Voucher ušteda: 0 kn
9980 kn

Ponuda je istekla!

0 puta kupljeno, ponuda je uspjela!
Vrijedi do: 18.10.'16

Napomene

  • Za provjeru raspoloživosti termina kontaktirajte našu poslovnicu. ( Broj telefona: 01 33 55 683 / E-mail adresa: info@eturist.hr / Adresa: Mihovila Krušlina 16 (ŠETNICA), Zaprešić )
  • Boravišna pristojba, te osiguranje od ozljeda, bolesti, smrti i gubitka prtljage tijekom putovanja i boravka nije uključeno u cijenu, te ga kod nas možete dodatno uplatiti
  • Mogućnost plaćanja: karticama Erste banke, DINERS i Zagrebačke banke jednokratno kao i na rate, e-banking- om, općom uplatnicom
  • Kako bismo vam pružili što bolju uslugu, bilo bi nam drago da nam se javite s povratnim komentarima nakon korištenja ove ponude na e-mail: info@eturist.hr
  • Posjetite našu Facebook stranicu na linkuhttps://www.facebook.com/eturist.hr?ref=hl

Opis ponude

IZRAEL

OBEĆANA ZEMLJA

8 dana / 7 noćenja

GRUPNI POLAZAK POSEBNIM ZRAKOPLOVOM IZ ZAGREBA

1.11. - 8.11.2016.

Tel Aviv – Sredozemna obala – Netanya – povijesna luka Cezareja – Haifa – Galilejsko Jezero –

bazilika u Nazaretu – Tiberijada – Isusov grad Kafarnaum – Brdo Blaženstva – antički Ben Shean –

dolina Jordana, sveti grad Jeruzalem – Isusov rodni grad Betlehem – Mrtvo More – Kumranski rukopisi

PROGRAM PUTOVANJA:

1.dan 1.11.2016. / ZAGREB – TEL AVIV – NETANYA (okolica)

Sastanak putnika u zračnoj luci Zagreb. Polijetanje posebnog zrakoplova prema Tel Avivu u 20: 10 sati. Po slijetanju u 23:35 sati po lokalnom vremenu slijedi obavljanje carinskih formalnosti i vožnja do sredozemne obale. Smještaj u hotel i noćenje.

2. dan 2.11.2016. / NETANYA (okolica) — CEZAREJA — HAIFA — NAZARET TIBERIJADA (104 km)

Doručak i odjava iz hotela. Vožnja do Cezareje i razgled arheološkog blaga uz sredozemnu obalu. Zaustavljanje u zelenom mjestu Haifa koje se prostire u podnožju planine Karmel. Razgled grada s predivnim parkom Bahai (izvana). Nastavak puta prema Galilejskom jezeru sa zaustavljanjem u Nazaretu gdje ćete posjetiti najveću baziliku na Bliskom Istoku. Prema predaji upravo je tu, u Nazaretu, arkanđeo Gabriel najavio dolazak Isusa Djevici Mariji. U večernjim satima dolazak u hotel u Tiberijadi kraj Galilejskog jezera.

Večera i noćenje.

3. dan 3.11.2016. / TIBERIJADA — KAFARNAUM — TABHA — BRDO BLAŽENSTVA — TIBERIJADA (70 km)

Doručak. Odlazak u posjet Kafarnaumu, Isusovom gradu i obilazak ostataka naselja od prije dvije tisuće godina. Nastavak puta do Tabhe gdje je Isus uprizorio svoja čuda umnoženja kruha i ribe. Nastavak razgleda uz Galilejsko jezero posjetom Brda Blaženstva na kojem se nalazi interesantna crkva iz 20. stoljeća. Zatim vožnja kroz Golansku visoravan do Cezareje Filipove, u kojoj se nalazi jedan od izvora rijeke Jordan. Povratak u hotel u Tiberijadi, večera i noćenje.

4. dan 4.11.2016. / TIBERIJADA — DOLINA JORDANA — JERUZALEM/BETLEHEM (184 km)

Doručak. Vožnja dolinom rijeke Jordan do mjesta Bet Shean gdje ćete razgledati ostatke grčko - rimskog gradića sa izvrsno očuvanim rimskim amfiteatrom. Nastavak puta u Bet Alfa gdje ćete razgledati podne mozaike iz 6. stoljeća. Zaustavljanje radi osvježenja u oazi Nacionalnog parka ispod gore Gilboo. Nastavak vožnje uz rijeku Jordan prema jugu, kroz slikoviti kanjon Wadi Quilt i dolazak u Jeruzalem, glavni grad Izraela koji leži na visoravni istočnih padina masiva Judeje. Smještaj u hotelu u Jeruzalemu ili Betlehemu. Večera i noćenje.

5. dan 5.11.2016. / JERUZALEM/BETLEHEM

Doručak. Odlazak u cjelodnevni razgled Jeruzalema, grada kojeg dijele kršćani, židovi i muslimani. Posjet staroj gradskoj jezgri s muslimanskom, armenskom, židovskom i kršćanskom četvrti, zatim Maslinskoj gori, Getsemanskom vrtu, starome djelu Jeruzalema s križnim putem, crkvi Božjega groba, Zidu plača sa židovskim i muslimanskim dijelom. Nakon razgleda povratak u hotel, večera i noćenje.

