Voucher ušteda: 60 kn
530 kn 590 kn
-10% Ušteda: 60 kn

Ponuda je istekla!

0 puta kupljeno, ponuda je uspjela!
 • Vrijedi: 590 kn
 • Ušteda: 60 kn
Vrijedi do: 04.02.'17

Napomene

 • Za provjeru raspoloživosti termina kontaktirajte našu poslovnicu. ( Broj telefona: 01 33 55 683 / E-mail adresa: info@eturist.hr / Adresa: Mihovila Krušlina 16 (ŠETNICA), Zaprešić )
 • Boravišna pristojba, te osiguranje od ozljeda, bolesti, smrti i gubitka prtljage tijekom putovanja i boravka nije uključeno u cijenu, te ga kod nas možete dodatno uplatiti
 • Mogućnost plaćanja: karticama Erste banke, DINERS 2-12 rata i Zagrebačke bank do 12 rata, jednokratno, e-banking- om, općom uplatnicom
 • Kako bismo vam pružili što bolju uslugu, bilo bi nam drago da nam se javite s povratnim komentarima nakon korištenja ove ponude na e-mail: info@eturist.hr
 • Posjetite našu Facebook stranicu na linkuhttps://www.facebook.com/eturist.hr?ref=hl
 • Opis ponude

  Putovanje na karneval u Villachu i Klagenfurtu autobusom - 2 dana


  1.dan: ZAGREB – VILLACH
  Polazak autobusa s Autobusnog kolodvora u Zagrebu, peroni 502-506 u 06:00 sati. Vožnja kroz Sloveniju uz kraće zaustavljanje putem. Vožnjom kroz Korušku pruža se lijep pogled na alpske vrhunce i guste crnogorične šume. Nastavak puta do Villacha, drugog najvećeg koruškog grada. Šetnja s pratiteljem kroz zanimljiva unutarnja dvorišta i tipične uličice do tržnice, crkve sv. Jakova i obale rijeke Drave. Tu je i najviši crkveni toranj visine 94 metra. Prisustvovanje karnevalskim događanjima i velikoj karnevalskoj povorci: glazba na ulicama, maskirani konobari i kuhari u restoranima, karnevalske grupe iz Austrije, Slovenije i Italije daju poseban ugođaj, biranje najljepše maske, štandovi s hranom i pićem biti će otvoreni do pola noći… Smještaj u hotel na centralnom položaju u Villachu. Slobodno vrijeme za kupovinu u gradskom središtu ili posjet nekoj od tipičnih gostionica s lokalnim specijalitetima. Uživajte u živahnom i veselom ugođaju, vrevi i ponudi Fašnika u Villachu! Noćenje.

  2.dan: VILLACH-KLAGENFURT-VRBSKO JEZERO-ZAGREB
  Doručak. Odlazak iz hotela. Vožnja do Klagenfurta, glavnog grada Koruške. Šetnja do glavnog gradskog trga, fontane Lindwurm, barokne katedrale i palače Landhaus. Slobodno vrijeme za kavu ili posjete muzejima. Vožnja uz jezero Wörthersee (Vrbsko jezero). Na obalama ovog jezera austrijsko plemstvo je podizalo svoje palače i ljetnikovce. Zaustaviti ćemo se u mjestu Velden (Vrba ob jezeru), jednom od najpoznatijih mjesta za odmor u Koruškoj, poznatom po snimanju popularnih serija i dvorcu Velden. Šetnja uz obalu jezera u romantičnom zimskom ugođaju. Povratak vožnjom kroz Sloveniju te dolazak u Zagreb u večernjim satima.

  Cijene po osobi u HRK:

  datum polaska18.02.2017.
  First Minute cijena530
  Redovna cijena590

  First Minute cijena vrijedi do popunjenja kapaciteta po FM cijeni

  Rok za prijavu: 7 dana prije putovanja

  Minimalan broj putnika: 40

  Cijena uključuje:
  • prijevoz turističkim autobusom prema programu,
  • smještaj u dvokrevetnim sobama na osnovi 1 noćenja s buffet doručkom u hotelu 4* na centralnom položaju u Villachu
  • razgledavanja i izlete prema programu,
  • pratitelja tijekom putovanja,
  • pripremu, organizaciju i jamčevinu putovanja

  Cijena ne uključuje:
  • ulaznice za muzeje i kulturno povijesne spomenike
  • dodatne sadržaje i troškove koji nisu predviđeni programom, troškove osobne prirode (piće, dodatni obroci, telefon, karte za javni gradski prijevoz i sl.).
  • doplata za jednokrevetnu sobu - 190 kn
  • Putno osiguranje

  Popusti:
  Djeca do 2 godine u pratnji dvije odrasle osobe putuju besplatno, djeca do 12 godina starosti u pratnji dvije odrasle osobe u dvokrevetnoj sobi s pomoćnim ležajem 20% popusta. Treća osoba u dvokrevetnoj sobi s pomoćnim ležajem po redovnoj cijeni.

  Austrija država je u Srednjoj Europi, a sastoji se od 9 saveznih država. Austrija graniči s Lihtenštajnom i Švicarskom na zapadu, Italijom i Slovenijom na jugu, Mađarskom i Slovačkom na istoku, te Njemačkom i Češkom na sjeveru. Površina Austrije je 83.872,1 km2 a broj stanovnika 8.280.703. Službeni jezik je njemački, koji se također govori u Njemačkoj. Ipak, standardni njemački jezik u Austriji razlikuje se od varijante koja se koristi u Njemačkoj. Hrvatska manjina je najzastupljenija u Gradišću, gdje živi oko 35.000 Hrvata.

  Granične, vizne i zdravstvene formalnosti:
  Za državljane RH viza za Austriju nije potrebna, ali je za putovanje potrebna osobna iskaznica ili važeća putovnica. Strani državljani dužni su se sami informirati o dokumentima potrebnim za ulazak u određenu zemlju u matičnom Ministarstvu vanjskih poslova ili veleposlanstvu zemlje u koju se putuje. Preporučujemo osiguranje od posljedica nesretnog slučaja i bolesti na putovanju.

  Prilikom prijave za putovanje potrebno je uplatiti 30% ukupnog iznosa, a ostatak 21 dan prije početka putovanja. Prijava za putovanje vrijedi isključivo uz uplatu predujma. Po uplati predujma primit ćete račun koji je ujedno i ugovor o putovanju. Minimalan broj putnika za putovanje je 40. Ukoliko se na putovanje ne prijavi dovoljan broj putnika najkasnije 5 dana prije početka paket aranžmana putnička agencija je dužna obavijestiti putnika o otkazu putovanja. Završno pismo šaljemo 2 dana prije prije početka putovanja.

  Adresa

  ETURIST.HR

  Radno vrijeme: Pon - pet: 12 - 16h
  Klagenfurt, Klagenfurt | Na većoj karti