Voucher ušteda: 100 kn
990 kn 1090 kn
-9% Ušteda: 100 kn

Ponuda je istekla!

0 puta kupljeno, ponuda je uspjela!
  • Vrijedi: 1090 kn
  • Ušteda: 100 kn
Vrijedi do: 26.12.'16

Napomene

  • Za provjeru raspoloživosti termina kontaktirajte našu poslovnicu. ( Broj telefona: 01 33 55 683 / E-mail adresa: info@eturist.hr / Adresa: Mihovila Krušlina 16 (ŠETNICA), Zaprešić )
  • Boravišna pristojba, te osiguranje od ozljeda, bolesti, smrti i gubitka prtljage tijekom putovanja i boravka nije uključeno u cijenu, te ga kod nas možete dodatno uplatiti
  • Mogućnost plaćanja: karticama Erste banke, DINERS i Zagrebačke banke jednokratno kao i na rate, e-banking- om, općom uplatnicom
  • Kako bismo vam pružili što bolju uslugu, bilo bi nam drago da nam se javite s povratnim komentarima nakon korištenja ove ponude na e-mail: info@eturist.hr
  • Posjetite našu Facebook stranicu na linkuhttps://www.facebook.com/eturist.hr?ref=hl

Opis ponude

Putovanje Nova Godina u Veneciji, Veroni i Padovi autobusom - 3 dana


Garantirani polazak!

1. dan ZAGREB/RIJEKA - VENECIJA - VERONA

Polazak autobusa iz Zagreba s Autobusnog kolodvora, turistički peroni 502-505 u 05:00 sati, Karlovca 05:45 sati (mjesto polaska u završnom pismu) i sa stajališta Vrata Jadrana u 07:30 sati. Vožnja kroz Sloveniju i Italiju uz kraća zaustavljanja na putu radi odmora. Dolazak do pristaništa Punta Sabbioni te vožnja brodićem do Venecije. Po dolasku razgled grada: kanal Giudecca – riva Degli Schiavoni – Most uzdaha – Trg sv. Marka – Duždeva palača – bazilika sv. Marka – most Rialto – kanal Grande. Ostatak poslijepodneva slobodno. U 18:00 sati povratak brodićem do Punte Sabbioni, te polazak autobusom do hotela. Smještaj. Noćenje.

2. dan VERONA
Doručak. Razgled grada poznatog po čuvenoj i tragičnoj ljubavi Romea i Julije, tako dobro opisanoj u istoimenom djelu Williama Shakespearea: Piazza dei Signori, piazza delle Erbe, kuća Romea i Julije, Piazza Bra, Arena di Verona. Slobodno vrijeme u poslijepodnevnim satima uživanje u ljepotama ovog grada čiji korijeni datiraju još iz doba antičkog rima ili obilazak lokalnih trgovina. Slobodno vrijeme za kupovinu i osobne programe. Moguć odlazak na doček Nove godine na gradskim ulicama i trgovima. Noćenje.

3. dan VERONA - PADOVA - RIJEKA/ZAGREB SRETNA NOVA GODINA!
Doručak. Odlazak iz hotela i vožnja autobusom do Padove, u kojoj ćemo posjetit baziliku Sv. Antuna, glavni padovanski spomenik, jedno od najvećih remek-djela svjetske umjetnosti i jedno od najposjećenijih kršćanskih svetišta. Bazilika je izgrađena u slavu Sv. Antuna Padovanskog, koji je rođen 1195.g. u Lisabonu (Portugal), a umro je u Padovi 1231.g. Ulazeći u baziliku, oku se pruža veličanstvena panorama koja djeluje čarobno. Nepregledno šarenilo kamena, mramora, stupova, oltara, prozora! U lijevoj strani bazilike nalazi se grob evanđeoskog naučitelja, velikog propovjednika i čudotvorca svetog Antuna, kojega neprestano obilaze njegovi štovatelji, dotičući se živom vjerom kamena koji krije njegove tjelesne ostatke. Slobodno vrijeme. Polazak prema Hrvatskoj. Dolazak se očekuje u večernjim satima.

Cijena aranžmana po osobi u HRK:

datum polaska30.12.
First Minute cijena990
Redovna cijena1.090

First minute cijena vrijedi do 45 dana prije polaska ili do popunjenja kapaciteta po FM cijeni

Rok za prijavu: 7 dana prije puta

Minimalan broj putnika: 40

Cijena uključuje:
• Prijevoz visokoturističkim autobusom prema programu putovanja
• Turističkog pratitelja tijekom puta
• 2 noćenja s doručkom u hotelu s 3* u dvokrevetnim sobama na širem području Verone
• Razgledavanja prema programu
• jamčevno osiguranje, troškove organizacije i prodaje aranžmana

Cijena ne uključuje / informativne cijene ulaznica i moguće doplate:
• Doplata za jednokrevetnu sobu - 380 kn
• Vožnja brodićem na relaciji Punta Sabbioni – San Marco – Punta Sabbioni po osobi 12 Eur
• Putno osiguranje

Popusti: Djeca do 2 godine u pratnji dvije odrasle osobe putuju besplatno, djeca do 12 godina starosti u pratnji dvije odrasle osobe u dvokrevetnoj sobi s pomoćnim ležajem 20% popusta. Treća osoba u dvokrevetnoj sobi s pomoćnim ležajem 10% popusta.

Napomena: organizacija dočeka Nove godine na otvorenom u europskim gradovima u nadležnosti je gradskih vlasti i turističkih ureda. Organizator putovanja nema utjecaja na održavanje dočeka, koncerata, priredbi itd.

Italija je država na jugu Europe. Sastoji se od poluotoka i dva velika otoka na Sredozemnom moru, Sicilije i Sardinije. Jedinu kopnena granica joj se nalazi na sjeveru, na Alpama, gdje graniči s Francuskom u zapadnom dijelu, Švicarskom na sjeverozapadnom dijelu, Austrijom na sjevernom dijelu, te Slovenijom na sjeveroistočnom Dijelu. Uz kopnene granice ima i morsku granicu s Hrvatskom. Neovisne države San Marino i Vatikan nalaze se unutar teritorija Italije.

Granične, vizne i zdravstvene formalnosti:
Za državljane Republike Hrvatske viza za Italiju nije potrebna, ali je za putovanje potrebna važeća putovnica ili osobna iskaznica. Strani državljani dužni su se sami informirati o dokumentima potrebnim za ulazak u određenu zemlju u matičnom Ministarstvu vanjskih poslova ili veleposlanstvu zemlje u koju se putuje. Preporučujemo osiguranje od posljedica nesretnog slučaja i bolesti na putovanju.

Adresa

ETURIST.HR

Radno vrijeme: PON - PET: 12 - 16h
VERONA, Verona | Na većoj karti