Voucher ušteda: 470 kn
14720 kn 15190 kn
-3% Ušteda: 470 kn

Ponuda je istekla!

0 puta kupljeno, ponuda je uspjela!
  • Vrijedi: 15190 kn
  • Ušteda: 470 kn
Vrijedi do: 22.12.'16

Napomene

  • Za provjeru raspoloživosti termina kontaktirajte našu poslovnicu. ( Broj telefona: 01 33 55 683 / E-mail adresa: info@eturist.hr / Adresa: Mihovila Krušlina 16 (ŠETNICA), Zaprešić )
  • Boravišna pristojba, te osiguranje od ozljeda, bolesti, smrti i gubitka prtljage tijekom putovanja i boravka nije uključeno u cijenu, te ga kod nas možete dodatno uplatiti
  • Mogućnost plaćanja: karticama Erste banke, DINERS i Zagrebačke banke jednokratno kao i na rate, e-banking- om, općom uplatnicom
  • Kako bismo vam pružili što bolju uslugu, bilo bi nam drago da nam se javite s povratnim komentarima nakon korištenja ove ponude na e-mail: info@eturist.hr
  • Posjetite našu Facebook stranicu na linkuhttps://www.facebook.com/eturist.hr?ref=hl

Opis ponude

KUBA

HAVANA I VARADERO

9 DANA / 7 NOĆENJA

GRUPNIPOLASCI:

6.-14.12.2016.

5.-13.1.2017.

PROGRAM PUTOVANJA:

1. DAN / ZAGREB – PARIZ – HAVANA

Sastanak putnika u Zračnoj luci Zagreb dva sata prije polijetanja zrakoplova kod šaltera središnjih informacija sa pratiteljem putovanja. Prijava na let i polijetanje zrakoplova prema Parizu u 9:00 sati na liniji AF 5075 (Air France). Dolazak u Pariz predviđen je u 11:05 sati. Nastavak putovanja prema Havani u 14:05 sati na liniji AF 946. Dolazak u Havanu predviđen je u 18:25 sati. Nakon carinskih formalnosti organiziran je prijevoz do hotela. Smještaj i noćenje.

2. DAN / HAVANA

Nakon doručka odlazak na cjelodnevni vođeni razgled grada Havane koji je pod zaštitom UNESCO-a. Odlazak do centra te nastavak razgleda pješice i autobusom. Tijekom ture posjet svim važnim znamenitostima: Plaza de Armas, Obispo ulica, Plaza de la Cathedral, Palacio de Artesania, Plaza Vijega. Razgled moderne i stare, kolonijalne Havane.Ručak u lokalnom restoranu. Nakon ručka, odlazak ulicom La Rampa prema Miramaru – rezidencijalnom dijelu Havane, zaustavljanje kod Trga Revolucije. Ukoliko će tvornica cigara biti otvorena, odlazak u grupni posjet gdje se izrađuju poznate kubanske cigare. Povratak u hotel i odmor. Noćenje.

3.DAN / HAVANA

Nakon doručka, odlazak na veliku tržnicu suvenira, šetnja gradom koji oduševljava svojim šarmom, toplinom, pjesmom i plesom na svakom koraku. Navečer preporučujemo odlazak na Parisien Show u hotelu National ili tradicionalni cabaret show Tropicana sa preko 80 izvođača. Noćenje.

4.DAN / HAVANA– DOLINA VINALES (PINAR DEL RIO) – HAVANA

Nakon doručka, odlazak na izlet u duhansku dolinu Vinales - najzapadniju kubansku regiju poznatu po uzgoju duhana. Nastavak vožnje kroz dolinu Vinales, zatim odlazak u indijansku špilju unutar koje teče rječica. Šetnja i kratka vožnja motornim čamcem po špilji. Odlazak do murala prahistorije naslikanog na stijeni. Ručak u obližnjem lokalnom restoranu i potom povratak prema Havani. Udaljenost od Havane do Vinales doline je 180 km. Vožnja u jednom smjeru traje oko dva i pol sata. Noćenje.

5.DAN / HAVANA – VARADERO

Nakon doručka odlazak iz Havane i vožnja prema Varaderu. Tijekom vožnje zaustavljanje kod Finca Vigia, Hemingwayovog muzeja, kuće gdje je slavni pisac živio. Nastavak putovanja prema Cojimaru, malom ribarskom mjestu pokraj Havane gdje je Hemingway imao usidren svoj brod. Nastavak putovanja prema Varaderu. Po dolasku u Varadero, prijava u hotel 5*. Smještaj i noćenje.

