Voucher ušteda: 0 kn
2490 kn

Ponuda je istekla!

0 puta kupljeno, ponuda je uspjela!
Vrijedi do: 22.12.'16

Napomene

  • Za provjeru raspoloživosti termina kontaktirajte našu poslovnicu. ( Broj telefona: 01 33 55 683 / E-mail adresa: info@eturist.hr / Adresa: Mihovila Krušlina 16 (ŠETNICA), Zaprešić )
  • Boravišna pristojba, te osiguranje od ozljeda, bolesti, smrti i gubitka prtljage tijekom putovanja i boravka nije uključeno u cijenu, te ga kod nas možete dodatno uplatiti
  • Mogućnost plaćanja: karticama Erste banke, DINERS i Zagrebačke banke jednokratno kao i na rate, e-banking- om, općom uplatnicom
  • Kako bismo vam pružili što bolju uslugu, bilo bi nam drago da nam se javite s povratnim komentarima nakon korištenja ove ponude na e-mail: info@eturist.hr
  • Posjetite našu Facebook stranicu na linkuhttps://www.facebook.com/eturist.hr?ref=hl

Opis ponude

NOVA GODINA NA MALTI

29.12.2016.-2.1.2017.

Posebnim zrakoplovom iz Zagreba

5 dana/4 noći

Zabavite se, opustite i upoznajte neobičnu mješavinu Orijenta i Sredozemlja na Malti i Gozu, otočkoj državici zanimljive i burne povijesti, iznenađujućih krajolika i bogate turističke ponude!

VRIJEDNOST VIŠE:

Uključen organizirani razgled glavnog grada Vallette!

1. dan, 29.12.2016.: ZAGREB - MALTA

Sastanak putnika u Zračnoj luci Zagreb kod šaltera informacija u ranim jutarnjim satima, dva sata prije polijetanja zrakoplova prema Malti. Po slijetanju na Maltu ukrcaj u autobus i panoramska vožnja otokom do glavnog grada – Vallette. Izlet u pratnji lokalnog ovlaštenog vodiča uključuje šetnju kroz živopisne ulice grada Vallette, glavnog grada otoka. Posjećujemo bogato ukrašenu katedralu sv. Ivana u čijoj se raskošnoj baroknoj unutrašnjosti ističe Caravaggiova slika izložena u oratoriju kao i Crkveni muzej s prekrasnom zbirkom flamanskih tapiserija. Potom nastavljamo šetnju razgledom najvažnijih povijesnih građevina te dvorišta, kao i vrtova Baracca, izgrađenih na vrhu obrambenih zidina koje okružuju ovaj veličanstveni grad. Vrtove su dali urediti vitezovi sv. Ivana na vidikovcu s prekrasnim pogledom na Veliku luku i utvrđena Tri Grada. Slobodno vrijeme u centru za kupovinu suvenira, kavu i kolače, itd. Transfer do hotela u dogovoreno vrijeme, smještaj i kraći odmor, zatim informativni sastanak kod recepcije hotela s pratiteljima i lokalnim vodičima (na hrvatskom jeziku). Slobodno vrijeme za šetnju živahnim turističkim područjem ili večernju zabavu u poznatom Pacevilleu. Noćenje.

2. dan, 30.12.2016.: MALTA - GOZO

Doručak. Cjelodnevni fakultativni izlet „Otkrijte Gozo“ (prijava i uplata prilikom rezervacije aranžmana) ili slobodno vrijeme na Malti. Gozo je jedan od dva preostala naseljena otoka u malteškom arhipelagu, povezan je s Maltom čestim trajektnim linijama (oko 20 minuta vožnje), a ima više vegetacije nego Malta, brdašca i stjenovite hridi su tipičan reljef otoka. Nakon pristajanja u luci Mgarr na Gozu slijedi razgled autobusom najpoznatijih lokacija otoka: posjet glavnom gradu Victoria te njegove tvrđave, čuvenog Azurnog oka u Dweriji i strmih stijena u zaljevu Xlendi. Potom je planiran ručak u tri slijeda u lokalnom restoranu (uključen u cijenu fakultativnog izleta). Nastavljamo razgledom pretpovijesnih hramova Ggantije, najstarijih izgrađenih hramova na svijetu. Budući da je otok Gozo poznat i po lokalnim rukotvorinama od vune i čipke, ali i medu i siru, posjetit ćemo i tipične štandove gdje ćete isto moći razgledati ili kupiti. Povratak trajektom na Maltu, te transfer do hotela. Noćenje.

