Voucher ušteda: 0 kn
290 kn

Ponuda je istekla!

0 puta kupljeno, ponuda je uspjela!
Vrijedi do: 15.12.'16

Napomene

  • Za provjeru raspoloživosti termina kontaktirajte našu poslovnicu. ( Broj telefona: 01 33 55 683 / E-mail adresa: info@eturist.hr / Adresa: Mihovila Krušlina 16 (ŠETNICA), Zaprešić )
  • Boravišna pristojba, te osiguranje od ozljeda, bolesti, smrti i gubitka prtljage tijekom putovanja i boravka nije uključeno u cijenu, te ga kod nas možete dodatno uplatiti
  • Mogućnost plaćanja: karticama Erste banke, DINERS i Zagrebačke banke jednokratno kao i na rate, e-banking- om, općom uplatnicom
  • Kako bismo vam pružili što bolju uslugu, bilo bi nam drago da nam se javite s povratnim komentarima nakon korištenja ove ponude na e-mail: info@eturist.hr
  • Posjetite našu Facebook stranicu na linkuhttps://www.facebook.com/eturist.hr?ref=hl

Opis ponude

ADVENT U SALZBURGU

03.12.2016. GARANTIRANI POLAZAK * 10.12.2016. GARANTIRANI POLAZAK * 17.12.2016. GARANTIRANI POLAZAK

1. dan ZAGREB – SALZBURG - ZAGREB

Polazak autobusa u 04:30 sata sa Autobusnog kolodvora Zagreb (peroni 502-506). Vožnja kroz Sloveniju i Austriju uz kraća usputna zaustavljanja. Po dolasku u Salzburg razgled grada uz pratnju gradskog vodiča: Katedrala – Nadbiskupska rezidencija – barokna fontana crkva sv. Petra – Mozartova rodna kuća. Slobodno vrijeme za kupovinu i uživanje u mnogobrojnim adventskim štandovima božićnog sajma ispred katedrale ili kod parka Mirabell, kupovinu originalnih Mozart kuglica, ućivanje uz kavu i kolač u tradicionalnim kavanama ili vožnju fijakerom kroz romantične ulice starog grada. Moguć odlazak uspinjačom na utvrdu Hohensalzburg s neponovljivim pogledom na grad i obližnje njemačke alpske vrhunce. Odlazak iz Salzburga s dogovorenog mjesta u 18:00 sati. Predviđeni dolazak u Zagreb u noćnim satima.

CIJENA ARANŽMANA PO OSOBI: 290 kn

Rok za prijavu: 7 dana prije puta Minimalan broj putnika: 40

Cijena uključuje:

prijevoz visokoturističkim autobusom prema programu putovanja

turističkog pratitelja tijekom puta

gradskog vodiča u Salzburgu za razgled grada

jamčevno osiguranje, troškove organizacije i prodaje aranžmana

Cijena ne uključuje:

Ulaznice za muzeje i kulturno – povijesne spomenike (cijene mogu biti podložne promjeni): Mozartova rodna kuća 10 EUR, utvrda Hohensalzburg 11,30 EUR (uključuje uspinjaču i ulaznicu u muzeje na utvrdi) , novi muzej Domquartier 12 EUR

dodatne sadržaje i troškove koji nisu predviđeni programom, troškove osobne prirode (piće, dodatni obroci, telefon, karte za javni gradski prijevoz itd.)

Putno osiguranje

Salzburg (bavarski: Såizburg je grad u Austriji i središte istoimene pokrajne. Četvrti je po veličini grad u Austriji, a nalazi se na granici s Njemačkom. U okolici Salzburga nalaze se rudnici soli, koji su se eksploatirali do 1989., kada su zatvoreni. Oni su danas jedna od turističkih atrakcija. Hrvatski (i slovenski) naziv za taj grad je Solnograd jer njemačka riječ "salz" znači "sol". Ime grada u doslovnom prijevodu znači "dvorac ili tvrđava od soli".

Stari grad Salzburg (Altstadt), u svijetu poznat po svojoj baroknoj arhitekturi, smatra se jednim od najbolje očuvanih gradova sjeverno od Alpa. Od 1996. stari dio Salzburga upisan je na UNESCOv popis mjesta svjetske baštine u Europi. Salzburg su zbog arhitekture u prošlosti često nazivali i njemačkim Rimom. Današnji izgled grada datira iz 16., 17. i 18. stoljeća kad je započeta transformacija iz srednjovjekovnog u barokni grad. Salzburg je ujedno i rodni grad W. A. Mozarta i grad u kojemu je proveo svoje rano djetinjstvo.

Austrija državaje uSrednjoj Europi, a sastoji se od 9 saveznih država. Austrija graniči sLihtenštajnomi Švicarskomna zapadu,ItalijomiSlovenijomna jugu,MađarskomiSlovačkomna istoku, eNjemačkomiČeškomna sjeveru. Površina Austrije je 83.872,1 km2 a broj stanovnika 8.280.703. Službeni jezik jenjemački, koji se također govori uNjemačkoj. Ipak, standardni njemački jezik u Austriji razlikuje se od varijante koja se koristi u Njemačkoj. Hrvatskamanjina je najzastupljenija uGradišću, gdje živi oko 35.000Hrvata.

Adresa

ETURIST.HR

Radno vrijeme: Pon - pet: 10 - 17h
Salzburg, Salzburg | Na većoj karti