Voucher ušteda: 200 kn
2990 kn 3190 kn
-6% Ušteda: 200 kn

Ponuda je istekla!

0 puta kupljeno, ponuda je uspjela!
 • Vrijedi: 3190 kn
 • Ušteda: 200 kn
Vrijedi do: 29.12.'15

Napomene

 •  Za provjeru raspoloživosti termina kontaktirajte našu poslovnicu. ( Broj telefona: 01 33 55 683 / E-mail adresa: info@eturist.hr / Adresa: Mihovila Krušlina 16 (ŠETNICA), Zaprešić )
 • Boravišna pristojba, te osiguranje od ozljeda, bolesti, smrti i gubitka prtljage tijekom putovanja i boravka nije uključeno u cijenu, te ga kod nas možete dodatno uplatiti
 • Mogućnost plaćanja: karticama Privredne banke Zagreb i Zagrebačke banke jednokratno kao i na rate, e-banking- om, općom uplatnicom
 • Kako bismo vam pružili što bolju uslugu, bilo bi nam drago da nam se javite s povratnim komentarima nakon korištenja ove ponude na e-mail: info@eturist.hr
 • Posjetite našu Facebook stranicu na linku https://www.facebook.com/eturist.hr?ref=hl
 • Opis ponude

  Šifra aranžmana00698
  Datum polaska29.12.2015
  Datum povratka6.1.2016
  Boravak9 dana
  Grad polaskaZagreb
  PrijevozAutobus+brod
  Kategorija smještaja
  UslugaNoćenje s doručkom
  Cijenaod 2.990,00 kn
  Termini
  ŠifraGrad polaskaDatum polaskaDatum povratkaBoravakCijena
  00698Zagreb29.12.20156.1.20169 dana2990,00

  Opis programa
  Putovanje Nova Godina u Grčkoj autobusom i brodom - 9 dana

  1. dan, utorak 29.12.2015. ZAGREB/RIJEKA – TRST - BROD
  Polazak autobusa iz Zagreba s Autobusnog kolodvora, peroni 502-506 u kasnim večernjim satima, moguć polazak iz Karlovca i sa stajališta Vrata Jadrana kod Rijeke uz najavu prilikom rezervacije putovanja (točna obavijest o satnici polaska u završnom pismu). Vožnja do Trsta.

  2. dan, srijeda 30.12.2015. TRST – BROD
  Dolazak u luku u Trstu. Ukrcaj na brod i smještaj u kabine. Odlazak broda u ranim jutarnjim satima. Plovidba Jadranskim morem uz korištenje brodskih sadržaja (samoposlužni i a la carte restoran u kojima je moguće uz plaćanje na licu mjesta konzumirati sve obroke, cafe bar, brodska trgovina). Ruta plovidbe vodi nas Jadranskim morem i dalje prema albanskoj i grčkoj obali. Noćenje na brodu.

  3. dan, četvrtak 31.12.2015. BROD – PATRAS - ATENA
  Nastavak plovidbe uz korištenje brodskih sadržaja. Dolazak broda u luku Patras u podnevnim satima. Iskrcaj s broda. Vožnja prema Ateni. Smještaj u hotel u centru Atene. Slobodno vrijeme za večeru ili osobne programe. Zajednički odlazak na doček Nove godine u središtu Atene (organizacija dočeka na gradskim ulicama i trgovima u nadležnosti je mjesnih turističkih ureda). Noćenje.

  4. dan, petak 01.01. 2016. SRETNA NOVA GODINA! ATENA
  Doručak. Nakon odmora od novogodišnjeg slavlja krećemo na razgled Atene, glavnog grada Grčke autobusom i pješice uz pratnju službenog gradskog vodiča: trgovi Sintagma i Omonia - Parlament - antički stadion – Agora - Hadrijanova vrata. Slobodno vrijeme u gradskom središtu. Zanimljive su ulice koje podsjećaju na bazar ili orijentalni suk prepune ulične živosti, trgovina, brojnih restorana i slikovitih prizora, a četvrt Plaka prepuna je suvenirnica, uskih uličica s neoklasičnim zgradama i popločenih dvorišta. Navečer fakultativni odlazak u tipični grčki restoran na Plaki uz večeru s folklornim programom uz doplatu na licu mjesta. Povratak u hotel. Noćenje.