3. dan, 31.12.2016.: MALTA

Nakon doručka predlažemo cjelodnevni fakultativni „izlet po otoku“ (prijava i uplata prilikom rezervacije aranžmana), za one koji se ne odluče za taj izlet slododan dan za osobne programe. Izlet započinjemo vožnjom do gradića Mosta gdje ćemo razgledati impozantnu crkvu s velikom kupolom „Mosta Dome“; nakon Moste uputit ćemo se u Mdinu – “Tihi grad”, nekadašnji glavni grad Malte, obavijen ozračjem spokoja. Prošetat ćemo njegovim srednjovjekovnim ulicama uz lokalnog vodiča koji će nam ispričati mnoge zanimljive događaje iz njezine bogate povijesti. Provest će vas tajanstvenim prolazima s malenim vratima i dovesti do utvrda otkud se pruža panoramski pogled preko gotovo čitavog otoka. Nakon organiziranog ručka slijedi vožnja do predivnih litica „Dingli“ na sjeverozapadnoj obali Malte odakle se pruža fantastičan pogled na otvoreno more. Posljednja stanica ovog izleta bit će osebujan botanički vrt „San Anton“ u sklopu kojeg se nalazi i predsjednička palača. Povratak u hotel i slobodno vrijeme za pripreme za novogodišnju noć. Gostima koji ne žele organizirani doček Nove godine u hotelu predlažemo odlazak u Vallettu gdje se novogodišnja zabava odvija uz živu glazbu na ulicama i trgovima, odnosno u Paceville, poznati dio St. Juliansa, koji nudi mnogobrojne barove i klubove.

4. dan, 1.1.2017.: MALTA Sretna Nova 2017.!

Kasniji doručak, slobodno vrijeme za odmor i šetnju ili predlažemo kratki fakultativni izlet, vožnju brodom „Harbour Cruise“ u trajanju od cca. 2 sata (prijava i uplata prilikom rezervacije aranžmana). U staroj luci ukrcat ćemo se na brod i uputiti se na plovdibu prekrasnim prirodnim lukama Slieme i Vallette. Plovit ćemo između tvrđava i dokova Vallette, labirintom zaljeva i pristaništa s nezaboravnim pogledom na glavni grad Malte i utvrđena Tri Grada („Three Cities). S morske strane vidjet ćemo Veliku luku (Grand Harbour), jednu od najljepših, najpoznatijih i najvećih prirodnih luka svijeta, zbog koje su mnogi osvajali Maltu, a sada je omiljena brojnim fotografima. U Sliemi nas očekuje šarolika mješavina trgovina i kavana uz promenadu, s pogledom preko zaljeva na kupole i zidine Viteškog grada. Povratak u hotel. Slobodno vrijeme. Noćenje.

