Voucher ušteda: 0 kn
8890 kn

Ponuda je istekla!

0 puta kupljeno, Da bi ponuda uspjela, mora biti kupljena 1 puta
Vrijedi do: 10.01.'16

Napomene

  •  Za provjeru raspoloživosti termina kontaktirajte našu poslovnicu. ( Broj telefona: 01 33 55 683 / E-mail adresa: info@eturist.hr / Adresa: Mihovila Krušlina 16 (ŠETNICA), Zaprešić )
  • Boravišna pristojba, te osiguranje od ozljeda, bolesti, smrti i gubitka prtljage tijekom putovanja i boravka nije uključeno u cijenu, te ga kod nas možete dodatno uplatiti
  • Mogućnost plaćanja: karticama Privredne banke Zagreb i Zagrebačke banke jednokratno kao i na rate, e-banking- om, općom uplatnicom
  • Kako bismo vam pružili što bolju uslugu, bilo bi nam drago da nam se javite s povratnim komentarima nakon korištenja ove ponude na e-mail: info@eturist.hr
  • Posjetite našu Facebook stranicu na linku https://www.facebook.com/eturist.hr?ref=hl

Opis ponude

Šifra aranžmana274109
Datum polaska18.10.2015
Datum povratka25.10.2015
Boravak8 dana
Grad polaskaZagreb/Ljubljana
PrijevozZrakoplov
Kategorija smještaja
UslugaPolupansion
Cijenaod 8.890,00 kn
Termini
ŠifraGrad polaskaDatum polaskaDatum povratkaBoravakCijena
274109Zagreb/Ljubljana20.12.201527.12.20158 dana8890,00
274109Zagreb/Ljubljana3.1.201610.1.20168 dana8890,00

Putovanje na Kanarske otoke avionom - 8 dana

GRAN CANARIA, TENERIFE I LA GOMERA

Zrakoplovne pristojbe uključene u cijenu

PRVI DAN: ZAGREB/LJUBLJANA – GRAN CANARIA
Polazak s autobusnog kolodvora Zagreb (po želji i uz doplatu) i vožnja do Ljubljane. Sastanak s pratiteljem putovanja i autobusna vožnja do jedne od obližnjih zrakoplovnih luka. Polet zrakoplova do otoka Gran Canaria. Vožnja do hotela i noćenje.

DRUGI DAN: GRAN CANARIA – TENERIFE
Doručak. Odlazak na poludnevni razgled otoka kojeg zbog bujne vegetacije nazivaju »kontinent u malom«. Put će na odvesti do prijestolnice otoka Las Palmas, sjedište provincije Gran Canaria. Las Palmas je grad u kojem se prije prvog putovanja u Ameriku zaustavio Kristof Kolumbo. Najprije ćemo otići u dio Vegueta gdje ćemo prošetati trgom Sv. Ane i posjetiti kuću u kojoj je živio sam Kristof Kolumbo, a zatim prošetati parkom San Telmo u kojem rastu izuzetno stara stabla zmajevca. U poslijepodnevnim satima slijedi ukrcaj na trajekt i vožnja do otoka Tenerife. Prijevoz do hotela i večera.

TREĆI DAN: PICO DEL TEIDE – LOS GIGANTES
Doručak. Dan ćemo namijeniti razgledavanju nacionalnog parka El Teide. Voziti ćemo se pokraj Arone i Vilaflora i kroz borove šume prema najvišem vrhu Tenerifa i Španjolske, Pico del Teide visine od 3.718 m. Zaustaviti ćemo se pri najširem kanarskom boru. Vožnja kroz nacionalni park iz kojeg se pružaju pogledi na lijepu vulkansku pokrajinu. Najljepši dio parka je Las Canadas, vulkanski krater, a prošetati ćemo do Los Roquesa kako bi mogli uživati u prekrasnim pogledima na okolicu. Po želji i uz doplatu (ukoliko dozvole vremenski uvjeti) biti će moguće uspeti se žičarom na sam vrh. U dolinu ćemo se vraćati zapadnim dijelom vulkana sve do gigantskih stijena Los Gigantes, gdje se u blizini nalazi i znamenita crna, vulkanska plaža. Mogućnost šetnje i kupanja za najhrabrije. Povratak u hotel, večera i noćenje.

