Voucher ušteda: 0 kn
2340 kn

Ponuda je istekla!

0 puta kupljeno, ponuda je uspjela!
Vrijedi do: 02.12.'16

Napomene

  • Za provjeru raspoloživosti termina kontaktirajte našu poslovnicu. ( Broj telefona: 01 33 55 683 / E-mail adresa: info@eturist.hr / Adresa: Mihovila Krušlina 16 (ŠETNICA), Zaprešić )
  • Boravišna pristojba, te osiguranje od ozljeda, bolesti, smrti i gubitka prtljage tijekom putovanja i boravka nije uključeno u cijenu, te ga kod nas možete dodatno uplatiti
  • Mogućnost plaćanja: karticama Erste banke, DINERS i Zagrebačke banke jednokratno kao i na rate, e-banking- om, općom uplatnicom
  • Kako bismo vam pružili što bolju uslugu, bilo bi nam drago da nam se javite s povratnim komentarima nakon korištenja ove ponude na e-mail: info@eturist.hr
  • Posjetite našu Facebook stranicu na linkuhttps://www.facebook.com/eturist.hr?ref=hl

Opis ponude

FESTIVAL SVJETLOSTI U AMSTERDAMU ZA ADVENT I ZIMSKE PRAZNIKE

CITY BREAK

3 dana/2 noćenja

VRIJEDNOST VIŠE:

UKLJUČENE ULAZNICA NA FESTIVAL SVJETLOSTI S KUHANIM VINOM I VOŽNJA BRODOM AMSTERDAMSKIM KANALIMA!

Datum putovanja:

16.-18.12.2016. i 6.-8.1.2017.

  • 1.dan: ZAGREB - AMSTERDAM

Sastanak putnika u Zračnoj luci Zagreb kod šaltera informacija dva sata prije polaska zrakoplova. Let zrakoplovom Croatia Airlinesa na liniji OU 450 iz Zagreba za Amsterdam u 8:25 sati. Dolazak u Amsterdam u 10:30 sati. Transfer do hotela u gradu i smještaj. Odlazak na razgled grada javnim prijevozom i pješice: Munt, nekoć kovnica novca u 17. st - palače na Herengrachtu - trg Dam - Nova crkva - Kraljevska palača - Četvrt crvenih svjetiljki. Slobodno poslijepodne i večer za kupovinu, šetnju i osobne programe. Povratak u hotel. Noćenje.

2. dan: AMSTERDAM

Doručak. Odlazak iz hotela s pratiteljem putovanja do četvrti muzeja i vrijeme za individualni posjet slavnom Rijksmuzeju – najslavniji eksponat ovog muzeja je čuvena Rubensova „Noćna straža“! - i Muzeju Van Gogha, bogate kolekcije slika slavnog slikara/više od 200 njegovih slika, ali i mjestu gdje možete vidjeti i slike nekih drugih impresionističkih slikara. Posjet poznatoj brusionici dijamanata Coster Diamonds uz prikaz izrade nakita i mogućnost kupovine. Vožnja brodom kanalima Amsterdama: kanali Kaizersgracht - Herengracht - Prinsengracht - kuća Ane Frank - Zapadna crkva - luka Amsterdama - Waterlooplein - rijeka Amstel. U večernjim satima odlazak na Festival svjetlosti, manifestaciju koja se ove godine održava 5. put i koja je dodatno oživjela duge zimske mjesece u gradu – riječ je o festivalu koji u trajanju od skoro dva mjeseca pretvara grad kroz dvije rute/pješačku i brodom po kanalima/ u grad svjetlosti i umjetnosti! Noćenje.

3. dan: AMSTERDAM - ZAGREB

Doručak. Transfer do zračne luke. Let zrakoplovom Croatia Airlinesa na liniji OU 451 iz Amsterdama za Zagreb u 11:20 sati. Dolazak u Zagreb u 13:15 sati.

Cijena po osobi u dvokrevetnoj sobi: FM 2.340 kn / 2.490 kn

Doplata za jednokrevetnu sobu: 690 kn

FM POPUST U ODNOSU NA REDOVNU CIJENU VRIJEDI DO OBAVIJESTI O POPUNJENOSTI KAPACITETA! OVAJ POPUST ISKLJUČUJE MOGUĆE DRUGE POPUSTE ILI POSEBNE AKCIJE!

Obvezna doplata za zrakoplovne pristojbe: 790 kn

TROKREVETNA SOBA NA OVOM PROGRAM NA UPIT/POGODNA SAMO ZA DJECU!

Doplata po osobi za polaske iz Splita, Zadra, Dubrovnika ili Pule: 370 kn + zrakoplovne pristojbe (raspoloživost i potvrda letova na upit; individualna prijava na let u zračnoj luci do sastanka s pratiteljem putovanja u Zagrebu)

CIJENA ARANŽMANA UKLJUČUJE: prijevoz zrakoplovom Zagreb-Amsterdam-Zagreb, pratitelja, smještaj u hotelu 4* u Amsterdamu u dvokrevetnim sobama tuš/WC/TV na osnovi dva noćenja s doručkom, transfer od/do zračne luke u Amsterdamu, razglede pješice i javnim gradskim prijevozom s pratiteljem putovanja, ulaznicu za Festival svjetlosti, čašu kuhanog vina na Festivalu, vožnju brodom po kanalima, boravišnu pristojbu, te troškove organizacije i prodaje putovanja

CIJENA ARANŽMANA NE UKLJUČUJE: zrakoplovne pristojbe, ulaznice za kulturno-povijesne spomenike i muzeje koje nisu navedene kao uključene, karte javnog prijevoza, karte za vlak, fakultativne sadržaje te troškove osobnih narudžbi

CIJENE FAKULTATIVNIH SADRŽAJA I ULAZNICA: (prema stanju iz lipnja 2016. g., mogu biti podložne promjeni): Rijksmuseum 17,5 € (mlađi od 18 besplatno); Van Gogh muzej 17 € (mlađi od 18 besplatno); Kuća Ane Frank 9 € (mlađi od 9 besplatno, od 10-17 g. 4,5 €)

NAPOMENE:

Zrakoplovne pristojbe podložne su promjenama i konačni iznos pristojbi potvrđuje se na dan izdavanja zrakoplovne karte. Atlas zadržava pravo promjene cijena u slučaju tečajnih razlika većih od 1,5%. Organizator može promijeniti redoslijed obilaska tijekom razgleda grada u Amsterdamu, ovisno o redu letenja, radnom vremenu muzeja ili državnim praznicima. Sadržaj razgleda ostaje kako je objavljen bez obzira na redoslijed obilaska tijekom razgleda. Vremena polazaka zrakoplova u programu navedena su prema redu letenja Croatia Airlinesa objavljenom u lipnju 2016. godine i podložna su promjeni.

MINIMUM PRIJAVLJENIH PUTNIKA: 15

Adresa

ETURIST.HR

Radno vrijeme: Pon - pet: 10 - 17h
Amsterdam, Amsterdam | Na većoj karti
Telefon: 01/33 55 683
Mobitel: 0994543473
E-mail: info@eturist.hr
Web site: http://www.eturist.hr