Voucher ušteda: 0 kn
5290 kn

Ponuda je istekla!

0 puta kupljeno, ponuda je uspjela!
Vrijedi do: 12.01.'17

Napomene

  • Za provjeru raspoloživosti termina kontaktirajte našu poslovnicu. ( Broj telefona: 01 33 55 683 / E-mail adresa: info@eturist.hr / Adresa: Mihovila Krušlina 16 (ŠETNICA), Zaprešić )
  • Boravišna pristojba, te osiguranje od ozljeda, bolesti, smrti i gubitka prtljage tijekom putovanja i boravka nije uključeno u cijenu, te ga kod nas možete dodatno uplatiti
  • Mogućnost plaćanja: karticama Erste banke, DINERS i Zagrebačke banke jednokratno kao i na rate, e-banking- om, općom uplatnicom
  • Kako bismo vam pružili što bolju uslugu, bilo bi nam drago da nam se javite s povratnim komentarima nakon korištenja ove ponude na e-mail: info@eturist.hr
  • Posjetite našu Facebook stranicu na linkuhttps://www.facebook.com/eturist.hr?ref=hl

Opis ponude

SEJŠELI

BISERI INDIJSKOG OCEANA

Zrakoplovom iz Zagreba:

26.1. – 3.2.2017.

9.3. – 17.3. 2017.

Trajanje putovanja: 9 dana/ 6 noćenja

Najmanji broj putnika: 10

Viza: nije potrebna

PROGRAM PUTOVANJA:

1. dan: ZAGREB – DOHA

Polijetanje zrakoplova iz zagrebačke zračne luke „Pleso“ u 18.20 sati za Dohu na liniji QR216 (Qatar Airways) Preporuka je da na prijavu za let dođete dva sata prije polijetanja zrakoplova.

2. dan: DOHA – SEJŠELI (OTOK MAHÉ)

Dolazak u Dohu u 1.40 sati. Nastavak putovanja u 2.45 sati na liniji QR678 (Qatar Airways). Dolazak na otok Mahé na kojem se nalazi glavna zračna luka na Sejšelima (Seychelles International Airport) u 8.50 sati. Organizirani prijevoz do izabranog hotela. Prijava i smještaj u hotel. Noćenje.

3. – 7.dan: SEJŠELI

Boravak u izabranom hotelu na osnovi 6 noćenja prema usluzi po izboru. Mogućnost odlaska na fakultativne izlete tijekom boravka na Sejšelima (za detaljne informacije obratite se prodajnom mjestu).

8. dan: SEJŠELI – DOHA

Odjava iz hotela te slobodno vrijeme do organiziranog transfera u zračnu luku (do polaska transfera, prtljagu možete ostaviti na za to predviđenom mjestu u dogovoru s recepcijom hotela). Prijava na let i polijetanje zrakoplova za Dohu u 19.25 sati na liniji QR679 (Qatar Airways). Dolazak u Dohu predviđen je u 23.30 sati.

9. dan: DOHA – ZAGREB

Nastavak leta za Zagreb u 6.35 sati na liniji QR217 (Qatar Airways). Dolazak u Zagreb predviđen je u 10.40 sati.

IZLETI:

RAZGLED OTOKA MAHÉ, cjelodnevni izlet

Doživite najveći od svih otoka u cjelodnevnom izletu po otoku Mahé. U glavnom gradu Viktoriji možete se upustiti u kupovinu, zatim ćete posjetiti nacionalni park Morne Seychellois, uživati u prekrasnom pogledu s povijesnih ruševina Mission i razgledati tvornicu i plantaže čaja u Morne Blancu.

RAZGLED OTOKA PRASLIN, cjelodnevni izlet

Cjelodnevni izlet započinje posjetom farmi bisera, zatim slijedi lokalitet Svjetske baštine Vallée de Mai. Nakon istraživanja jedinstvene šume palmi, posjetit ćete plaže Côte d'Or i Anse Lazio gdje ćete moći uživati u ručku u jednom od lokalnih restorana, a potom i u kupanju na jednoj od najljepših plaža na svijetu.

NACIONALNI PARK MARINE, cjelodnevni izlet

Putovanje brodom kojim ćete istražiti podmorski svijet tropskih koraljnih grebena. Na cjelodnevnom izletu vidjet ćete zadivljujuću raznolikost morskih organizama tropskih mora. Uživati možete u tipičnim kulinarskim specijalitetima i provesti poslijepodne plivajući ili jednostavno ljenčariti na suncu. Ukoliko ste ljubitelj ronjenja, iskoristite mogućnost unajmljivanja opreme za ronjenje.

