Voucher ušteda: 0 kn
130 kn

Ponuda je istekla!

0 puta kupljeno, ponuda je uspjela!
Vrijedi do: 27.05.'16

Napomene

Opis ponude

KUPANJE U TERMALNOM VODENOM PARKU AQUAE BALISSE DARUVAR - 28.5.2016. - subota - 29.5.2016 - nedjelja -  30.5.2016.

Otvoreni bazeni - u ljetnoj sezoni na raspolaganju je preko 2 000 m2 vodenih površina. Posjetitelji se mogu odmoriti u dva velika bazena, dječjim bazenima, mirnoj rijeci dužine preko 200 m, dva tobogana, sunčalištu te raznim ugostiteljskim sadržajima poput restorana, kavane, bazenskog bara i restorana s brzom hranom...

Zatvoreni bazeni - tijekom zime posjetiteljima je na raspolaganju zatvoreni dio objekta s vodenim površinama preko 600 m2 od kojih izdvajamo bazen s četiri plivačke staze od 25 metara, dječji bazen, spilju, tobogan i whirlpool. Bazen obiluje mnoštvom vodenih efekata poput leđnih masaža, gejzira, bujice, vodenih tuševa te mnogo drugih oku i tijelu ugodnih sadržaja.


Termalna voda - Termalni vodeni park Daruvar koristi isključivo geotermalnu vodu čija je prosječna temperatura 32°C. Bazenska voda mora biti bistra, čista i mora ispunjavati postavljene zahtjeve kvalitete. Iz tog razloga koristimo se mehaničkim uređajem za pročišćavanje vode, a vodu tretiramo i propisanim kemijskim sredstvima. Sofisticirani uređaji za automatsku dezinfekciju doziraju potrebne količine sredstava za njegu vode, a konstantno uzorkovanje i praćenje, te redovna kontrola osigurava njezinu ispravnost i čistoću. Koristimo suvremenu bazensku tehniku i dodatnu opremu za funkcioniranje bazena, što podrazumjeva mnoštvo uređaja i opreme koji su nužni za osiguranje stalne kvalitete naše termalne vode.

Adresa

ETURIST.HR

Radno vrijeme: 10 - 17 sati
Daruvar, Daruvar | Na većoj karti
Telefon: 01/33 55 683
Mobitel: 099 45 43 473
E-mail: info@eturist.hr
Web site: http://www.eturist.hr