Voucher ušteda: 0 kn
6490 kn

Ponuda je istekla!

0 puta kupljeno, ponuda je uspjela!
Vrijedi do: 09.09.'16

Napomene

  • Za provjeru raspoloživosti termina kontaktirajte našu poslovnicu. ( Broj telefona: 01 33 55 683 / E-mail adresa: info@eturist.hr / Adresa: Mihovila Krušlina 16 (ŠETNICA), Zaprešić )
  • Boravišna pristojba, te osiguranje od ozljeda, bolesti, smrti i gubitka prtljage tijekom putovanja i boravka nije uključeno u cijenu, te ga kod nas možete dodatno uplatiti
  • Mogućnost plaćanja: karticama Erste banke, DINERS i Zagrebačke banke jednokratno kao i na rate, e-banking- om, općom uplatnicom
  • Kako bismo vam pružili što bolju uslugu, bilo bi nam drago da nam se javite s povratnim komentarima nakon korištenja ove ponude na e-mail: info@eturist.hr
  • Posjetite našu Facebook stranicu na linkuhttps://www.facebook.com/eturist.hr?ref=hl

Opis ponude

RUSIJA

ST. PETERSBURG I MOSKVA

8 DANA/7 NOĆENJA

GRUPNI POLASCI:

12.-19.9.2016.

PROGRAM PUTOVANJA:

1. DAN / ZAGREB - MOSKVA - ST. PETERSBURG

Sastanak putnika u zračnoj luci Zagreb dva sata prije polijetanja zrakoplova kod šaltera središnjih informacija. Nakon preuzimanja putne dokumentacije prijava na let i polijetanje zrakoplova prema St. Peterburgu preko Moskve na liniji SU2041 (Aeroflot) u 13:20 sati. Dolazak u Moskvu u 17:10 sati. Nastavak leta na liniji SU030 za St. Petersburg u 20:25 sati. Dolazak St. Petersburg u 21:50 sati. Organizirani prijevoz do hotela, smještaj i noćenje.

2. DAN / ST. PETERSBURG

Doručak. U jutarnjim satima odlazak na razgled grada: Petrova i Pavlova utvrda sa istoimenom crkvom koja je simbol grada na rijeci Nevi sa najvišim tornjem. Razgled unutrašnjosti crkve gdje se nalaze grobnice ruskih vladara. Slijedi vožnja do katedrale sv. Izaka koja je životni rad francuskog arhitekta Montferranda, današnji muzej. Panoramska vožnja ulicama grada pokraj mnogobrojnih mostova, pravih umjetničkih djela te glavnom avenijom Nevsky Prospekt. Slobodno poslijepodne ili mogućnost izleta plovidbe brodom po kanalima grada (fakultativno). Noćenje.

3. DAN / ST. PETERSBURG – HERMITAGE – PETERHOF – ST. PETERSBURG

Doručak. Odlazak u razgled muzeja Hermitage, jednog od vodećih svjetskih muzeja (ulaznica uključena), nekadašnje rezidencije ruskih vladara. Muzej se sastoji od nekoliko raskošnih palača i zbirke od preko tri milijuna umjetničkih djela iz cijelog svijeta kao što su Titian, Raffaelo, Rembrandt, Rubens, Monet i dr. Nakon razgleda odlazak u Peterhof, ruski Versailles, poznat po palači, parku i fontanama sa savršenim vodenim kaskadama smještenim u centru parka okruženog romantičnim vrtovima rokoko stila (ulaznica uključena). Povratak u hotel. Navečer mogućnost odlaska na neku od baletnih ili opernih predstava u Mariinsky teatru (cijena i raspoloživost na upit). Noćenje.

4. DAN / ST. PETERSBURG – PUSHKIN (Carsko Selo)

Doručak. Odlazak do mjesta Pushkin, nekadašnje ljetne rezidencije ruskih careva, udaljenog otprilike 25 km od St. Petersburga. Slijedi razgled raskošne palače Katarine Velike sa čuvenom jantarskom sobom, dvorane optočene zrcalima, slikama i pozlatom, koja je nakon Oktobarske revolucije pretvorena u muzej. Povratak u St. Petersburg i slobodno vrijeme za šetnu i samostalni razgled. Noćenje u hotelu.

5. DAN / ST. PETERSBURG – MOSKVA

Doručak. Odjava iz hotela i organizirani prijevoz do zračne luke te prijava na let za Moskvu na liniji SU013 u 12:05 sati. Dolazak u Moskvu predviđen je u 13:20 sati. Odlazak na panoramski i pješački razgled ruske prijestolnice. Vožnja starim i novim gradskim ulicama i razgled najpoznatijih znamenitost: Crveni trg s veličanstvenom katedralom sv. Vasilija Blaženog, Lenjinov mauzolej i kazalište Boljšoj. Nije predviđen grupni ulazak u navedene objekte. U poslijepodnevnim satima odlazak u hotel, smještaj i noćenje.

