Voucher ušteda: 0 kn
1930 kn

Ponuda je istekla!

0 puta kupljeno, Da bi ponuda uspjela, mora biti kupljena 1 puta
Vrijedi do: 14.02.'16

Napomene

  •  Za provjeru raspoloživosti termina kontaktirajte našu poslovnicu. ( Broj telefona: 01 33 55 683 / E-mail adresa: info@eturist.hr / Adresa: Mihovila Krušlina 16 (ŠETNICA), Zaprešić )
  • Boravišna pristojba, te osiguranje od ozljeda, bolesti, smrti i gubitka prtljage tijekom putovanja i boravka nije uključeno u cijenu, te ga kod nas možete dodatno uplatiti
  • Mogućnost plaćanja: karticama Privredne banke Zagreb i Zagrebačke banke jednokratno kao i na rate, e-banking- om, općom uplatnicom
  • Kako bismo vam pružili što bolju uslugu, bilo bi nam drago da nam se javite s povratnim komentarima nakon korištenja ove ponude na e-mail: info@eturist.hr
  • Posjetite našu Facebook stranicu na linku https://www.facebook.com/eturist.hr?ref=hl

Opis ponude

Šifra aranžmana004168
Datum polaska14.2.2016
Datum povratka21.2.2016
Boravak8 dana
Grad polaskaGenova
PrijevozBrod
Kategorija smještaja
UslugaPuni pansion
Cijenaod 1.930,00 kn
Termini
ŠifraGrad polaskaDatum polaskaDatum povratkaBoravakCijena
004168Genova14.2.201621.2.20168 dana1930,00

Opis programa
MSC Preziosa, Krstarenje za Valentinovo - 8 dana


Itinerer
danlukadolazakpolazak
1.Genova, Italija--18:00
2.Civitavecchia/Rim, Italija08:0018:00
3.Palermo, Sicilija, Italija10:0017:00
4.La Valetta, Malta10:0018:00
5.plovidba----
6.Barcelona, Španjolska09:0018:00
7.Marseilles, Francuska09:0016:00
8.Genova, Italija08:00--

Cijena u HRK
datum polaska14.02.2016.
u unutarnjoj kabini, Bella1.930
u vanjskoj kabini s prozorom, Bella2.650
u vanjskoj kabini s balkonom, Bella3.460
odrasla osoba na 3./4. ležaju u kabinina upit
djeca do 18 godina na 3./4. ležaju u kabinigratis*
doplata po osobi za lučke pristojbe930

* više informacija o kategorijama kabina na prodajnom mjestu
* broj višekrevetnih kabina je ograničen

OBAVEZNE DOPLATE UZ REZERVACIJU:
lučke pristojbe 930 kn/ po osobi (plaćaju odrasli i djeca)

DJECA DO 18 GODINA na 3. i 4. ležaju u kabini s dvije odrasle osobe krstare besplatno i plaćaju samo lučke pristojbe
ODRASLI na 3.i 4. LEŽAJU – cijena na upit
Nadoplata za korištenje kabine kao JEDNOKREVETNE 100% na cijenu kabine – isključivo na upit.

TRANSFER:
organizirani transfer do/od luke ukrcaja (pri minimum 40 putnika)
Zagreb – Genova - Zagreb kn 950 odrasli, 550 kn djeca do 18 godina
Rijeka – Genova - Rijeka kn 900 odrasli, 500 kn djeca do 18 godina
U slučaju da se prijavi manji broj putnika za transfer (40 min) cijena transfera je 1.350 kn po osobi.

CIJENA ARANŽMANA UKLJUČUJE:
krstarenje brodom MSC Preziosa, smještaj u odabranoj kabini na brodu (tuš/WC, klima uređaj, sef, sušilo za kosu, TV), prošireni puni pansion na brodu (doručak, ručak, večera, užina, ponoćni snack), svečana večera uz kapetanovu zdravicu, animacija, zabavni večernji program u salonima i barovima sa živom glazbom, predstave u kazalištu, disco, sportske aktivnosti, korištenje fitnessa, bazena, ležaljki, pratitelja putovanja
(minimum 30 prijavljenih i uplaćenih putnika), organizaciju i pripremu putovanja.

OBAVEZNE DOPLATE NA BRODU:
service charge (8,5 EUR po noći po osobi iznad 14 godina; djeca između 3-13 godina plaćaju 4,25 eur po noći po osobi; djeca ispod 3 godine ne plaćaju uslužnu pristojbu), donacija UNICEF-u 1€ po osobi, naknada za uslugu u barovima i restoranima u visini 15% osobne potrošnje.

