Voucher ušteda: 200 kn
3990 kn 4190 kn
-5% Ušteda: 200 kn

Ponuda je istekla!

0 puta kupljeno, ponuda je uspjela!
 • Vrijedi: 4190 kn
 • Ušteda: 200 kn
Vrijedi do: 24.09.'16

Napomene

 • Za provjeru raspoloživosti termina kontaktirajte našu poslovnicu. ( Broj telefona: 01 33 55 683 / E-mail adresa: info@eturist.hr / Adresa: Mihovila Krušlina 16 (ŠETNICA), Zaprešić )
 • Boravišna pristojba, te osiguranje od ozljeda, bolesti, smrti i gubitka prtljage tijekom putovanja i boravka nije uključeno u cijenu, te ga kod nas možete dodatno uplatiti
 • Mogućnost plaćanja: karticama Erste banke, DINERS i Zagrebačke banke jednokratno kao i na rate, e-banking- om, općom uplatnicom
 • Kako bismo vam pružili što bolju uslugu, bilo bi nam drago da nam se javite s povratnim komentarima nakon korištenja ove ponude na e-mail: info@eturist.hr
 • Posjetite našu Facebook stranicu na linkuhttps://www.facebook.com/eturist.hr?ref=hl

Opis ponude

NORMANDIJA I BRETANJA

zrakoplovom iz Zagreba od 3.990 kn First minute

POLAZAK: 07.10.2016. GARANTIRANI POLAZAK

5 dana / 4 noćenja

PROGRAM PUTOVANJA:

1.DAN / ZAGREB – PARIZ – ROUEN – HONFLEUR – CAEN

Sastanak putnika u zračnoj luci Pleso kod pošte u 7h. Slijedi let za Pariz u 9h. Po slijetanju transfer autobusom do Rouena, središta Normandije. Ovaj grad na Seini najveća je riječna luka Francuske. Slijedi obilazak stare gradske jezgre s katedralom Notre Dame, čije je pročelje ovjekovječeno na mnogim Monetovim slikama. Od stare utvrde, u kojoj je na lomači spaljena Ivana Orleanska, očuvala se jedino kula, Tour Jeanne d’Arc. Kratka vožnja do slikovitog, obalnog gradića Honfleur i večera u lokalnom restoranu( uz doplatu ). Nastavak vožnje prema Caenu. Smještaj u hotel. Noćenje.

2.DAN / CAEN – BAYEUX – CAEN

Doručak. Obilazak Caena, grada Williama Osvajača, prvog normanskog vladara Engleske. Njegova utvrda iz 11. stoljeća najveća je očuvana utvrda Zapadne Europe, a koristio ju je i Richard Lavljega Srca. William je dao izgraditi i dvije opatije u čast svoga vjenčanja s Matildom od Flandrije. Ostaci jedne danas su Crkva St. Etienne, a druge Crkva Svetoga Trojstva. Kraće slobodno vrijeme za kavu ili ručak. U poslijepodnevnim satima zaputit ćete se prema gradiću Bayeux u kojem se nalazi muzej s jednim od najvažnijih predmeta svjetske povijesti, tapiserijom kraljice Matilde, koja prikazuje bitku kod Hastingsa i Williamovu konačnu pobjedu u osvajanju Engleske (UNESCO). Dan ćete zaključiti na plaži u Arromanches-u, jednoj od pet plaža Normandije na kojima su se na Dan – D 1944. iskrcali saveznici. Obilazak muzeja Dan D. Povratak u Caen. Večera ( uz doplatu ) i noćenje.

3.DAN / CAEN – LE MOINT SAINT MICHEL – SAINT MALO – RENNES – NANTES

Doručak. Vožnja do “la Merveille“ (čuda), Le Moint Saint Michela, mjestašca i opatije smještenih na otočiću u najvećoj plimnoj zoni Europe. Razlika između plime i oseke doseže i 15m. Prevlaku, kojom je Le Mont Saint Michel povezan s kopnom, povremeno progutaju valovi. Obilazak opatije i kraća šetnja mjestom. Odlazak na ručak do slikovite luke Saint Malo. Kroz povijest obzidani otočić Saint Malo bio je poznat kao gusarsko gnijezdo i polazište istraživačkih putovanja prema Kanadi. Danas je luka nasipima povezana s kopnom. Vožnja do Rennesa i kasno poslijepodnevna šetnja starom, gradskom jezgrom. Nastavak vožnje prema Nantesu. Večera ( uz doplatu ). Smještaj u hotel i noćenje.

4.DAN / NANTES – ANGERS – TOURS

Doručak. Iako je u 18. stoljeću Nantes izgubio titulu glavnoga grada Bretanje, ljepota grada na rijeci Loire nije nimalo izblijedila. Obilazak palače, središta vojvoda od Bretanje, dočarat će vam svo bogatstvo i raskoš života temeljen na jakoj trgovini. Danas je Nantes jedan od najčišćih gradova Europe, a 2004. godine ponio je i titulu europskog, najugodnijeg grada za život. Nakon šetnje središtem grada, slijedi vožnja do Angersa, povijesnog središta pokrajine Anjou i kolijevke dinastije Plantagenet, čija masivna utvrda i danas dominira gradom. Obilazak utvrde u kojoj se nalazi Tapiserija Apokalipse, najveća srednjevijekovna tapiserija na svijetu. Nastavak vožnje do Toursa i smještaj u hotel. Večera ( uz doplatu ) i noćenje.

5.DAN / TOURS – PARIZ – ZAGREB

Doručak. Jutarnja šetnja starim gradom i obilazak raskošne katedrale iz 15. stoljeća. Slijedi vožnja prema zračnoj luci Charles de Gaule i let za Zagreb u 18.30 sati s dolaskom na odredište u 20.20.

Cijena aranžmana: 4190 kn 3990 kn FIRST MINUTE

CIJENA ARANŽMANA UKLJUČUJE:

 • -prijevoz zrakoplovom Zagreb-Pariz-Zagreb
 • -pratitelja agencije
 • -smještaj u hotelima 3* u dvokrevetnim sobama tuš/WC/TV na osnovi noćenja s doručkom
 • -prijevoz tijekom cijele ture autobusom

CIJENA ARANŽMANA NE UKLJUČUJE:

 • -zrakoplovne pristojbe 1190 kn
 • -ulaznice za kulturno-povijesne spomenike i muzeje koje nisu navedene kao uključene
 • -fakultativne sadržaje
 • -karte javnog prijevoza te troškove osobnih narudžbi

EVENTUALNE DOPLATE:

 • -Le Mont Saint Michel 9 EUR, besplatno za EU stanovnike do 26 godina
 • -D dan muzej 7,90 EUR, djeca i studenti 5,80 EUR
 • -Bayeux muzej sa tapiserijom kraljice Matilde i muzej Normandijske bitke 12 EUR
 • -Palača vojvode od Bretanje 8 EUR, besplatno do 18 god.
 • -Chateau of Angers ( tapiserija Apokalipse ) 8,50 EUR, besplatno za EU stanovnike do 26 godina
 • -Doplata za 4 večere 760 kn

Adresa

ETURIST.HR

Radno vrijeme: Pon - pet: 10 - 17h
Bretanja, Bretanja | Na većoj karti
Telefon: 01/33 55 683
Mobitel: 0994543473
E-mail: info@eturist.hr
Web site: http://www.eturist.hr