Voucher ušteda: 100 kn
990 kn 1090 kn
-9% Ušteda: 100 kn

Ponuda je istekla!

0 puta kupljeno, ponuda je uspjela!
 • Vrijedi: 1090 kn
 • Ušteda: 100 kn
Vrijedi do: 30.12.'15

Napomene

 •  Za provjeru raspoloživosti termina kontaktirajte našu poslovnicu. ( Broj telefona: 01 33 55 683 / E-mail adresa: info@eturist.hr / Adresa: Mihovila Krušlina 16 (ŠETNICA), Zaprešić )
 • Boravišna pristojba, te osiguranje od ozljeda, bolesti, smrti i gubitka prtljage tijekom putovanja i boravka nije uključeno u cijenu, te ga kod nas možete dodatno uplatiti
 • Mogućnost plaćanja: karticama Privredne banke Zagreb i Zagrebačke banke jednokratno kao i na rate, e-banking- om, općom uplatnicom
 • Kako bismo vam pružili što bolju uslugu, bilo bi nam drago da nam se javite s povratnim komentarima nakon korištenja ove ponude na e-mail: info@eturist.hr
 • Posjetite našu Facebook stranicu na linku https://www.facebook.com/eturist.hr?ref=hl
 • Opis ponude

  Šifra aranžmana003375
  Datum polaska30.12.2015
  Datum povratka1.1.2016
  Boravak3 dana
  Grad polaskaZagreb/Rijeka
  PrijevozAutobus
  Kategorija smještaja
  UslugaNoćenje s doručkom
  Cijenaod 990,00 kn
  Termini
  ŠifraGrad polaskaDatum polaskaDatum povratkaBoravakCijena
  003375Zagreb/Rijeka30.12.20151.1.20163 dana990,00

  Opis programa
  Putovanje Nova Godina u Veneciji i Veroni autobusom - 3 dana

  Garantirani polazak!

  1. dan, 30.12.2015., srijeda, ZAGREB/RIJEKA – VENECIJA - VERONA
  Polazak autobusa iz Zagreba s Autobusnog kolodvora, turistički peroni 502-505 u 05:00 sati, Karlovca 05:45 sati (mjesto polaska u završnom pismu) i sa stajališta Vrata Jadrana u 07:30 sati. Vožnja kroz Sloveniju i Italiju uz kraća zaustavljanja na putu radi odmora. Dolazak do pristaništa Punta Sabbioni te vožnja brodićem do Venecije. Po dolasku razgled grada: KANAL GIUDECCA - RIVA DEGLI SCHIAVONI – MOST UZDAHA - TRG SV. MARKA - DUŽDEVA PALAČA - BAZILIKA SV. MARKA – MOST RIALTO – KANAL GRANDE. Ostatak poslijepodneva slobodno. U 18:00 sati povratak brodićem do Punte Sabbioni, te polazak autobusom do hotela. Smještaj. Noćenje.

  2. dan, 31.12.2015., četvrtak, VERONA
  Doručak. Razgled grada poznatog po čuvenoj i tragičnoj ljubavi Romea i Julije, tako dobro opisanoj u istoimenom djelu Williama Shakespearea: Piazza dei Signori, piazza delle Erbe, kuća Romea i Julije, Piazza Bra, Arena di Verona. Slobodno vrijeme u poslijepodnevnim satima uživanje u ljepotama ovog grada čiji korijeni datiraju još iz doba antičkog rima ili obilazak lokalnih trgovina. Slobodno vrijeme za kupovinu i osobne programe. Moguć zajednički odlazak na doček Nove godine na gradskim ulicama i trgovima. Noćenje.

