Voucher ušteda: 810 kn
6690 kn 7500 kn
-11% Ušteda: 810 kn

Ponuda je istekla!

0 puta kupljeno, ponuda je uspjela!
  • Vrijedi: 7500 kn
  • Ušteda: 810 kn
Vrijedi do: 02.04.'17

Napomene

  • Za provjeru raspoloživosti termina kontaktirajte našu poslovnicu. ( Broj telefona: 01 33 55 683 / E-mail adresa: info@eturist.hr / Adresa: Mihovila Krušlina 16 (ŠETNICA), Zaprešić )
  • Boravišna pristojba, te osiguranje od ozljeda, bolesti, smrti i gubitka prtljage tijekom putovanja i boravka nije uključeno u cijenu, te ga kod nas možete dodatno uplatiti
  • Mogućnost plaćanja: karticama Erste banke, DINERS i Zagrebačke banke jednokratno kao i na rate, e-banking- om, općom uplatnicom
  • Kako bismo vam pružili što bolju uslugu, bilo bi nam drago da nam se javite s povratnim komentarima nakon korištenja ove ponude na e-mail: info@eturist.hr
  • Posjetite našu Facebook stranicu na linkuhttps://www.facebook.com/eturist.hr?ref=hl

Opis ponude

1. dan - Zagreb - Doha - (Delhi)

Sastanak putnika u Zračnoj luci Zagreb dva sata prije polijetanja zrakoplova. Polijetanje zrakoplova kompanije Qatar Airways (QR 216) za Dohu u 18.45 sati.

2. dan - Delhi

Dolazak u Dohu u 01.05 sati prema lokalnom vremenu. Nastavak leta za Delhi na liniji QR 570 (Qatar Airways) u 02.45 sati. Dolazak u Delhi u 8.50 sati prema lokalnom vremenu. Po dolasku, transfer do hotela i smještaj te kraći odmor. Slijedi odlazak na razgled grada: razgled mauzoleja cara Humayuna, prekrasne građevine od crvenog pješčenjaka i bijelog mramora. Vožnja pored India Gatea, spomenika žrtvama I. svjetskog rata, predsjedničke palače, zgrade Parlamenta i Sekretarijata - građevina koje su zanimljiv spoj viktorijanske arhitekture i arhitekture 20. stoljeća. Potom, razgled Starog Delhija: Raj Ghat - memorijalocu nacije, Mahatmi Gandhiju, vožnja podno Crvene utvrde izgrađene od crvenog pješčenjaka na obali rijeke Yamuna, djela vladara Shaha Jahana. Potom, odlazak do najveće džamije u Indiji - Jama Masjid. Vožnja kroz bazar Chandni Chowk. Povratak u hotel. Večera. Noćenje.

3. dan - Delhi - Agra (cca 205 km / 5 sati vožnje)

Nakon doručka posjet zanimljivom kompleksu Qutub Minar, u sklopu kojeg se nalazi najviši minaret u Indiji iz 12. st. te poznati željezni stup iz 4. st. Slijedi vožnja prema Agri, nekadašnjoj indijskoj prijestolnici, čiji mauzoleji, utvrda i palače svjedoče o bogatstvu legendarnog Mogulskog carstva. Zaustavljanje u Sikandri, gdje slijedi razgled mauzoleja Akbara Velikog, najvećeg mogulskog vladara. Po dolasku u Agru, smještaj u hotel. Večera, noćenje.

4. dan - Agra

U vrijeme izlaska sunca odlazak na razgled jednog od 7 svjetskih čuda - Taj Mahala - fascinantnog mauzoleja od bijelog mramora iz 17. st. kojeg je veliki Mogul Shah Jahan dao sagraditi u spomen na voljenu suprugu Mumtaz Mahal. Gradnja ovog veličanstvenog spomenika ljubavi, remek-djela mogulske arhitekture, trajala je 17 godina, uz danonoćni rad preko 20.000 majstora i radnika. Nakon obilaska povratak u hotel na doručak. Slijedi razgled utvrde Agra, remek-djela dizajna i gradnje, koja danas dominira središtem Agre. Utvrda je ograđena 20 m visokim zidinama, a u njenoj elegantnoj unutrašnjosti nalaze se brojne palače, odaje, dvorane za primanja i vrtovi te džamija Pearl. Slijedi razgled grobnice Itmad-Ud Daulaha, poznate i pod imenom „Baby Taj“. Povratak u hotel. Uz doplatu, mogućnost odlaska na plesno-scensku predstavu Mohabbat-the-Taj, o ljubavi Shaha Jahana i njegove voljene supruge Mumtaz Mahal. Večera. Noćenje.

5. dan - Agra - Fatehpur Sikri - Jaipur (cca 250 km / 6 sati)

Nakon doručka slijedi vožnja prema Jaipuru. Na putu,stanka radi razgleda grada Fatehpur Sikri, tzv. Gradaduhova, koji je sagrađen 1569., za vrijeme vladavine Akbara Velikog, a iz političkih razloga napušten 14 godina poslije. Grad opasan 17 m visokim zidinama krase prelijepe palače, mauzoleji, džamije, bazeni i vrtovi. Nastavak vožnje prema Jaipuru, „ružičastom gradu“ prepunom prekrasnih palača, utvrda i slikovitih avenija. Po dolasku, posjet hinduističkom hramu Birla Mandir. Potom, smještaj u hotel. Večera. Noćenje.