6. DAN / MOSKVA

Doručak. Odlazak u razgled Kremlja (ulaznica uključena u cijenu razgleda)u pratnji lokalnog vodiča. Dvorac - utvrda s 20 tornjeva i nekadašnja rezidencija ruskih careva i patrijarha. Danas je Kremlj simbol Ruske federacije. Nakon razgleda slobodno vrijeme za vlastite programe, šetnja do ulice Arbat i slobodno vrijeme za ručak. Povratak u hotelu, noćenje.

7. DAN / MOSKVA

Doručak u hotelu. Odlazak na metro turu (karta za metro plaća se na licu mjesta). Slobodno vrijeme za istraživanje grada, predlažemo odlazak u Tretjakov galeriju ili Gum. Noćenje u hotelu.

8. DAN / MOSKVA – ZAGREB

Doručak. Organizirani transfer do zračne luke u Moskvi i prijava na let za Zagreb na liniji SU2040 u 10:20 sati. Dolazak u Zagreb u predviđen je u 12:25 sati. Završetak putovanja.

Cijena aranžmana po osobi u dvokrevetnoj sobi: 6.490 kn

Doplata za jednokrevetnu sobu: 1.990 kn

Obavezna doplata za zrakoplovne pristojbe: 1.290 kn

First minute popust 5% na osnovnu cijenu za rezervacije do 60 dana prije polaska!

MINIMALAN BROJ PRIJAVLJENIH PUTNIKA: 15

CIJENA UKLJUČUJE: prijevoz zrakoplovom na ekonomskoj klasi Zagreb – Moskva, St. Petersburg - Moskva, Moskva – Zagreb, smještaj u hotelima 3/4* na osnovi 4 noćenja s doručkom u St. Petersburgu, 3 noćenja s doručkom u Moskvi, razgled Moskve i St. Petersburga i ulaznice za objekte koji se posjećuju prema programu putovanja, lokalnog vodiča, pratitelja putovanja, trošak organizacije i prodaje putovanja.

CIJENA NE UKLJUČUJE: zrakoplovne pristojbe, dodatne obroke, prijenos prtljage, usluge koje nisu navedene u programu, vizu za Rusiju, osobne troškove te sve što nije navedeno pod cijena uključuje, zdravstveno osiguranje i osiguranje od otkaza putovanja.

OBAVEZNE DOPLATE: pristojbe zračnih luka 1.290 kn, plaćanje prilikom rezervacije putovanja, napojnice za vodiča 30 eur po osobi-plaćanje na licu mjesta, turistička viza za Rusiju 475 kn, zdravstveno osiguranje.

Ostale doplate: 100 kn posredovanje za ishodovanje vize

Za hrvatske državljane za dobivanje vize za Rusku Federaciju potrebno je:

  • -Popuniti online upitnik s fotografijom i osobnim potpisom. Važno je da fotografija mora biti veličine 3,5 x4,5 cm, a 80% fotografije mora biti lice čovjeka na svijetloplavoj pozadini.
  • -Putovnica mora vrijediti najmanje 6 mjeseci od dana ulaska u zemlju i potrebne su najmanje dvije prazne stranice.
  • -Policu putnog zdravstvenog osiguranja premije 30.000 eur na ime putnika, bez obzira na duljinu boravka.

Rok izdavanja vize je sedam radnih dana (+/- 3 dana). Cijena konzularne pristojbe po osobi: 475 kn. Ukoliko je izrada vize po hitnom postupku – 3 radna dana. Cijena konzularne pristojbe po osobi: 739 kn.

ETURIST.HR naknada za posredovanje izdavanja vize iznosi 100 kn.

NAPOMENA: kategorije hotela odgovaraju službenim lokalnim kategorizacijama. Cijene zrakoplovnih pristojbi podložne su promjenama i konačni iznos pristojbi potvrđuje se na dan izdavanja zrakoplovne karte. Atlas zadržava pravo promjene cijena u slučaju tečajnih razlika većih od 1,5%. Organizator može promijeniti redoslijed obilaska tijekom razgleda ovisno o radnom vremenu muzeja ili eventualnih gužvi, praznika ili neke situacije više sile nastale na destinaciji. U slučaju smanjenja broja putnika od minimalnog broja prijavljenih Atlas zadržava pravo promjene cijene aranžmana.

VAŽNO! Putovnica mora vrijediti najmanje šest mjeseci od ulaska u zemlju. Kopiju putovnice prilikom rezervacije putovanja potrebno je dostaviti prodajnom mjestu.

Adresa

ETURIST.HR

Radno vrijeme: Pon - pet: 10 - 17h
Moskva, Moskva | Na većoj karti
Telefon: 01/33 55 683
Mobitel: 0994543473
E-mail: info@eturist.hr
Web site: http://www.eturist.hr