Voucher ušteda: 0 kn
6790 kn

Ponuda je istekla!

0 puta kupljeno, ponuda je uspjela!
Vrijedi do: 01.11.'16

Napomene

  • Za provjeru raspoloživosti termina kontaktirajte našu poslovnicu. ( Broj telefona: 01 33 55 683 / E-mail adresa: info@eturist.hr / Adresa: Mihovila Krušlina 16 (ŠETNICA), Zaprešić )
  • Boravišna pristojba, te osiguranje od ozljeda, bolesti, smrti i gubitka prtljage tijekom putovanja i boravka nije uključeno u cijenu, te ga kod nas možete dodatno uplatiti
  • Mogućnost plaćanja: karticama Erste banke, DINERS i Zagrebačke banke jednokratno kao i na rate, e-banking- om, općom uplatnicom
  • Kako bismo vam pružili što bolju uslugu, bilo bi nam drago da nam se javite s povratnim komentarima nakon korištenja ove ponude na e-mail: info@eturist.hr
  • Posjetite našu Facebook stranicu na linkuhttps://www.facebook.com/eturist.hr?ref=hl

Opis ponude

INDIJA – ZLATNI TROKUT

8 DANA/6 NOĆENJA

GRUPNI POLASCI:

15.-22.11.2016.

4.-11.2.2017.

PROGRAM PUTOVANJA:RIJEDNOS

1. dan/ ZAGREB – ISTANBUL

Sastanak putnika u Zračnoj luci Zagreb dva sata prije polijetanja zrakoplova kod šaltera središnjih informacija. Podjela putne dokumentacije te prijava na let za Istanbul na liniji TK1054 (Turkish Airlines) i polijetanje zrakoplova u 12:10 sati. Dolazak u Istanbul predviđen je u 15:15 sati, nastavak leta za New Delhi 19:45 sati na liniji TK716. Noćni let s obrocima za vrijeme leta.

2. dan/DELHI

Dolazak u Delhi predviđen je u 5:10 sati. Po dolasku obavljanje viznih i carinskih formalnosti. Panoramska vožnja gradom sa stankama za fotografiranje - zgrada Parlameta, Predsjednička palača Rashtrapati Bhavan i India Gate. Odlazak u hotel 4* i smještaj. Nakon odmora slijedi razgled grada koji započinje posjetom Raj Ghatu - memorijalu oca nacije Mahatmi Gandhiju. Vožnja pokraj Crvene utvrde na obali rijeke Yamuna čije samo ime govori da je izgrađena od crvenog pješčenjaka, a djelo je vladara Shaha Jahana. Zaustavljanje za fotografiranje. Slijedi odlazak na razgled Starog Delhija gdje se nalazi Chandni Chowk najstariji i najposjećeniji bazar na tom području. Bazar je dao sagraditi poznati mogulski car Shah Jahan u 17.st., a dizajnirala ga je careva kćer Jahan Ara. Nezaboravna vožnja rikšama kroz bazar. Nastavak razgleda mauzoleja cara Humayun, prekrasne građevine od crvenog pješčenjaka i bijelog mramora koji je preteča Mughal stila. Mauzolej je uvršten na UNESCO-ov popis svjetske baštine. Povratak prema hotelu. Večera u hotelu i noćenje.

3. dan/ DELHI - JAIPUR

Doručak. Posjet zanimljivom kompleksu Qutub Minar u sklopu kojeg se nalazi 72 m visok toranj pobjede iz 12. st. te poznati željezni stup sačuvan još od 4. st. Posjet hramu Bangla Sahib, te odlazak do majke svih hramova u Indiji - hrama Lotus koji je dovršen 1986. Sagrađen je u obliku istoimenog cvijeta koji je postao jedna od naistaknuitijih atrakcija grada. Odlazak prema Jaipuru. Smještaj u hotel, večera i noćenje.

4. dan/ JAIPUR

Nakon doručka slijedi razgled grada. Odlazak do tvrđave Amber do koje se dolazi slonovima (ovisno o raspoloživosti). Amber je izvana klasična radžastanska palača čija se ljepota skriva unutar njenih zidova s naslikanim minijaturama, dekoracijama od bjelokosti i zrcalima. Obilazak izvana Hawa Mahal ili kako je još nazivaju „Palača vjetrova“ zbog fascinantne fasade koja se sastoji od 953 prozora. Sagradio ju je maharadža Sawai Pratop Singh 1799. g. damama u kraljevskom dvoru da neopažene gledaju svakodnevni život na javnim ulicama. Nastavak razgleda maharadžine gradske palače, bivše kraljevske rezidencije koja je danas dijelom pretvorena u muzej. Razgled završava posjetom najvećoj kameno - mramornoj zvjezdarnici na svijetu, Jantar Mantar. Povratak u hotel, večera i noćenje.

5. dan/ JAIPUR – AGRA

Nakon doručka odlazak prema Agri sa zaustavljanjem u crvenom gradu Fatehpur Sikri, negdašnjoj mogulskoj prijestolnici u kojoj su građevine miješavinaindijske,perzijskeiislamske arhitekture. Džamija Fatehpur Sikri slična je džamiji u Mecci, a dizajnirana je i izvedena prema primjerima perzijske i hinduističke arhitekture.

Po dolasku prijava u hotel 4* i smještaj. Ostatak dana odmor. Večera u hotelu i noćenje.