5. dan, 2.1.2017.: MALTA - ZAGREB

Doručak. Odjava iz hotela. Predlažemo poludnevni fakultativni izlet „Marsaxlokk i Tri Grada“.Razgled započinje posjetom Plave špilje, draguljom Malte zapanjujuće modrog mora. Ako vremenske prilike dopuste čamcem ćemo oploviti špilje i pećine (vožnja čamcem uz doplatu na licu mjesta). Slijedi odlazak prema mirnom zaljevu Marsaxlokk, najpoznatijem ribarskom selu Malte gdje ćemo vidjeti luzzu – tipične malteške ribarske čamce usidrene po čitavom zaljevu, čije se tradicionalne žive boje ponavljaju na štandovima popularne tržnice uzduž čitave promenade. Nakon opuštenog prijepodneva odvest ćemo se do tri stara utvrđena Grada: Vittoriosa, Cospicua i Senglea. Panoramska vožnja i šetnja ulicama Vittoriose do izvidnice (vedette) odkud se pruža pogled na cijelu „Veliku luku“ (Grand Harbour) . Po završetku izleta povratak do hotela. Slobodno vrijeme. Transfer do zračne luke na let posebnim zrakoplovom prema Zagrebu.

CIJENA ARANŽMANA UKLJUČUJE: prijevoz posebnim zrakoplovom na relaciji Zagreb – Malta – Zagreb, prijevoz prtljage zrakoplovom (u charteru do 15 kg), snack za vrijeme leta, transfere na odredištu (zrakoplovna luka – hotel –zrakoplovna luka), smještaj u odabranim objektima prema ponudi, pratitelja, te troškove organizacije i prodaje

CIJENA ARANŽMANA NE UKLJUČUJE: pristojbe u zrakoplovnim lukama, obroke drugačije od navedenih, osiguranje prtljage i osiguranje od rizika otkaza putovanja, prijenos prtljage u zrakoplovnim lukama, napojnicu vozačima i vodičima, najam opreme na plažama, fakultativne sadržaje, kao ni druge usluge koje nisu navedene u letku

NOVOGODIŠNJA VEČERA:

Za sve goste koji koriste uslugu polupansiona obavezna je nadoplata za novogodišnju večeru. Gosti s uslugom noćenje/doručak mogu fakultativno uplatiti novogodišnju večeru. Novogodišnja večera u hotelima organizirana je u skladu s lokalnim običajima koji podrazumijevaju bogatiji meni za silvestarsku večeru i kraći prigodni program.

DOPLATE ZA FAKULTATIVNE IZLETE (cijena po osobi – prijave i uplate isključivo prilikom rezervacije aranžmana):

IZLET „OTKRIJTE GOZO“

Cjelodnevni izlet brodom i autobusom s uključenim ručkom -

cijena: 390 kn; djeca do 12 godina: 230 kn

IZLET „PO OTOKU“

Cjelodnevni izlet autobusom s uključenim ručkom -

cijena: 350 kn; djeca do 12 godina: 200 kn

IZLET „HARBOUR CRUISE“

Kraći izlet brodom i autobusom u trajanju od cca. 2 sata, ručak nije uključen -

cijena: 160 kn; djeca do 12 godina: 80 kn.

IZLET „MARSAXLOKK I TRI GRADA“

Poludnevni izlet autobusom.

Vožnja brodićem do špilje, fakultativno uz doplatu na licu mjesta (ovisno o vremenskim prilikama) -

cijena: 240 kn; djeca do 12 godina: 120 kn

VAŽNA NAPOMENA:Red letenja podložan je promjeni i u vrlo kratkom roku prije polaska na put, kao i tijekom samog putovanja. Putnici će dobiti obavijest o točnom redu letenja u putničkoj agenciji najkasnije 3 dana prije puta. Organizator može promijeniti redoslijed obilazaka tijekom fakultativnih izleta, sadržaj razgleda ostaje kako je objavljen bez obzira na redoslijed obilazaka tijekom razgleda. Zrakoplovne pristojbe podložne su promjenama i konačni iznos pristojbi potvrđuje se na dan izdavanja zrakoplovne karte. Atlas zadržava pravo promjene cijena u slučaju tečajnih razlika većih od 1,5%.

CIJENE, POPUSTI I DOPLATE

Cijene aranžmana objavljene su u hrvatskim kunama, a izračunate na osnovi cijena usluga u referentnim valutama po prodajnom tečaju važećem na dan 20.9.2016. godine. Objavljene cijene aranžmana u cjeniku su po osobi.