6.dan 6.11.2016. / BETLEHEM
Razgled Betlehema i obilazak crkve Isusova rođenja koja je jedna od najstarijih crkava u svijetu, u kojoj se do današnjih dana vrši služba Božja. Sagrađena je nad špiljom Isusova rođenja. Večera i noćenje u Betlehemu ili Jeruzalemu.

7. dan 7.11.2016. / JERUZALEM/BETLEHEM (MRTVO MORE — KUMRAN — MASSADA) (296 km)

Doručak. Predlažemo odlazan na cjelodnveni izlet u Massadu (uz doplatu). Vožnja preko jeruzalemskih brežuljaka prema Mrtvome moru. Posjet Kumranu gdje su pronađeni slavni „kumranski rukopisi“. Obilazak muzeja i arheoloških lokaliteta. Vožnja uz Mrtvo more do Massade koja je ponos i simbol židovstva. Gondolom ćete se popeti na vrh, razgledati arheološki prostor, odakle se rasprostire predivan pogled na cijelo područje Mrtvog mora, pustinju Judeju i Moabske gore na istočnoj strani Mrtvog mora. Povratak gondolom do autobusa. Kraća vožnja do obale gdje ćete okusiti najslanije more na svijetu. Bude li toplo i lijepo vrijeme, iskoriste ga za kratko kupanje, jer se dugo kupanje ne preporuča radi visokog saliniteta vode. Povratak u hotel, večera i noćenje.

8. dan 8.11.2016. / JERUZALEM/BETLEHEM — TEL AVIV — ZAGREB Organizirani prijevoz u zračnu luku i polijetanje zrakoplova iz Tel Aviva prema Zagrebu u 15:30 sati. Predviđeni dolazak u Zagreb je u 18:05 sati.

Cijena po osobi u dvokrevetnoj sobi

za minimum 30 prijavljenih putnika 9.560 kn

za minimum 25 prijavljenih putnika 9.980 kn

Doplata za polazak 31.12. 1.090 kn
Doplata za jednokrevetnu sobu 2.650 kn

Popust za dijete do 12. godina u sobi sa odraslima 5%

Minimalan broj putnika: 25

Fakultativni izlet

Izlet na Masadu 660 kn

Minimalan broj prijavljenih putnika za izlet na Masadu: 25

CIJENA UKLJUČUJE: prijevoz posebnim zrakoplovom na relaciji Zagreb – Tel Aviv – Zagreb u ekonomskoj klasi, zrakoplovne pristojbe, sve transfere prema programu, 6 polupansiona u provjerenim hotelima 3*/4* i 1 noćenje s doručkom, lokalnog vodiča, razglede i ulaznice prema programu, pratitelja putovanja na hrvatskom i/ili slovenskom jeziku, organizaciju putovanja.

OBAVEZNE DOPLATE: Izraelska taksa pri izlasku iz zemlje cca 25 eur, osnovne napojnice 52 eur (uobičajene i očekivane napojnice od strane vozača, lokalnih vodiča, nosača prtljage, recepcionera – koje vodič za Vas plaća na licu mjesta.) Plaćanje ovih doplata je pratitelju putovanja na licu mjesta.

OSTALE DOPLATE: Izlet u Massadu 660 kn, plaćanje prilikom rezervacije putovanja. Žičara u Massadi 15 eur i ulaznica za kupanje u Mrtvom moru 15 eur. Izleti će biti organizirani uz minimalnu prijavu 15 putnika i plaćanje je na licu mjesta.

CIJENA NE UKLJUČUJE: stavke koje su navedene kao nadoplate, putno osiguranje (preporučujemo) i osiguranje od otkaza, dodatne usluge.

VIZA: nije potrebna.

Napomene:

- Putovnica mora vrijediti još najmanje šest mjeseci od dana ulaska u Izrael.

- Red letenja za izvanredne (charter) letove podložan je promjeni i u vrlo kratkom roku pred polazak na put. Obavijest o putovanju dobit ćete najkasnije 3 dana prije polaska.

- Kategorizacija hotela odgovara službenoj hotelskoj kategorizaciji Izraela i nije usporediva s kategorizacijom hotela drugih zemalja.

- Organizator putovanja ima pravo na izmjenu programa putovanja kada to zahtijeva situacija tijekom putovanja, ovisno o izmjenama u redu letenja zrakoplova, radnim vremenima lokaliteta koji se posjećuju i vremenskim uvjetima i praznicima, ali garantira da će se program izvesti u cijelosti.

- Samo kupanje u Mrtvom moru je besplatno, no naši putnici se kupaju na uređenom hotelskom kupalištu gdje postoji mogućnost da se presvučete i istuširate (što je nužno nakon kupanja u moru s velikom koncentracijom soli). Takve uređene plaže nalaze se samo pored hotela koji zaračunavaju ulaznicu svima koji nisu gosti tog hotela.

Adresa

ETURIST.HR

Radno vrijeme: Pon - pet: 10 - 17h
Tel Aviv, Tel Aviv | Na većoj karti
Telefon: 01/33 55 683
Mobitel: 0994543473
E-mail: info@eturist.hr
Web site: http://www.eturist.hr