Voucher ušteda: 100 kn
690 kn 790 kn
-13% Ušteda: 100 kn

Ponuda je istekla!

0 puta kupljeno, ponuda je uspjela!
 • Vrijedi: 790 kn
 • Ušteda: 100 kn
Vrijedi do: 31.12.'15

Napomene

 •  Za provjeru raspoloživosti termina kontaktirajte našu poslovnicu. ( Broj telefona: 01 33 55 683 / E-mail adresa: info@eturist.hr / Adresa: Mihovila Krušlina 16 (ŠETNICA), Zaprešić )
 • Boravišna pristojba, te osiguranje od ozljeda, bolesti, smrti i gubitka prtljage tijekom putovanja i boravka nije uključeno u cijenu, te ga kod nas možete dodatno uplatiti
 • Mogućnost plaćanja: karticama Privredne banke Zagreb i Zagrebačke banke jednokratno kao i na rate, e-banking- om, općom uplatnicom
 • Kako bismo vam pružili što bolju uslugu, bilo bi nam drago da nam se javite s povratnim komentarima nakon korištenja ove ponude na e-mail: info@eturist.hr
 • Posjetite našu Facebook stranicu na linku https://www.facebook.com/eturist.hr?ref=hl
 • Opis ponude

  Šifra aranžmana002398
  Datum polaska31.12.2015
  Datum povratka1.1.2016
  Boravak2 dana
  Grad polaskaZagreb
  PrijevozAutobus
  Kategorija smještaja
  UslugaNoćenje s doručkom
  Cijenaod 690,00 kn
  Termini
  ŠifraGrad polaskaDatum polaskaDatum povratkaBoravakCijena
  002398Zagreb/Rijeka31.12.20151.1.20162 dana690,00

  Opis programa
  Putovanje Nova Godina u Veneciji autobusom - 2 dana

  Garantirani polazak!

  1. dan, 31.12.2015. četvrtak ZAGREB/RIJEKA – TRST - VENECIJA
  Polazak autobusa iz Zagreba s Autobusnog kolodvora, turistički peroni 502-505 u 06:30 sati, moguć polazak iz Karlovca u 07:15 sati (mjesto polaska u završnom pismu, polazak treba obavezno prijaviti prilikom rezervacije) i sa stajališta Vrata Jadrana u 09:00 sati. Vožnja kroz Sloveniju i sjevernu Italiju. Posjet Trstu. Prošetati ćemo glavnim gradskim trgom; Trg ujedinjenja Italije (Piazza Unità d'Italia), na kojemu se nalaze Gradska vijećnica i fontana 4 kontinenta. Kraće slobodno vrijeme za šetnju, kavu ili ručak. Polazak za Mestre. Po dolasku smještaj u hotel. Zajednički odlazak s pratiteljem u obilazak Venecije gradskim vlakom. Dolazak na stanicu Santa Lucia te šetnja do centra nekadašnje prijestolnice europske moći. Moguć zajednički doček Nove godine na trgu sv. Marka. (doček Nove godine organizira gradski turistički ured). Povratak gradskim vlakom u Mestre. Odlazak do hotela. Noćenje.

  2. dan, 01.01.2016 petak VENECIJA – RIJEKA/ZAGREB SRETNA NOVA GODINA!
  Doručak. Odlazak iz hotela u prijepodnevnim satima. Prijevoz vlakom s pratiteljem putovanja do Venecije. Novogodišnja šetnja gradom do trga sv. Marka – kanal Grande – Prokurative –Duždeva palača – romantični kanali i trgovi. Slobodno vrijeme za ručak, izvrstan capuccino ili fini talijanski aperitiv - ili možda romantičnu vožnju gondolom. Zajednički povratak u Mestre vlakom. Polazak autobusom za Hrvatsku oko 16:00 sati. Dolazak u Rijeku/Zagreb u večernjim satima.