  5. dan, subota 02.01.2016. IZLET KORINT – MIKENA - EPIDAURUS
  Doručak. Posjet Akropoli, jednom od najvažnijih svjetskih antičkih spomenika, simbolu Atene na stijeni. Razgled Propileja, hrama Atene Nike, Partenona i Erehteona, remek djela Perikla. Vožnja prema povijesnoj pokrajini Argolidi. Zaustavljanje uz obalu Korintskog kanala koji spaja Egejsko i Jonsko more. Kanal dužine 6,4 kilometara od kraja 19. stoljeća bio je važan plovni put. Most iznad kanala daje zanimljivu perspektivu za fotografiranje. Vožnja do Mikene i razgled arheološkog nalazišta koje je otkrio slavni arheolog Schlieman: poznata Lavlja Vrata - Atrejeva riznica – citadela - Megaron - krugovi grobova. Nastavak vožnje prema Epidaurusu i posjet poznatom antičkom kazalištu iz 4. stoljeća pr.n.e. s odličnom akustikom u kojem se i danas održavaju festivali klasične drame. Na ovom je mjestu bilo Asklepijevo svetište i kupelji gdje su hodočasnici antičkog svijeta dolazili tražiti ozdravljenje. Razgledi Akropole, Mikene i Epidaurusa su u pratnji mjesnih službenih vodiča. Povratak u Atenu. Noćenje.

  6. dan, nedjelja 03.01.2016. IZLET ATENSKA RIVIJERA
  Doručak. Slobodno prijepodne u Ateni za odmor, šetnju i osobne programe. Poslijepodnevna panoramska vožnja atenskom rivijerom prema rtu Sounion. Moguć individualni posjet Posejdonovom hramu uz jedan od najljepših zalazaka sunca u Grčkoj. Povratak u hotel. Noćenje.

  7. dan, ponedjeljak 04.01.2016. ATENA – DELFI – PATRAS
  Doručak. Odlazak iz hotela. Vožnja prema Delfima, najvećem proročištu antičkog svijeta koje je privlačilo posjetioce i hodočasnike sa svih strana. Dramatični položaj svetišta ispod obronaka Parnasa i dvoznačni odgovori proročice Pitije pronijeli su slavu ovog svetišta širom svijeta. Razgled arheološkog nalazišta uz pratnju mjesnog vodiča: svetište s riznicama, teatrom i Apolonovim hramom - muzej s vrijednim antičkim spomenicima poput kipa kočijaša, bika, sfinge s Naxosa, riznice Atenjana itd. Vožnja prema Patrasu. Ukrcaj na brod u večernjim satima. Smještaj u kabine. Noćenje na brodu.

  8. dan, utorak 05.01.2015. BROD – TRST
  Cjelodnevni boravak na brodu.Plovidba Jadranskim morem uz korištenje brodskih sadržaja. Dolazak broda u Trst u kasnim večernjim satima. Iskrcaj s broda i nastavak puta prema Hrvatskoj.

  9. dan ,srijeda 06.01.2016. TRST - RIJEKA/ZAGREB
  Nastavak puta autobusom . Dolazak u Rijeku i Zagreb u jutarnjim satima.

  Cijena aranžmana po osobi u HRK

  datum polaska29.12.
  First Minute cijena2.990
  Redovna cijena3.190

  First minute cijena vrijedi do popunjenja kapaciteta po FM cijeni

  Rok za prijavu: 10 dana prije puta

  Minimalan broj putnika: 40

  Cijena uključuje:
  • prijevoz visokoturističkim autobusom prema programu
  • smještaj i prijevoz putničkim brodom u četverokrevetnim unutarnjim kabinama na brodskoj liniji Trst - Patras -Trst na osnovi 2 noćenja
  • smještaj u hotelu 3* u centru Atene u dvokrevetnim sobama na osnovi 4 noćenja s doručkom
  • razgledavanja i izlete prema programu
  • pratitelja putovanja
  • mjesne službene vodiče na arheološkim nalazištima: Mikena, Epidaurus, Atena i Delfi
  • pripremu, organizaciju i jamčevinu putovanja

