Voucher ušteda: 0 kn
3680 kn

Ponuda je istekla!

0 puta kupljeno, ponuda je uspjela!
Vrijedi do: 01.11.'20

Napomene

Opis ponude

GARANTIRANI grupni polasci: 29.02. - 03.03., 27.03. - 30.03., 15.05. - 18.05., 17.07. - 20.07., 15.08. - 18.08., 17.09. - 20.09., 29.10. - 01.11.2020.

4 dana zrakoplovom iz Zagreba

Smještaj: Avantgarde Collection Taksim Square Hotel 4+*

Zrakoplovne pristojbe uključene u cijenu!

CIJENA PROGRAMA: 3.680 kn - smještaj u dvokrevetnoj sobi - za jednokrevetnu sobu nadoplata -  (Termin: 15. svibnja - 3.480 kn)

Program

1. DAN

ZAGREB - ISTANBUL

Sastanak putnika u zračnoj luci Zagreb dva sata prije polijetanja zrakoplova. Nakon preuzimanja putne dokumentacije prijava na let i polijetanje zrakoplova prema Istanbulu na liniji TK 1054 (Turkish Airlines) u 9.10 sati. Dolazak u Istanbul predviđen je u 13.15 sati po lokalnom vremenu. Nakon obavljanja graničnih i carinskih formalnosti, transfer do hotela 4* te smještaj u hotel. U poslijepodnevnim satima odlazak s pratiteljem putovanja pješice do središnjeg trga Taksim te Istiklala, glavne trgovačko-pješačke ulice u samom centru Istanbula s mnoštvom kafića, restorana i trgovina. Noćenje u hotelu.

2. DAN

ISTANBUL

Doručak. Odlazak na cjelodnevni razgled Istanbula autobusom u pratnji lokalnog vodiča i pratitelja putovanja. Razgled Plave džamije, monumentalnog zdanja i posljednje velike kraljevske džamije, koju je sa šest minareta izgradio Mehmet Aga da bi nadmašio poznatu Aja Sofiju, posjet Hipodromu i posjet Aja Sofiji (ulaznica nije uključena u cijenu) toliko spominjanoj i najpoznatijoj građevini Istanbula sagrađenoj u doba cara Justinijana koja je prvotno bila najveća crkva u Bizantskom carstvu, a naknadno pretvorena u džamiju te je danas jedno od najvećih graditeljskih dostignuća, zatim posjet Topkapi palači – bivšoj Sultanovoj palači (ulaznica nije uključena u cijenu). Poslijepodne odlazak na Grand Bazaar (Kapali Čaršiju), najveću tržnicu u Turskoj, poznatu po zlatu, tkanini, keramici, slasticama i suvenirima. Povratak u hotel. Noćenje.

Fakultativno – mogućnost odlaska na večeru sa show programom (uključen povratni transfer).

3. DAN

ISTANBUL

Doručak. Odlazak s pratiteljem putovanja javnim prijevozom do džamije Sulejmana Veličanstvenog, remek djela najpoznatijeg osmanskog graditelja Mimara Sinana. Ostatak dana je slobodan za obilazak i razgled Istanbula. Predlažemo fakultativni izlet; poludnevno krstarenje Bosporom, morskim tjesnacem koji razdvaja Europu i Aziju. Plovidba tijekom koje možete uživati u pogledu na carske palače, tvrđave, romantična mjestašca Bosporskog prolaza i brojne lokacije na kojima su snimane poznate turske serije. Nakon plovidbe, slijedi ručak koji je uključen u cijenu izleta. Odlazak do egipatskog bazara koji još zovu i bazar začina. U večernjim satima, mogućnost fakultativnog odlaska u kulturni centar koji se nalazi u starom djelu Istanbula na autohtoni ples Derviša. Noćenje.

4. DAN

ISTANBUL - ZAGREB

Doručak. Odjava iz hotela. Slobodno vrijeme za kupovinu, šetnju gradom ili odlazak na fakultativni izlet na azijsku stranu Istanbula. Odlazak autobusom preko jednog od čuvenih istanbulskih mostova koji povezuju Europu i Aziju. Panoramska vožnja i pauza za fotografiranje te povratak na europsku stranu Istanbula i posjet veličanstvenoj Dolmabahče palači. Zatim slijedi odlazak do mjesta Eyup gdje se uspinjačom vozimo do vidikovca Piere Loti. Pauza za kavu i uživanje u prekrasnom pogledu na Istanbul te povratak. Prijava na let za Zagreb i polijetanje zrakoplova u 18.05 sati na liniji TK 1055 (Turkish Airlines). Dolazak u Zagreb u 19.10 sati.

Cijena uključuje

 • prijevoz zrakoplovom na relaciji Zagreb – Istanbul – Zagreb
 • zrakoplovne proistojbe (u iznosu od 1.090 kn)
 • 3 noćenja s doručkom u hotelu 4+*
 • transfere i razglede prema programu
 • uslugu izrade turske vize
 • uslugu voditelja putovanja na hrvatskom jeziku i lokalnog vodiča
 • jamčevinu i trošak organizacije te pripreme putovanja

Doplate

 • Krstarenje Bosporom 420 kn (cijena uključuje transfer do pristaništa, lokalnog vodiča, vožnju brodom i ručak)
 • Večera uz show u Restoranu Sultana's 1001 noć: 390 kn (cijena uključuje transfer, show program, večeru i piće: 2 čaše vina ili 2 piva ili 2 soka)
 • Izlet na azijsku stranu Istanbula i Dolmabahče palaču 350 kn (cijena uključuje transfer, lokalnog vodiča, ulaznicu za Dolmabahče palaču i uspinjaču)
 • Ples Derviša 155 kn (cijena uključuje show u kulturnom centru Hodjapasha)

Minimalan broj prijavljenih putnika za izlete: 15 putnika

Rezervacije za sve fakultativne sadržaje potrebno je napraviti prilikom rezervacije putovanja.

Informativna cijena ulaznica – plaćanje na licu mjesta:

Aja Sofija 11 EUR; Topkapi palača 11 EUR + harem 6 EUR

P*00

Adresa

ETURIST.HR

Radno vrijeme: PON-PET: 10-15 sati
Zaprešić, Mihovila Krušlina 16 - Šetnica | Na većoj karti
Telefon: 01 33 55 683
E-mail: info@eturist.hr
Web site: http://www.eturist.hr