Minimalan broj prijavljenih putnika za realizaciju putovanja: 80

CJENICI I OPISI HOTELA:

HOTEL TOPAZ 3*

http://topazmaltahotel.com/

Položaj: Vrlo ugodan hotel smješten u Buggibbi, mjestašcu na sjeveru Malte, 800 m od obalne promenade s dućanima, kafićima i restoranima. Autobusna stanica koja povezuje Buggibbu s ostalim gradovima i mjestima na Malti, nalazi se 300 m od hotela.
Ponuda: Hotel ima 326 soba, prostrano predvorje s recepcijom, besplatan wifi, nekoliko dizala, nekoliko barova, frizerski salon, zatvoreni bazen, dućan sa suvenirima, te dvije konferencijske dvorane.

Smještaj: Sve sobe imaju kupaonicu s kadom ili tušem, WC, sušilo za kosu, sef, klima uređaj koji se koristi za grijanje, wifi, TV i telefon.
Usluga: samoposlužni kontinentalni doručak i samoposlužna večera.

Cijena po osobi:

SOBA 1/2+1 STANDARD FM 2.490 / 2.690 kn

SOBA S POGLEDOM NA BAZEN FM 2.590 / 2.790 kn

FM POPUST U ODNOSU NA REDOVNU CIJENU VRIJEDI DO OBAVIJESTI O POPUNJENOSTI KAPACITETA! OVAJ POPUST ISKLJUČUJE MOGUĆE DRUGE POPUSTE ILI POSEBNE AKCIJE!

Doplata za polupansion: odrasli 530 kn; djeca 2-12 godina 330 kn

Doplata za novogodišnju večeru za goste s uslugom polupansiona: odrasli 350 kn, djeca 2-12 godina 190 kn

Doplata za novogodišnju večeru za goste s uslugom noćenje/doručak: odrasli 420 kn, djeca 220 kn

NAPOMENA: Doplata za novogodišnju večeru je obavezna za goste koji uplate polupansion. Gosti umjesto buffet večere 31.12. koriste posluženu novogodišnju večeru.

*Obavezna doplata za pristojbe u zračnim lukama po osobi: 590 kn

Popusti: 30% popusta dijete 2-12 godina u pratnji dvije odrasle osobe na pomoćnom krevetu. 5% popusta treća odrasla osoba na pomoćnom krevetu. Popusti vrijede samo na osnovnu cijenu aranžmana. Fakultativne doplate za polupansion i/ili novogodišnju večeru svi plaćaju prema cjeniku, kako je navedeno.

PLAZA REGENCY HOTEL 3*

http://www.plazahotelsmalta.com/

Hotel: smješten na čuvenoj promenadi Slieme, nedaleko od Pacevillea; hotel se sastoji od dvije zgrade povezane mostom u visini šestog kata, koje zajedno čine jednu hotelsku cjelinu sa sljedećim sadržajima: vanjski i unutarnji bazen, pizzeria, dva bara, kavana Cara's (jedna od najpopularnijih na otoku radi kave i kolača koje poslužuje); internet cafe (uz doplatu); wifi uz doplatu na recepciji.

Sobe standard: klimatizirane; kupaonica (kada ili tuš/WC, sušilo za kosu), LCD TV, sef (uz doplatu), telefon, wifi (uz doplatu). Standard sobe imaju prozor, a gledaju na unutrašnjost hotela. Standard sobe s bočnim pogledom ili s direktnom pogledom na more dodatno imaju balkon/terasu.

Superior sobe: opremljene kao i standard sobe, a dodatno imaju: mini bar (puni se na zahtjev, uz doplatu) i kuhalo za vodu (za kavu ili čaj).

Usluga: noćenje/doručak, bife doručak; mogućnost doplate za polupansion (bife večera).