MSC PREZIOSA
– uživajte u svakom dragocjenom trenutku na MSC Preziosi dok morem istražujete najljepša mjesta na svijetu u pravom mediteranskom stilu. MSC Preziosa ima 18 paluba, od toga 14 za putnike. Duljina broda iznosi 333,30 m, širina 37,92 m, a visina 67,69 m.

IZDVAJAMO IZ PROGRAMA:

ITALIJA je država na jugu Europe. Sastoji se od poluotoka i dva velika otoka na Sredozemnom moru - Sicilije i Sardinije. Jedina kopnena granica joj se nalazi na sjeveru u Alpama gdje graniči s Francuskom u zapadnom dijelu, Švicarskom na sjeverozapadnom dijelu, Austrijom na sjevernom dijelu te Slovenijom na sjeveroistočnom dijelu. Uz kopnene granice ima i morsku granicu s Hrvatskom. Neovisne države San Marino i Vatikan nalaze se unutar teritorija Italije. Na ovom krstarenju imat ćete priliku vidjeti najmanje četiri talijanska grada: Genovu, Civitavecchiu, Palermo i Rim, ako se odlučite posjetiti Rim dok je brod u luci Civitavecchia.

BARCELONA - prema itinereru krstarenja imat ćete cijeli dan na raspolaganju u Barceloni! Središte starog grada čini srednjevjekovna jezgra (Gotička četvrt, katalonski Barri gotic) sa spletom uskih krivudavih uličica. Na najvišoj točki staroga grada uzdiže se katedrala iz 14. i 15. Stoljeća koja je sjajan primjerak katalonske gotike. Najznamenitije građevine u gradu su ipak djela Antonija Gaudija koja su danas UNESCO-va svjetska baština.
Središte novog grada je trg Placa Catalunya od kojeg se prema obali spušta slikovita ulica La Rambla. Barcelona ima 4,5 km plaža od kojih je najstarija i najveća Barceloneta duljine 1.100 m. Barcelona ima 68 parkova od kojih je najveći Montjuic, a najslavniji Parc Guell.

MALTA - otok Malta se nalazi u Malteškom otočju u Sredozemnom moru. Najveći je i najnapućeniji otok države Malte. Otok se nalazi južno od Sicilije i sjeverno od Libije, a veličinom je nešto manji od Korčule. La Valletta (Il Belt=«Grad«) je glavni grad Malte. U Valletti se nalaze brojne znamenite građevine iz 16. stoljeća koje su izgrađene za vrijeme kada su otokom vladali Ivanovci. Grad odiše raznim umjetničkim stilovima kao što su: barok koji je dominantan, neoklasicizam, ali i moderni funkcionalizam u područjima obnovljenim nakon Drugog svjetskog rata. Zbog tog bogatstva Valletta jejoš 1980. upisana na UNESCO-ov popis mjesta svjetske baštine u Europi.
Grad ima nekoliko zgrada od izuzetne povjesne važnosti, izdvajamo neke od njih:
- Konkatedrala Svetog Ivana u kojoj se nalaze najveća djela Caravaggia izgrađena je 1572. godine kao samostalna crkva Ivanovaca; malteških vitezova.
- Palača Velikog majstora iz 1571.-1574. godine danas je sjedište Malteškog parlamenta i ured predsjednika Malte. Izvorno su izgrađena oko dva velika dvorišta kojima dominira skulptura Neptuna.
- Palača Auberge de Castille et Leon - bivša rezidencija malteških vitezova, a danas zgrada predsjednika Vlade.
- Utvrđenja koja su vitezovi sazidali da bi zaštitili grad od napada sastoje se od brojnih bastiona, pulubastiona, ravelina i zidina koji dosežu i do 100 m visine.

U slučaju da za putovanje ne bude prijavljen dovoljan broj putnika, organizator putovanja pridržava pravo otkazivanja putovanja o čemu će obavijestiti putnike najkasnije 5 dana prije početka putovanja i ovisno o raspoloživosti kapaciteta ponuditi nove uvjete putovanja ili novo putovanje.
Raspored /itinerer krstarenja je podložan promjenama koje su u vezi sa trenutnom situacijom u luci pristajanja.
Pratitelj putovanja / predstavnik bit će na brodu tijekom krstarenja za minimalno 30 putnika prijavljenih na transferu, ali putnike neće pratiti na izletima, osim na onim izletima koje su uplatili svi članovi grupe prije polaska na putovanje – minimum 35 prijavljenih osoba na izletu, ukoliko se ne dogovori drugačije.

ROK ZA PRIJAVU:
do popunjenja kapaciteta. Završna obavijest slijedi 5 dana prije putovanja.

Adresa

ETURIST.HR

Radno vrijeme: PON-PET 09-18 sati SUB 09-12 sati
Genova | Na većoj karti
Telefon: 01/33 55 683
E-mail: info@eturist.hr
Web site: http://www.eturist.hr