima pravo izmjene cijene ukoliko dođe do promjene tečaja za više od 1,5% u odnosu na tečaj na dan izrade programa te ukoliko bi došlo do promjene cijene prijevoznika ili hotelijera.


Adresa

ETURIST.HR

Radno vrijeme: Pon - pet: 10 - 17h
Dubai, Dubai | Na većoj karti
Telefon: 01/33 55 683
Mobitel: 0994543473
E-mail: info@eturist.hr
Web site: http://www.eturist.hr