6. DAN / VARADERO

Boravak na osnovi all inclusive usluge. Slobodan dan za kupanje i sunčanje na prekrasnim pješčanim plažama.

7. DAN / VARADERO

Slobodan dan za odmor, kupanje i sunčanje ili mogućnost fakultativnog izleta u Trinidad.Odlazak na razgled grada Trinidada (povijesna jezgra pod zaštitom UNESCO-a), obilazak muzeja Palacio Cantero, posjet muzeju Romantico, bar Canchanchara.

8. DAN / VARADERO – HAVANA – PARIZ

Nakon doručka slobodno vrijeme do organiziranog prijevoza za zračnu luku Havana. Polijetanje zrakoplova prema Parizu u 20:45 sati na liniji AF 943.

9.DAN / PARIZ – ZAGREB

Predviđen dolazak u Pariz u 11:35 sati. Nastavak leta prema Zagrebu u 15:25 sati na liniji AF 1560. Dolazak u Zagreb predviđen je u 17:15 sati. Završetak putovanja.

Cijena aranžmana po osobi u dvokrevetnoj sobi

6.12.2016. 15.490 kn

5.1.2017. 15.990 kn

Doplata za jednokrevetnu sobu 2.390 kn

Obvezna doplate za pristojbe zračnih luka 2.400 kn

First Minute popust na osnovnu cijenu 5% za rezervacije do 60 dana prije polaska!

MINIMALAN BROJ PRIJAVLJENIH PUTNIKA: 15

Fakultativni izlet TRINIDAD 7. dan, (ručak uključen u cijenu) 650 kn

Cijena je važeća za uplate prilikom rezervacije aranžmana.

Minimalan broj putnika 10

CIJENA UKLJUČUJE: prijevoz zrakoplovom na relaciji Zagreb - Pariz - Havana - Pariz - Zagreb, četiri noćenja u Havani u hotelu 5*, ručak u lokalnom restoranu tijekom razgleda Havane, ručak u lokalnom restoranu na izletu u Vinales dolini, tri noćenja u Varaderu u hotelu 5* (usluga all inclusive), razglede kako je navedeno u programu i ulaznice za navedene objekte koji se posjećuju prema programu, povratni transfer od zračne luke do hotela, pratnja Atlasovog pratitelja putovanja i lokalnog vodiča na Kubi, troškove organizacije i prodaje.

CIJENA NE UKLJUČUJE: zrakoplovne pristojbe u iznosu 2.400 kn, kubansku vizu - informacije su niže navedene (450 kn), dodatne obroke, izlete, usluge koje nisu navedene u programu, napojnice, osiguranje od otkaza putovanja i putno zdravstveno osiguranje.

OBAVEZNE DOPLATE: doplata zapristojbe zračnih luka 2.400 kn (podložno promjeni), kubanska viza, napojnice 30 Eur po osobi – plaćanje na licu mjesta.

VIZA – TURISTIČKA KARTA: Viza se ne stavlja u putovnicu. Cijena: 450 kn uključuje turističku kartu i uslugu izdavanja. Putnici su obvezni prilikom rezervacije putovanja dostaviti u agenciju kopiju prve i zadnje stranice putovnice koja mora biti važeća najmanje 6 mjeseci od početka putovanja.

Kategorizacija hotela na Kubi odgovara lokalnoj kategorizaciji koja se razlikuje od europske, zamjetna je razlika u smještaju i usluzi, tako da je potrebna prilagodba na lokalne standarde, prijevozna sredstva, običaje i način života tijekom boravka na Kubi.

U slučaju nepredviđenih situacija uzrokovanih eventualnim kašnjenjem na letovima avio kompanije odnosno otkazivanjem leta, Organizator putovanja napravit će sve radnje da se šteta umanji u danom trenutku, dok je avio kompanija odgovorna putnicima direktno odgovoriti na nastalu štetu.

Adresa

ETURIST.HR

Radno vrijeme: Pon - pet: 10 - 17h
Havana, Havana | Na većoj karti
Telefon: 01/33 55 683
Mobitel: 0994543473
E-mail: info@eturist.hr
Web site: http://www.eturist.hr