  Cijena aranžmana po osobi u sobi 1/2 u HRK

  datum polaska31.12.
  First Minute cijena690
  Redovna cijena790

  Rok za prijavu: 7 dana prije puta

  Minimalan broj putnika: 40

  Cijena uključuje:
  • Prijevoz turističkim autobusom
  • Turističkog pratitelja tijekom puta
  • 1 noćenje s doručkom u hotelu 3* u dvokrevetnoj sobi u okolici Venecije
  • Razgledavanja prema programu
  • jamčevno osiguranje, troškove organizacije i prodaje aranžmana

  Cijena ne uključuje:
  • Doplata za jednokrevetnu sobu - 230 kn
  • Kartu za vlak Mestre - Venecija po osobi: 2 € jedan smjer(informativna cijena može biti podložna promjeni)
  • Putno osiguranje
  • Boravišnu pristojbu koja se plaća na licu mjesta na recepciji ( oko 3 € po osobi i danu, obavijest u završnom pismu)

  Popusti:
  Djeca do 2 godine u pratnji dvije odrasle osobe putuju besplatno, djeca do 12 godina starosti u pratnji dvije odrasle osobe u trokrevetnoj sobi 20% popusta.

  Treća osoba u trokrevetnoj sobi po redovnoj cijeni.

  Italija je država na jugu Europe. Sastoji se od poluotoka i dva velika otoka na Sredozemnom moru, Sicilije i Sardinije. Jedinu kopnena granica joj se nalazi na sjeveru, na Alpama, gdje graniči s Francuskom u zapadnom dijelu, Švicarskom na sjeverozapadnom dijelu, Austrijom na sjevernom dijelu, te Slovenijom na sjeveroistočnom Dijelu. Uz kopnene granice ima i morsku granicu s Hrvatskom. Neovisne države San Marino i Vatikan nalaze se unutar teritorija Italije.

  Venecija je glavni grad istoimene talijanske pokrajine Venecija u talijanskoj regiji Veneto s 271,367 stanovnika (1. siječnja 2004). Zajedno s Padovom čini metropolu Padova-Venecija s 1,600,000 stanovnika. Grad je poznat po kanalima, gondolama i bogatoj povijesti, većinom neovisnog grada koji je bio središte Mletačke Republike, kada je bio poznat i kao "Dominantna" (La Dominante), "Presvijetla" (Serenissima), "Kraljica Jadrana", "Grad vode", "Grad mostova", i "Grad svjetlosti". Često ga, s razlogom, smatraju najljepšim gradom na svijetu. Grad se nalazi na 118 manjih otoka u močvarnoj venecijanskoj laguni u venecijanskom zaljevu na sjeveru Jadranskog mora. Laguna se prostire uz talijansku obalu između ušća rijeka Po na jugu, i Piave na sjeveru. Od 272,000 stanovnika u općini Venecija (Comune di Venezia), oko 62,000 stanuje u povijesnom središtu (Centro storico); 176,000 na Terraferma (talijanski: čvrsto tlo), većinom u velikim župama (frazione) Mestre i Marghera; te 31,000 na drugim otocima u laguni.

  Granične, vizne i zdravstvene formalnosti:
  Za državljane Republike Hrvatske viza za Italiju nije potrebna, ali je za putovanje potrebna važeća putovnica ili osobna iskaznica. Strani državljani dužni su se sami informirati o dokumentima potrebnim za ulazak u određenu zemlju u matičnom Ministarstvu vanjskih poslova ili veleposlanstvu zemlje u koju se putuje. Preporučujemo osiguranje od posljedica nesretnog slučaja i bolesti na putovanju.

  Prilikom prijave za putovanje potrebno je uplatiti 30% ukupnog iznosa, a ostatak 21 dan prije početka putovanja. Prijava za putovanje vrijedi isključivo uz uplatu predujma. Po uplati predujma primit ćete račun koji je ujedno i ugovor o putovanju.
  Minimalan broj putnika za putovanje je 40. Ukoliko se na putovanje ne prijavi dovoljan broj putnika najkasnije 5 dana prije početka paket aranžmana putnička agencija je dužna obavijestiti putnika o otkazu putovanja.
  Završno pismo šaljemo 2 dana prije prije početka putovanja.

  Adresa

  ETURIST.HR

  Radno vrijeme: PON-PET 09-18 sati SUB 09-12 sati
  Venecija | Na većoj karti
  Telefon: 01/33 55 683
  E-mail: info@eturist.hr
  Web site: http://www.eturist.hr