Voucher ušteda: 200 kn
2390 kn 2590 kn
-8% Ušteda: 200 kn

Ponuda je istekla!

0 puta kupljeno, Da bi ponuda uspjela, mora biti kupljena 1 puta
 • Vrijedi: 2590 kn
 • Ušteda: 200 kn
Vrijedi do: 29.12.'15

Napomene

 •  Za provjeru raspoloživosti termina kontaktirajte našu poslovnicu. ( Broj telefona: 01 33 55 683 / E-mail adresa: info@eturist.hr / Adresa: Mihovila Krušlina 16 (ŠETNICA), Zaprešić )
 • Boravišna pristojba, te osiguranje od ozljeda, bolesti, smrti i gubitka prtljage tijekom putovanja i boravka nije uključeno u cijenu, te ga kod nas možete dodatno uplatiti
 • Mogućnost plaćanja: karticama Privredne banke Zagreb i Zagrebačke banke jednokratno kao i na rate, e-banking- om, općom uplatnicom
 • Kako bismo vam pružili što bolju uslugu, bilo bi nam drago da nam se javite s povratnim komentarima nakon korištenja ove ponude na e-mail: info@eturist.hr
 • Posjetite našu Facebook stranicu na linku https://www.facebook.com/eturist.hr?ref=hl
 • Opis ponude

  Šifra aranžmana00550
  Datum polaska29.12.2015
  Datum povratka2.1.2016
  Boravak5 dana
  Grad polaskaZagreb
  PrijevozAutobus
  Kategorija smještaja2/3
  UslugaNoćenje s doručkom
  Cijenaod 2.390,00 kn
  Termini
  ŠifraGrad polaskaDatum polaskaDatum povratkaBoravakCijena
  00550Zagreb29.12.20152.1.20165 dana2390,00

  Opis programa
  Putovanje Nova Godina u Provansi autobusom - 5 dana

  1.dan , utorak, 29.12.2015. ZAGREB/ RIJEKA – NICA
  Polazak autobusa iz Zagreba u 05:00 sati s Autobusnog kolodvora, peroni 502 – 506., moguć polazak iz Karlovca uz prethodnu najavu u 05:45 sati (mjesto polaska u završnom pismu), polazak iz Rijeke sa sjevernog odmorišta Vrata Jadrana u 07:30 sati. Slijedi ugodna vožnja kroz Sloveniju i Italiju. Nastavak putovanja panoramskom cestom iznad Ligurske rivijere preko Savone, Sanrema - “rivijere cvijeća” - do francuske granice. Dolazak na Azurnu obalu. Razgled Nice, najvećeg grada Azurne obale. Šetnja s pratiteljem putovanja starom povijesnom jezgrom: tržnica cvijeća Cours Saléya - slavno šetalište Promenade des Anglais - Trg Massena. Smještaj u hotel u Nici. Noćenje.

  2.dan, srijeda, 30.12.2015. CANNES - ST.MAXIMIN – AIX EN PROVENCE – ARLES - NIMES
  Doručak. Polazimo za St. Maximine u kojem ćemo posjetiti crkvu u kojoj je pokopana sveta Marija Magdalena. Nastavak puta za Aix en Provence gdje ćemo razgledati grad u kojem se rodio poznati slikar Paul Cezanne. Aix je otmjeni nekadašnji glavni provansalski grad s brojnim palačama i trgovima s fontanama uz poznato šetalište Cours Mirabeau i trg s gradskom vijećnicom. Nastavljamo prema Arlesu, gradu u kojem se danas odvija najpoznatiji fotografski festival u Francuskoj i gdje se nalazi najpoznatija škola fotografije, razgled grada: katedrala St. Trophime - gradska vijećnica iz 17. st. - rimska Arena - Place Forum (na njemu se nalazi poznati kafić sa slavne slike Vincenta Van Gogha „Le Café de Nuit", slikara koji je proveo dio života u Arlesu i u tom gradu bio najproduktivniji tijekom svog života). Nastavak vožnje prema jugu. Smještaj u hotel u Nimesu. Noćenje.

  3.dan, četvrtak, 31.12.2015. NIMES - PONT DU GARD – AVIGNON - NIMES
  Doručak. Odlazak prema Pont du Gardu gdje ćemo posjetiti poznati most pod zaštitom UNESCO-a, dio rimskog akvadukta. Dolazak u Avignon, grad koji je u 14.st. bio prijestolnica kršćanstva i sjedište papa. Tu ćemo posjetiti gradsku jezgru u kojoj se nalaze Papinska palača, katedrala Notre Dame des Doms, Petit Palais, gradske zidine, gradska vijećnica. Povratak u hotel u Nimesu. Navečer zajednički odlazak u gradsko središte Nimesa, uz poznatu rimsku Arenu i staru gradsku jezgru. Zajednički doček Nove godine na gradskim ulicama i trgovima (organizacija dočeka Nove godine je u nadležnosti mjesnog turističkog ureda). Noćenje.