ČETVRTI DAN: TENERIFE - LA GOMERA - TENERIFE
Doručak. Odlazak na cjelodnevni izlet brodom i autobusom otokom La Gomera. Ovaj vulkanski otok krasi bujna vegetacija i brežuljkasta unutrašnjost, a značajan je i kao zadnja postaja Kristofa Kolumba prije plovidbe u Ameriku. Razgledati ćemo nacionalni park Parque nacional de Garajonay u kojem se nalazi najveća preostala endemska suptropska šuma lovora – Laurisilva. Zaustaviti ćemo se u La Degolladi de Peraza, na jednom od vidikovaca kako bismo mogli promotriti svu ljepotu otoka. Nastavak puta do sela Rosas i Agulo, gdje će biti prilike za ručak. Domaćini će nam predstaviti el silbo, jezik žviždača ili »silbadora« koji se ovim jezikom koriste kako bi slali poruke preko otočnih visova i dubokih udolina. Nevjerojatno zvuče ovi prodorni zvukovi i kada ih začujete, imati ćete osjećaj da ih razumijete. Slijedi povratak do San Sebastiana gdje ćemo razgledati grofovski toranj Torre del Conde i La Case de Colon u kojoj je navodno boravio Kristof Kolumbo. Povratak na Tenerife, večera i noćenje u hotelu.

PETI DAN: CANDELARIA – SANTA CRUZ – PUERTO DE LA CRUZ
Doručak. Cjelodnevni razgled znamenitosti. Upoznavanje istočnog dijela otoka ćemo započeti kod znamenite romarske crkve u Candelarri, svetišta Crne Marije u koje tradicionalno stanovnici iz cijelog otoka dolaze pješice. Nastaviti ćemo put do glavnog grada Santa Cruz, a tijekom panoramskog razgleda posebno zanimljiva će biti glavna ulica Ramblas. Put će nas odvesti do starog grada Puerto de la Cruz u kojem je nekoliko zgrada izgrađeno u starom kolonijalnom stilu. Po želji i uz doplatu, postoji mogućnost obilaska Loro Parka čiji su stanovnici pingvini, delfini, morski lavovi, papagaji, gorile i tropske te kanarske ribe, a imati ćemo priliku uživati i u predstavama delfina, morskih lavova i ostalih bića. Ljubiteljima cvijeća će vjerojatno biti zanimljiva zbirka orhideja, a ostalima će užitak predstavljati šetnja gradom i shopping. U kasnim poslijepodnevnim satima slijedi vožnja do hotela i večera.

ŠESTI I SEDMI DAN: TENERIFE
Dani su namijenjeni individualnim razgledima/aktivnostima i uživanju u ljepotama ovog prekrasnog otoka.

OSMI DAN: TENERIFE – LJUBLJANA/ZAGREB
Slobodno vrijeme do polaska autobusa i vožnje do zračne luke od kuda slijedi let u Ljubljanu. Po želji i uz doplatu postoji mogućnost transfera do Zagreba.

VAŽNO:
postoji mogućnost da će se program izvesti u obrnutom redoslijedu.

Cijena aranžmana po osobi:8.890 kn
(za minimalno 25 prijavljenih putnika)

CIJENA PUTOVANJA UKLJUČUJE:
autobusni prijevoz iz Ljubljane do jedne od obližnjih zrakoplovnih luka (Ljubljana, Milano, Bergamo, Bologna,…), zrakoplovni prijevoz prema programu, zrakoplovne i sigurnosne pristojbe, 1 polupansion u hotelu 3* na otoku Gran Canaria, šest polupansiona u hotelu 3* na otoku Tenerife, autobusni prijevoz Gran Canaria – hotel, poludnevni izlet do Las Palmasa na otoku Gran Canaria, autobusni transfer do luke na otoku Gran Canaria, brodsku kartu za trajekt među otocima Gran Canaria i Tenerife, autobusni prijevoz luka – hotel na otoku Tenerife, poludnevni izlet u Nacionalni park El Teide i Los Gigantes, cjelodnevni izlet na otok La Gomera s uključenim ulaznicama i ručkom, cjelodnevni izlet u Candelario, Santa Cruz i Puerto de la Cruz, autobusni prijevoz do zračne luke Tenerife, slovenkog pratitelja, troškove organizacije.

DOPLATE PO ŽELJI PRILIKOM REZERVACIJE:jednokrevetna soba –1.070 kn.

DOPLATE PO ŽELJI TIJEKOM PUTA:
uspon žičarom na Pico del Teide 25 €, ulaznica u Loro Park 33 € odrasli, 22 € djeca do 12 god.

Adresa

ETURIST.HR

Radno vrijeme: PON-PET 09-18 sati SUB 09-12 sati
Gran Canaria | Na većoj karti
Telefon: 01 33 55 683
E-mail: info@eturist.hr
Web site: http://www.eturist.hr