Cijena po osobi:

SOBA 1/2+1 STANDARD FM 3.390 kn / 3.590 kn

SOBA 1/2+2 STANDARD BOČNI POGLED MORE FM 3.550 kn / 3.750 kn

SOBA 1/2+1 STANDARD DIR. POGLED MORE FM 4.090 kn / 4.290 kn

SOBA 1/2+2 SUPERIOR DIR. POGLED MORE FM 4.390 kn / 4.590 kn

SOBA 1/1 STANDARD FM 4.390 kn / 4.590 kn

FM POPUST U ODNOSU NA REDOVNU CIJENU VRIJEDI DO OBAVIJESTI O POPUNJENOSTI KAPACITETA! OVAJ POPUST ISKLJUČUJE MOGUĆE DRUGE POPUSTE ILI POSEBNE AKCIJE!

Doplata za polupansion: odrasli 390 kn; djeca 2-12 godina 190 kn

Doplata za novogodišnju večeru za goste s uslugom polupansiona: odrasli 320 kn, djeca 2-12 godina 160 kn

Doplata za novogodišnju večeru za goste s uslugom noćenje/doručak: odrasli 360 kn, djeca 180 kn

*Obavezna doplata za pristojbe u zračnim lukama po osobi: 590 kn

Napomena: Doplata za novogodišnju večeru je obavezna za goste koji uplate polupansion. Gosti umjesto buffet večere 31.12. koriste posluženu novogodišnju večeru.

Popusti: 20% popusta dijete 2-12 godina u pratnji dvije odrasle osobe na pomoćnom krevetu. 5% popusta treća odrasla osoba na pomoćnom krevetu. Popusti vrijede samo na osnovnu cijenu aranžmana. Fakultativne doplate za polupansion i/ili novogodišnju večeru svi plaćaju prema cjeniku, kako je navedeno.

HOTEL ALEXANDRA 3*

http://www.alexandrahotelmalta.com/

Hotel: idealno smješten u srcu St. Juliansa, hotel Alexandra je nedavno u cijelosti renoviran. Ima recepciju, restoran, lobby bar, vanjski i unutarnji bazen, jacuzzi, saunu, spa i konferencijsku dvoranu.

Sobe: klimatizirane; kupaonica (kada ili tuš/WC), SAT TV, mini-hladnjak (uz doplatu), wifi (uz doplatu), sef (uz doplatu), balkon.

Usluga: noćenje/doručak, bife doručak, mogućnost doplate za polupansion.

Cijena po osobi:

SOBA 1/2+2 COMFORT FM 3.590 kn / 3.790 kn

SOBA 1/2+2 DELUXE FM 3.990 kn / 4.190 kn

SOBA 1/1 STANDARD FM 4.790 kn / 4.990 kn

FM POPUST U ODNOSU NA REDOVNU CIJENU VRIJEDI DO OBAVIJESTI O POPUNJENOSTI KAPACITETA! OVAJ POPUST ISKLJUČUJE MOGUĆE DRUGE POPUSTE ILI POSEBNE AKCIJE!

Doplata za polupansion - odrasli 520 kn, djeca 260 kn

Doplata za novogodišnju večeru: odrasli 470 kn, djeca 2-12 240 kn

Doplata za novogodišnju večeru za goste s uslugom noćenje/doručak: odrasli 590 kn, djeca 290 kn

*Obavezna doplata za pristojbe u zračnim lukama po osobi: 590 kn

NAPOMENA: Doplata za novogodišnju večeru obavezna je za goste koji uplate polupansion. Gosti umjesto bife večere 31.12. koriste posluženu novogodišnju večeru.

Popusti: 30% dijete 2-12 godina na pomoćnom krevetu u pratnji dvije odrasle osobe; 10% popusta treća odrasla osoba na pomoćnom krevetu. Popusti vrijede samo na osnovnu cijenu aranžmana. Fakultativne doplate za polupansion i/ili novogodišnju večeru svi plaćaju prema cjeniku, kako je navedeno.