6. dan/ AGRA

Doručak i odlazak u razgled grada. Prva postaja je remek djelo i spomenik ljubavi, monumentalni Taj Mahal kojeg je dao sagraditi kralj Shah Jehan u čast svojoj ljubljenoj kraljici. Gradnja je započela u 17. stoljeću te je trebalo 18 godina da se dovrši uz danonoćni rad preko 20.000 majstora i radnika. Potom obilazak tvrđave u Agri koju je dao sagraditi kralj Akbar i koja danas dominira središtem Agre, a ujedno predstavlja i grad u gradu. Povratak u hotel. Večera i noćenje u hotelu.

7. dan/ AGRA - DELHI

Nakon doručka, odlazak prema Delhiju. Dolazak u hotel 4*, slobodan dan za odmor i vlastite programe. Večera i noćenje u hotelu.

8. dan/ DELHI – ISTANBUL - ZAGREB

Odjava iz hotela i transfer do zračne luke New Delhi. Prijava na let i polijetanje zrakoplova prema Istanbulu u 6:45 sati na liniji TK717 (Turkish Airlines). Dolazak u Istanbul u 10:40 sati, nastavak leta prema Zagrebu na liniji TK1055 u 18:10 sati. Dolazak u Zagreb predviđen je u 19:20 sati.

Cijena aranžmana po osobi u dvokrevetnoj sobi 6.790 kn

Doplata za jednokrevetnu sobu 1.990 kn

Obvezna doplata za zrakoplovne pristojbe 2.390 kn

First Minute popust 5% na osnovnu cijenu za rezervacije do 60 dana prije polaska!

MINIMALAN BROJ PRIJAVLJENIH PUTNIKA: 15

CIJENA UKLJUČUJE:prijevoz zrakoplovom u ekonomskoj klasi na liniji Zagreb – Istanbul – New Delhi – Istanbul - Zagreb, smještaj u hotelima 4* na osnovi 6 noćenja s uslugom polupansiona, razglede i ulaznice za objekte koji se posjećuju prema programu, lokalnog vodiča na engleskom jeziku, pratitelja putovanja na hrvatskom jeziku, prijevoz modernim klimatiziranim autobusom i trošak organizacije i prodaje.

CIJENA NE UKLJUČUJE:zrakoplovne pristojbe, vizu za Indiju, napojnice, fakultativne sadržaje, obroke i usluge drugačije od navedenih, putno zdravstveno osiguranje i osiguranje od otkaza putovanja.

OBAVEZNE DOPLATE: zrakoplovne pristojbe 2.390 kn, napojnice 40 eura.

VIZA: Potrebna za hrvatske državljane. Cijena vize za Indiju iznosi 370 kn. Dokumenti potrebni za izdavanje vize: popunjen i potpisan obrazac (koji možete naći na https://indianvisaonline.gov.in/), putovnica koja vrijedi minimalno 6 mjeseci od datuma putovanja, 2 fotografije u boji (veličine 5 x 5 cm sa svjetlom pozadinom). Viza se izdaje u roku od 7 dana, a Atlas posreduje pri izdavanju vize za Indiju u indijskom veleposlanstvu u Zagrebu. Usluga posredovanja Atlasa 100 kn.

NAPOMENA:

Zrakoplovne pristojbe podložne su promjenama i iznos pristojbe potvrđuje se i naplaćuje na dan izdavanja zrakoplovne karte. Promjena imena putnika nije moguća bez odobrenja zrakoplovne kompanije uz naknadu koju se propisuje. Organizator zadržava pravo promjene letova. Organizator može promijeniti redoslijed obilaska, ovisno o redu letenja, radnim vremenima znamenitosti koje se posjećuju ili držanim praznicima. Sadržaj razgleda ostaje kako je objavljen bez obzira na redoslijed.

U slučaju promjene cijena kalkulativnih elemenata i tečaja do iznosa većeg od 1,5% organizator putovanja ima pravo na promjenu cijene aranžmana.

KORISNE INFORMACIJE:

INDIJA

Službeno ime: Republika Indija

Glavni grad: New Delhi

Službeni jezik: hindu, engleski i 21 nacionalni jezik.

Vremenska razlika: +3,30 h/+4.30 h u odnosu na Hrvatsku.

Novčana jedinica: indijska rupija (INR). 1 kn = cca 10 rupija

Električni napon: 220 V/50 Hz, potreban adapter.

Pozivni broj zemlje: +91

Mobilna telefonija: sve mreže uglavnom rade, no za roaming obavezno provjeriti kod telefonske kompanije čije usluge koristite prije putovanja.

Klima: Klima se u Indiji proteže od tropske na jugu do umjerene klime na sjeveru. Ljeto traje između ožujka i lipnja u većini dijelova Indije. Temperature tijekom dana prelaze 40 °C. U obalnim regijama temperatura prelazi 30 °C, a povezana je s visokim razinama vlažnosti. Nakon ljeta slijede kiše koje donosi jugozapadni monsun, a koje osiguravaju padaline za većinu Indije.. Od studenog u sjevernim područjima započinje pojavljivanje zime. Zime započinju u sjevernoj Indiji u studenome, a u južnoj Indiji u kasnom prosincu. Zime na Indijskom poluotoku karakteriziraju blagi do topli dani i prohladne noći. Dalje prema sjeveru temperatura je niža. 

Adresa

ETURIST.HR

Radno vrijeme: Pon - pet: 10 - 17h
Telefon: 01/33 55 683
Mobitel: 0994543473
E-mail: info@eturist.hr
Web site: http://www.eturist.hr