  4.dan , petak, 01.01.2016. SRETNA NOVA GODINA! NIMES - ST.MARIES DE LA MER – NACIONALNI PARK CAMARGUE – GRASSE – CANNES
  Doručak. Odlazak iz hotela .Odlazimo prema nacionalnog parku La Camargue, gdje se u delti rijeke Rhone nalazi mjesto St.Maries de la Mer, gdje su se iskrcale Marija Magdalena, Marija Jakobova i Marija Saloma na europsko tlo. Ovo je mjesto poznato po tradicionalnom romskom hodočašću i štovanju svete Sare. Nakon razgleda mjesta, krećemo polako preko močvara delte u kojima caruju ptice flamingosi. Dolazak u Grasse - svjetsku prijestolnicu proizvodnje parfema. Posjet tradicionalnoj parfimeriji uz mogućnost kupovine.Razgled središta Cannesa i šetnja uz Festivalsku palaču slavnim bulevarom Croisette. Smještaj u hotel na području Cannesa. Noćenje.

  5.dan, subota, 02.01.2016. CANNES - ST.PAUL DE VENCE - RIJEKA / ZAGREB
  Doručak. Odlazak do najljepšeg sela Provanse, St. Paul de Vence. Utvrđeno selo okruženo zidinama pruža bezbroj zanimljivih fotografskih motiva. Šetnja glavnom ulicom s brojnim umjetničkim galerijama do fontane, crkve i groblja na kojem je sahranjen Mark Chagall. U ovom ćete slikovitom mjestu naći veliki izbor umjetničkih predmeta i suvenira u brojnim galerijama. Kraće slobodno vrijeme i polazak za Hrvatsku. Dolazak u Rijeku i Zagreb u kasnim satima.

  Cijena aranžmana po osobi u HRK

  datum polaska29.12.
  First Minute cijena2.390
  Redovna cijena2.590

  FM cijena vrijedi do popunjenja kapaciteta po FM cijeni

  Rok za prijavu: 10 dana prije putovanja

  Minimalan broj putnika: 40

  CIJENA UKLJUČUJE:
  • prijevoz visokoturističkim autobusom prema programu putovanja
  • 1 noćenje sa doručkom u hotelu 2 /3* u dvokrevetnim sobama u Nici
  • 2 noćenja sa doručkom u hotelu 3* u dvokrevetnim sobama u Nimesu
  • 1 noćenje s doručkom u hotelu 3* u dvokrevetnim sobama na području Cannesa
  • turističkog pratitelja tijekom putovanja
  • razglede predviđene programom putovanja
  • troškove organizacije i prodaje aranžmana

  CIJENA NE UKLJUČUJE:
  • ulaznice za muzeje i kulturno-povijesne spomenike
  • cijene ulaznica ( mogu biti podložne promjeni): Papinska palača Avignon 11 EUR, most Benazet Avignon 5 EUR, rimska Arena Arles 6,50 EUR
  • doplatu za 1/1 sobu – 1.190 kn
  • dodatne sadržaje i troškove koji nisu predviđeni programom, troškove osobne prirode (piće, dodatni obroci, telefon, karte za javni gradski prijevoz i sl.).
  • putno osiguranje

  Popusti:
  Djeca do 2 godine u pratnji dvije odrasle osobe putuju besplatno, djeca do 12 godina starosti u pratnji dvije odrasle osobe u dvokrevetnoj sobi s pomoćnim ležajem 20% popusta. Treća osoba u dvokrevetnoj sobi s pomoćnim ležajem po redovnoj cijeni.

  Francuska je država u zapadnoj Europi s 65 700 000 stanovnika i površinom od 674.000 kvadratnih kilometara, s nekoliko prekomorskih teritorija i otoka. Prekomorski posjedi uključuju Francusku Gvajanu u Južnoj Americi, te otoke poput Martinika, Réuniona i Nove Kaledonije u Atlantskom, Indijskom i Tihom oceanu. Francuska je jedna od zemalja osnivačica Europske Unije, i njena teritorijem najveća članica. Jedna je od najrazvijenijih, najbogatijih i najprepoznatljivijih država svijeta, a s 82 milijuna turista godišnje i najposjećenija...

  Granične, vizne i zdravstvene formalnosti:
  Za državljane RH viza za Italiju i Francusku nije potrebna, ali je za putovanje potrebna važeća putovnica ili osobna iskaznica. Strani državljani dužni su se sami informirati o dokumentima potrebnim za ulazak u određenu zemlju u matičnom Ministarstvu vanjskih poslova ili veleposlanstvu zemlje u koju se putuje. Preporučujemo osiguranje od posljedica nesretnog slučaja i bolesti na putovanju.

  Prilikom prijave za putovanje potrebno je uplatiti 30% ukupnog iznosa, a ostatak 21 dan prije početka putovanja. Prijava za putovanje vrijedi isključivo uz uplatu predujma.
  Preporučujemo osiguranje od posljedica nesretnog slučaja i bolesti na putovanju. Po uplati predujma primit ćete račun koji je ujedno i ugovor o putovanju. A zatim 2 dana prije putovanja završno pismo.
  Minimalan broj putnika za putovanje je 40. Ukoliko se na putovanje ne prijavi dovoljan broj putnika najkasnije 5 dana prije početka paket aranžmana putnička agencija je dužna obavijestiti putnika o otkazu putovanja.

  Adresa

  ETURIST.HR

  Radno vrijeme: PON-PET 09-18 sati SUB 09-12 sati
  Nica | Na većoj karti
  Telefon: 01/33 55 683
  E-mail: info@eturist.hr
  Web site: http://www.eturist.hr