Voucher ušteda: 100 kn
595 kn 695 kn
-14% Ušteda: 100 kn

Ponuda je istekla!

0 puta kupljeno, ponuda je uspjela!
  • Vrijedi: 695 kn
  • Ušteda: 100 kn
Vrijedi do: 11.02.'17

Napomene

  • Za provjeru raspoloživosti termina kontaktirajte našu poslovnicu. ( Broj telefona: 01 33 55 683 / E-mail adresa: info@eturist.hr / Adresa: Mihovila Krušlina 16 (ŠETNICA), Zaprešić )
  • Boravišna pristojba, te osiguranje od ozljeda, bolesti, smrti i gubitka prtljage tijekom putovanja i boravka nije uključeno u cijenu, te ga kod nas možete dodatno uplatiti
  • Mogućnost plaćanja: karticama Erste banke, DINERS i Zagrebačke banke jednokratno kao i na rate, e-banking- om, općom uplatnicom
  • Kako bismo vam pružili što bolju uslugu, bilo bi nam drago da nam se javite s povratnim komentarima nakon korištenja ove ponude na e-mail: info@eturist.hr
  • Posjetite našu Facebook stranicu na linkuhttps://www.facebook.com/eturist.hr?ref=hl

Opis ponude

VENECIJA KARNEVAL

2 dana autobusom iz Zagreba, Karlovca i Rijeke

Polasci: 11.2., 18.2.,25.2.2017.

1. dan: ZAGREB - KARLOVAC - RIJEKA - VENECIJA

Polazak autobusa u 5.30 sati s Autobusnog kolodvora Zagreb (peron 502-506). Vožnja preko Rijeke kroz Sloveniju i Italiju s kraćim stajanjima na putu. Po dolasku razgled grada: Riva degli Schiavoni, Ponte dei Sospiri, Palazzo Ducale, Piazza San Marco, Basilica, Procurative… Nakon razgleda slobodno vrijeme za uživanje u čarobnim karnevalskim događanjima. Navečer povratak u hotel. Noćenje.

2. dan: VENECIJA - RIJEKA - KARLOVAC - ZAGREB

Nakon doručka odjava iz hotela i odlazak do Venecije. Predlažemo odlazak na organizirani poludnevni izlet otocima Lagune: Murano, Burano, Torcello… Otoci su poznati po izradi predmeta od stakla, izradi tradicionalne venecijanske čipke i kućama živih boja, te Torcello kao najstariji naseljeni otok lagune kojeg je napustila većina stanovništva. Za putnike koji odlaze do grada u vlastitom aranžmanu predlažemo posjet nekoj od brojnih venecijanskih galerija i izložbi, ili, jednostavno, šetnju živopisnom prijestolnicom bivše čuvene Mletačke republike. U rano poslijepodne polazak prema Zagrebu. Dolazak se očekuje u večernjim satima.

First minute cijena aranžmana po osobi: 595kn

Cijena aranžmana po osobi: 695 kn

Cijena po osobi uključuje: prijevoz autobusom prema programu, 1 noćenje s doručkom u dvokrevetnim sobama u hotelu 3*, razglede prema programu, pratitelja na putovanju, jamčevinu i troškove organizacije putovanja.

Cijena ne uključuje: doplatu za jednokrevetnu sobu 250 kn, doplatu za boravišnu pristojbu 2 Eur po noćenju (plaćanje na licu mjesta), izlet otocima Lagune 150 kn (plaćanje prilikom prijave, najmanje 30 prijavljenih), ulaznice za objekte koji se posjećuju (plaćanje na licu mjesta), kartu za vaporetto cca 12 Eur (plaćanje na licu mjesta).

Popusti:80% popusta za dijete do 2 god. bez ležaja, 20% popusta za dijete od 2 do 12 god. na pomoćnom ležaju, 10% popusta za osobe starije od 12 godina na pomoćnom ležaju.

Napomena: moguć polazak iz Karlovca s Autobusnog kolodvora u 6.00 sati i iz Rijeke (obavezno napomenuti kod prijave) s benzinske postaje “Vrata Jadrana - sjever” u 7.30 sati.

First minute popust: 100 kn za uplate do 28 dana prije polaska ili do popunjenja mjesta.

Trajanje putovanja: 2 dana/1 noć

Najmanji broj putnika: 40

Adresa

ETURIST.HR

Radno vrijeme: Pon - pet: 12 - 16h
Venecija , Veneția | Na većoj karti