SEJŠELI IZ ZRAKA – LET HELIKOPTEROM

Spektakularna ljepota otočja Sejšeli najbolje se može doživjeti iz zraka. Iskoristite mogućnost i rezervirajte let helikopterom iznad arhipelaga (maksimalno 4 osobe). Letovi u trajanju od 15 – 30 minuta.

HOTEL Kategorija Lokacija 9 dana/6 noćenja Usluga
Berjaya Bea Vallon 3*/standard soba Mahé 5.790 kn noćenje/doručak
Coral Strand Smart Choice 3*+/standard soba Mahé 7.890 kn noćenje/doručak
Avani Seychelles Barbarons 4*/ standard soba Mahé 11.290 kn noćenje/doručak
Kempinsky Seychelles 5*/ standard soba Mahé 12.490 kn noćenje/doručak

Navedene cijene su po osobi u dvokrevetnoj sobi.

First minute popust 500 kn za rezervacije do 60 dana prije polaska ili do popunjenja mjesta po FM cijeni.

CIJENA UKLJUČUJE:prijevoz zrakoplovom u ekonomskoj klasi prema rasporedu letova navedenom u programu putovanja, grupni transfer od zračne luke do hotela na Sejšelima i natrag, smještaj u izabranom hotelu na osnovi 6 noćenja s doručkom na Sejšelima (mogućnost nadoplate za polupansion i puni pansion), uslugu lokalnog agenta i troškove organizacije putovanja.

CIJENA NE UKLJUČUJE:zrakoplovne pristojbe 2.490 kn – obavezna doplata kod prijave (podložna je promjeni od strane zrakoplovne kompanije), dodatne usluge, obroke i izlete ukoliko drugačije nije navedeno, ulaznice za objekte koji se posjećuju tijekom razgleda.

VIZA:nije potrebna. Putovnica mora biti važeća 6 mjeseci od dana ulaska u zemlju. Kopiju putovnice potrebno je dostaviti prodajnom mjestu prilikom rezervacije putovanja.

NAPOMENA:

Moguće je napraviti individualne rezervacije u hotelima na ostalim otocima na navedene datume uz korekciju cijene, a prema cijenama i raspoloživosti smještaja u trenutku upita. Na cijene iz individualne ponude ne primjenjuje se first minute popust. Prijava u hotele od 15 sati, odjava iz hotela do 10 sati.

KORISNE INFORMACIJE:Službeno ime: Republika Sejšeli
Geografski položaj: u Indijskom oceanu, sjeveroistočno od Madagaskara, oko 1.600 km od obale Afrike
Površina: 455 km2
Broj stanovnika: oko 86.000
Glavni grad: Victoria
Jezik: sejšelski kreolski, francuski i engleski
Religija: katolici 83%, anglikanci 7%, ostali 10%
Vremenska razlika: +3 sata zimi / +2 sata ljeti
Novčana jedinica: sejšelska rupija (SCR)
Kupovina: Popularni suveniri: slamnati šeširi, pletene košare, batik, drvene rezbarije, slike, začini, čaj.
Odjeća: Preporučamo laganu pamučnu odjeću, šešir, sunčane naočale. Tijekom večeri i dužeg boravka u klimatiziranim prostorima potrebno je imati laganiju vestu. U većini hotela i restorana muškarci su obavezni nositi duge hlače.
Hrana i piće: Sejšelska kuhinja nastala je pod utjecajem francuske, britanske, indijske, afričke i arapske kuhinje te je tako stvorena jedinstvena kreolska kuhinja čije su najznačajnije namirnice plodovi mora kombinirani s raznim začinima, povrćem i tropskim voćem. Piti isključivo flaširanu vodu. Lokalno pivo: Seybrew.
Napon struje: 220V/240V (potreban adapter)
Cijepljenje: nije potrebno
Mobilne mreže: T-Mobile i VIPnet partneri
Pozivni broj zemlje: +248
Korisna web stranica: www.seychelles.com

Klima: Tropska. Vruće je i vlažno tijekom cijele godine, a prosječna temperatura zraka kreće se oko 29°C. Često pušu povjetarci koji ublažavaju vrućinu. Vremenska razdoblja uvjetovana su monsunima. Od studenog do travnja sjeverozapadni monsuni donose toplo i vlažno vrijeme. Ostatak godine jugoistočni monsuni donose suši zrak, jače vjetrove i valove na moru.

Adresa

ETURIST.HR

Radno vrijeme: Pon - pet: 12 - 16h
Sejšeli, Sejšeli | Na većoj karti
Telefon: 01/33 55 683
Mobitel: 0994543473
E-mail: info@eturist.hr
Web site: http://www.eturist.hr