GOLDEN TULIP VIVALDI HOTEL 4*

http://www.goldentulipvivaldi.com/

Hotel: nalazi se u centru St. Juliansa, oko 100 m od obale; u neposrednoj blizini Pacevillea - centra noćnog života. Ima recepciju, dva restorana, bar sa zalogajnicom, Newtones leisure Club s unutarnjim bazenom, saunom, grijanim jacuzzijem i teretanom.

Sobe : klimatizirane; kupaonica (kada ili tuš/WC), SAT TV, mini-hladnjak, wifi (uz doplatu), balkon.

Usluga: noćenje/doručak, buffet doručak; mogućnost doplate za polupansion (buffet večera).

Cijena po osobi:

SOBA 1/2+1 STANDARD FM 4.090 kn / 4.290 kn

SOBA 1/2+1 SUPERIOR FM 4.390 kn / 4.590 kn

SOBA 1/3+1 SUP. PANORAMSKI POGLED MORE FM 4.790 kn / 4.990 kn

SOBA 1/1 STANDARD FM 5.190 kn / 5.390 kn

FM POPUST U ODNOSU NA REDOVNU CIJENU VRIJEDI DO OBAVIJESTI O POPUNJENOSTI KAPACITETA! OVAJ POPUST ISKLJUČUJE MOGUĆE DRUGE POPUSTE ILI POSEBNE AKCIJE!

*Obavezna doplata za pristojbe u zračnim lukama po osobi: 590 kn

Doplata za polupansion odrasli i djeca 500 kn

Doplata za novogodišnju večeru: odrasli 690 kn; djeca 2-12 350 kn

Doplata za novogodišnju večeru za goste s uslugom noćenje/doručak: odrasli 790 kn, djeca 400 kn

Doplata za ručak 1.1.2017. – 240 kn

NAPOMENA: Doplata za novogodišnju večeru i ručak 1.1. obavezna je za goste koji uplate polupansion. Gosti umjesto bife večere 31.12. koriste posluženu novogodišnju večeru.

Popusti: 30% dijete 2-12 godina na pomoćnom krevetu u pratnji dvije odrasle osobe; 10% popusta treća odrasla osoba na pomoćnom krevetu. Popusti vrijede samo na osnovnu cijenu aranžmana. Fakultativne doplate za polupansion i/ili novogodišnju večeru svi plaćaju prema cjeniku, kako je navedeno.

LE MERIDIEN ST. JULIANS HOTEL AND SPA 5*

http://www.lemeridienmalta.com/

Hotel: na centralnom položaju na promenadi koja okružuje grad Sliemu; u mirnom predjelu udaljen oko 5 minuta pješice od trgovina u Sliemi te barova i klubova u Pacevilleu: recepcija, restoran, bar, grijani unutarnji bazen, fitness, spa centar; wifi kod recepcije.

Sobe : klimatizirane; kupaonica (kada ili tuš/WC), LCD TV.

Usluga: noćenje/doručak, bife doručak; mogućnost doplate za polupansion (bife večera).

SOBA 1/2+1 SUPERIOR FM 4.790 kn / 4.990 kn

SOBA 1/2+1 DELUXE POGLED MORE FM 5.290 kn / 5.490 kn

SOBA 1/2+2 OBITELJSKA FM 5.790 kn / 5.990 kn

FM POPUST U ODNOSU NA REDOVNU CIJENU VRIJEDI DO OBAVIJESTI O POPUNJENOSTI KAPACITETA! OVAJ POPUST ISKLJUČUJE MOGUĆE DRUGE POPUSTE ILI POSEBNE AKCIJE!

*Obavezna doplata za pristojbe u zračnim lukama po osobi: 590 kn

Doplata za polupansion: 960 kn

Doplata za novogodišnju večeru za goste s uslugom polupansiona: odrasli 690 kn, djeca 380 kn

Doplata za novogodišnju večeru za goste s uslugom noćenje/doručak: odrasli 940 Kn, djeca 470 kn

Napomena: Doplata za novogodišnju večeru je obavezna za goste koji uplate polupansion. Gosti umjesto bife večere 31.12. koriste posluženu novogodišnju večeru.