  3. dan, 01.01.2016., petak, VERONA – PADOVA – RIJEKA/ZAGREB SRETNA NOVA GODINA!
  Doručak. Odlazak iz hotela i vožnja autobusom do Padove, u kojoj ćemo posjetit baziliku Sv. Antuna, glavni padovanski spomenik, jedno od najvećih remek-djela svjetske umjetnosti i jedno od najposjećenijih kršćanskih svetišta. Bazilika je izgrađena u slavu Sv. Antuna Padovanskog, koji je rođen 1195.g. u Lisabonu (Portugal), a umro je u Padovi 1231.g. Ulazeći u baziliku, oku se pruža veličanstvena panorama koja djeluje čarobno. Nepregledno šarenilo kamena, mramora, stupova, oltara, prozora! U lijevoj strani bazilike nalazi se grob evanđeoskog naučitelja, velikog propovjednika i čudotvorca svetog Antuna, kojega neprestano obilaze njegovi štovatelji, dotičući se živom vjerom kamena koji krije njegove tjelesne ostatke. Slobodno vrijeme. Polazak prema Hrvatskoj. Dolazak se očekuje u večernjim satima.

  Cijena aranžmana po osobi u HRK

  datum polaska30.12.
  First Minute cijena990
  Redovna cijena1.090

  First Minute cijena vrijedi do popunjenja kapaciteta po FM cijeni

  Rok za prijavu: 7 dana prije puta

  Minimalan broj putnika: 40

  Cijena uključuje:
  • Prijevoz visokoturističkim autobusom prema programu putovanja
  • Turističkog pratitelja tijekom puta
  • 2 noćenja s doručkom u hotelu s 3* u dvokrevetnim sobama na širem području Verone
  • Razgledavanja prema programu
  • jamčevno osiguranje, troškove organizacije i prodaje aranžmana

  Cijena ne uključuje / informativne cijene ulaznica i moguće doplate:
  • Doplata za jednokrevetnu sobu - 380 kn
  • Vožnja brodićem na relaciji PUNTA SABBIONE – SAN MARCO – PUNTA SABBIONE, po osobi 12 Eur
  • Putno osiguranje

  Popusti:
  Djeca do 2 godine u pratnji dvije odrasle osobe putuju besplatno, djeca do 12 godina starosti u pratnji dvije odrasle osobe u trokrevetnoj sobi 20% popusta. Treća osoba u trokrevetnoj sobi po redovnoj cijeni.

  Napomena:
  Organizacija dočeka Nove godine na ulicama i trgovima europskih gradova je u organizaciji mjesnih turističkih ureda.

  Italija je država na jugu Europe. Sastoji se od poluotoka i dva velika otoka na Sredozemnom moru, Sicilije i Sardinije. Jedinu kopnena granica joj se nalazi na sjeveru, na Alpama, gdje graniči s Francuskom u zapadnom dijelu, Švicarskom na sjeverozapadnom dijelu, Austrijom na sjevernom dijelu, te Slovenijom na sjeveroistočnom Dijelu. Uz kopnene granice ima i morsku granicu s Hrvatskom. Neovisne države San Marino i Vatikan nalaze se unutar teritorija Italije.

  Granične, vizne i zdravstvene formalnosti:
  Za državljane Republike Hrvatske viza za Italiju nije potrebna, ali je za putovanje potrebna važeća putovnica ili osobna iskaznica. Strani državljani dužni su se sami informirati o dokumentima potrebnim za ulazak u određenu zemlju u matičnom Ministarstvu vanjskih poslova ili veleposlanstvu zemlje u koju se putuje. Preporučujemo osiguranje od posljedica nesretnog slučaja i bolesti na putovanju.

  Prilikom prijave za putovanje potrebno je uplatiti 30% ukupnog iznosa, a ostatak 21 dan prije početka putovanja. Prijava za putovanje vrijedi isključivo uz uplatu predujma. Po uplati predujma primit ćete račun koji je ujedno i ugovor o putovanju.
  Minimalan broj putnika za putovanje je 40. Ukoliko se na putovanje ne prijavi dovoljan broj putnika najkasnije 5 dana prije početka paket aranžmana putnička agencija je dužna obavijestiti putnika o otkazu putovanja.
  Završno pismo šaljemo 2 dana prije prije početka putovanja.

  Adresa

  ETURIST.HR

  Radno vrijeme: PON-PET 09-18 sati SUB 09-12 sati
  Venecija | Na većoj karti
  Telefon: 01/33 55 683
  E-mail: info@eturist.hr
  Web site: http://www.eturist.hr