6. dan - Jaipur

Nakon doručka, vožnja do utvrde Amber. Na putu do utvrde, prolaz pored prekrasne Hawa Mahal ili “palače vjetrova”. Jahanje na slonovima do brda na kojem se nalazi utvrda (ovisno o raspoloživosti slonova). Ljepota ove klasične romantične radžastanske utvrde skriva se unutar njenih zidina s prekrasno oslikanim minijaturama, dekoracijama od bjelokosti i zrcala. Unutar zidina nalaze se veličanstvene palače, hramovi i vrtovi. Mješavina ružičastog kamena, bijelog mramora, ogledala, poludragog kamenja i freski potiče iz doba vladavine dinastije Rajput. Poslijepodne, odlazak na razgled grada: Gradska palača, bivša kraljevska rezidencija,danas djelomično pretvorena u muzej. Sama palača prekriva gotovo 1/7 površine Jaipura. Slijedi odlazak do zvjezdarnice Jantar Mantar, izgrađene od mramora i kamena, koja posjeduje 17 golemih instrumenata od kojih je većina još uvijek u uporabnom stanju. Povratak u hotel. Večera. Noćenje.

7. dan - Jaipur - Delhi (cca 265 km / 6 sati vožnje)

Nakon doručka, vožnja prema Delhiju. Po dolasku, posjet muzeju Gandhi Smriti, u kojem ćete moći vidjeti Gandhijeve osobne predmete, sobu u kojoj je proveo svoje posljednje dane i mjesto gdje je ubijen. Potom, razgled Lotusovog hrama, hrama svih religija, sagrađenog u obliku lotusovog cvijeta. Slijedi smještaj u hotel u Delhiju. Večera. Noćenje.

8. dan - Delhi - Doha - Zagreb

Odjava iz hotela. Prijava na let kompanije Qatar Airways (QR 571) za Dohu s polaskom u 10.05 sati. Dolazak u Dohu u 11.45 sati prema lokalnom vremenu. Nastavak leta za Zagreb (QR 215) u 12.45 sati. Dolazak u Zagreb predviđen je u 17.45 sati prema lokalnom vremenu.

Cijena uključuje

- prijevoz zrakoplovom prema programu (ekonomska klasa)
- smještaj u dvokrevetnim sobama u hotelima 4* na osnovi 6 polupansiona (2 noćenja u Delhiju, 2 noćenja u Agri, 2 noćenja u Jaipuru)
- grupne prijevoze i razglede prema programu
- ulaznice za objekte i lokalitete koji se posjećuju
- lokalnog vodiča na engleskom jeziku
- pratitelja putovanja na hrvatskom jeziku
- jamčevinu i trošak organizacije putovanja

Cijena ne uključuje

- pristojbe zračnih luka (2.390 kn)
- doplatu za jednokrevetnu sobu 1.680 kn
- dodatne izlete i razglede te obroke i usluge koje nisu navedeni u programu
- vizu za Indiju i trošak ishođenja 470 kn
- putno zdravstveno osiguranje i osiguranje od otkaza putovanja
- napojnice za lokalne vodiče i nosače prtljage (45 EUR - plaćanje na licu mjesta)

Informativne cijene fakultativnih izleta po osobi (na bazi min. 10 putnika):
- predstava Mohabbat - the -Taj: 260 kn

Obavezne doplate po osobi

- pristojbe zračnih luka 2.390 kn – kod prijave (podložne promjenama, konačan iznos se određuje na dan izdavanja zrakoplovne karte cca 14-7 dana prije putovanja, a prema uvjetima avio kompanije koji vrijede za grupe, izdaju se za sve putnike u jednom danu)
- napojnice za lokalne vodiče i vozače 45 EUR – plaćanje na licu mjesta pratitelju putovanja

Važne napomene

- Kategorija hotela odgovara službenoj kategorizaciji Indije i nije usporediva s kategorizacijom hotela drugih zemalja te može biti niža od europskih standarda.
- Pristojbe zračnih luka su podložne promjenama, konačan iznos se određuje na dan izdavanja zrakoplovne karte cca 14-7 dana prije putovanja, a prema uvjetima zrakoplovne kompanije koji vrijede za grupe izdaju se za sve putnike u jednom danu.
- Molimo da se o sigurnosti putovanja u pojedine zemlje informirate u Ministarstvu vanjskih poslova ili na njihovoj web stranici: www.mvep.hr .
- Organizator putovanja ima pravo na izmjenu programa putovanja, kao i vremena polazaka zrakoplova (kada to zahtjeva situacija tijekom putovanja), ali garantira da će se program izvesti u cijelosti.
- Viza: potrebna. Aplicira se online. Dokumenti potrebni za ishodovanje vize: ispunjen formular, kopija putovnice (mora vrijediti najmanje 6 mjeseci od početka putovanja), fotografija ukoliko Kompas posreduje u dobivanju vize, cijena vize i usluge je 470 kn

Najmanji broj putnika

Najmanji broj putnika potreban za realizaciju programa: 15

Adresa

ETURIST.HR

Radno vrijeme: Pon - pet: 10 - 16h
Indija | Na većoj karti