  Cijena ne uključuje:
  • doplatu za jednokrevetnu sobu (uključuje jednokrevetnu unutarnju kabinu na brodu): 2.250 kn
  • doplatu za dvokrevetnu unutarnju kabinu na brodu po osobi: 490 kn
  • doplatu za dvokrevetnu vanjsku kabinu na brodu po osobi: 620 kn
  • doplatu za trokrevetnu unutarnju kabinu na brodu po osobi (smještaj u hotelu u trokrevetnoj sobi): 320 kn
  • doplatu za trokrevetnu vanjsku kabinu na brodu po osobi (smještaj u hotelu u trokrevetnoj sobi): 430 kn
  • doplatu za večeru s folklornim programom na Plaki (doplata na licu mjesta), po osobi 35 EUR
  • dodatne sadržaje i troškove koji nisu predviđeni programom, troškove osobne prirode (piće, dodatni obroci, telefon, karte za javni gradski prijevoz itd.)
  • putno zdravstveno osiguranje
  • ulaznice za muzeje i kulturno-povijesne spomenike (informativne cijene koje mogu biti podložne promjeni): Akropola 12 EUR, Epidaurus 6 EUR, Mikena 8 EUR, Delfi 9 EUR .

  NAPOMENA: putnici su prilikom prijave obavezni dati slijedeće podatke: datum rođenja i državljanstvo (podaci potrebni za brodske liste putnika). Brodski prijevoznici rezerviraju pravo promjene satnice brodova i rute plovidbe.

  Popusti:
  Djeca do 2 godine u pratnji dvije odrasle osobe putuju besplatno, djeca do 12 godina starosti u pratnji dvije odrasle osobe u trokrevetnoj sobi 20% popusta. Treća osoba u trokrevetnoj sobi po redovnoj cijeni.
  Trokrevetne sobe: rezervacija smještaja u dvokrevetnoj sobi s pomoćnim ležajem u hotelu moguća je po redovnoj cijeni u kombinaciji s trokrevetnom kabinom uz doplatu.

  Grčka službeni naziv Helenska Republika, je država u jugoistočnoj Europi. Ukupna dužina kopnene granice joj je 1.288 km, a dužina obale joj je 13.676 km. Grčka ima vrlo razvedenu obalu (drugu u Europi, poslije Norveške). Obala je pretežno strma i s mnoštvom otoka. Na površini od 132.000 kvadratnih kilometara živi 10 815 000 stanovnika. Grčka je jedna je od najstarijih država na svijetu s neobičnom i bogatom poviješću.

  Granične, vizne i zdravstvene formalnosti:
  Za državljane RH viza za Italiju i Grčku nije potrebna, ali je za putovanje potrebna osobna iskaznica ili važeća putovnica. Strani državljani dužni su se sami informirati o dokumentima potrebnim za ulazak u određenu zemlju u matičnom Ministarstvu vanjskih poslova ili veleposlanstvu zemlje u koju se putuje.
  Preporučujemo osiguranje od posljedica nesretnog slučaja i bolesti na putovanju.

  Prilikom prijave za putovanje potrebno je uplatiti 30% ukupnog iznosa, a ostatak 21 dan prije početka putovanja. Prijava za putovanje vrijedi isključivo uz uplatu predujma. Po uplati predujma primit ćete račun koji je ujedno i ugovor o putovanju.
  Minimalan broj putnika za putovanje je 40. Ukoliko se na putovanje ne prijavi dovoljan broj putnika najkasnije 5 dana prije početka paket aranžmana putnička agencija je dužna obavijestiti putnika o otkazu putovanja.
  Završno pismo šaljemo 2 dana prije prije početka putovanja.

  Adresa

  ETURIST.HR

  Radno vrijeme: PON-PET 09-18 sati SUB 09-12 sati
  Grčka | Na većoj karti
  Telefon: 01/33 55 683
  E-mail: info@eturist.hr
  Web site: http://www.eturist.hr