Cijena za djecu: 2.790 kn prvo i drugo dijete 2-12 godina na pomoćnom krevetu u pratnji dvije odrasle osobe (usluga noćenje/doručak).

Popusti: 10% popusta treća odrasla osoba na pomoćnom krevetu. Popusti vrijede samo na osnovnu cijenu aranžmana. Fakultativne doplate za polupansion i/ili novogodišnju večeru svi plaćaju prema cjeniku, kako je navedeno.

WESTIN DRAGONARA RESORT 5*

http://www.westinmalta.com/

Hotel: smješten u gradu St. Julian's , udaljen 5 minuta hoda od autobusnog kolodvora i 800 m od zaljeva St. Julian's. Recepcija otvorena 24 sata dnevno, 3 restorana u kojima se poslužuju jela malteške i međunarodne kuhinje, za doručak se poslužuje izdašan švedski stol sa slatkim i slanim jelima, unutarnji vanjski bazeni, besplatne ležaljke i suncobrani, moderno opremljena teretana dostupna je gostima hotela bez doplate. Wifi besplatan kod recepcije i u zajedničkim prostorijama hotela.

Sobe: prostrane i moderno opremljene, sve smještajne jedinice su klimatizirane i imaju balkon i pogled na more.

Sve sobe sadrže mini bar, aparat za pripremu kave/čaja i LCD TV sa satelitskim programima.

Usluga : noćenje/doručak, švedski stol sa slatkim i slanim jelima

Cijena po osobi:

SOBA 1/2+2 DELUXE POGLED MORE FM 5.990 kn / 6.190 kn

SOBA 1/2+2 TORANJ FM 7.190 kn / 7.390 kn

SOBA 1/2+2 JUNIOR SUITE FM 7.190 kn / 7.390 kn

SOBA 1/2+2 EXECUTIVE CLUB FM 7.690 kn / 7.890 kn

SOBA 1/2+2 LUXURY BAY SUITE FM 8.990 kn / 9.190 kn

SOBA 1/1 DELUXE FM 9.290 kn / 9.090 kn

FM POPUST U ODNOSU NA REDOVNU CIJENU VRIJEDI DO OBAVIJESTI O POPUNJENOSTI KAPACITETA! OVAJ POPUST ISKLJUČUJE MOGUĆE DRUGE POPUSTE ILI POSEBNE AKCIJE!

*Obavezna doplata za pristojbe u zračnim lukama po osobi: 590 kn

Doplata za polupansion: 1.350 kn

Doplata za novogodišnju večeru za goste s uslugom polupansiona: odrasli 1.290 Kn, djeca 690 kn

Doplata za novogodišnju večeru za goste s uslugom noćenje/doručak: odrasli 1.630 kn, djeca 820 kn

Napomena: Doplata za novogodišnju večeru je obavezna za goste koji uplate polupansion. Gosti umjesto bife večere 31.12. koriste posluženu novogodišnju večeru.

Cijena za djecu: 3.190 kn prvo i drugo dijete 2-13 godina na pomoćnom krevetu u pratnji dvije odrasle osobe (usluga noćenje/doručak).

Popusti: 10% popusta treća odrasla osoba na pomoćnom krevetu. Popusti vrijede samo na osnovnu cijenu aranžmana. Fakultativne doplate za polupansion i/ili novogodišnju večeru svi plaćaju prema cjeniku, kako je navedeno.

Adresa

ETURIST.HR

Radno vrijeme: Pon - pet: 10 - 17h
Malta, Malta | Na većoj karti
Telefon: 01/33 55 683
Mobitel: 0994543473
E-mail: info@eturist.hr
Web site: http://www.eturist.hr