Voucher ušteda: 680 kn
12910 kn 13590 kn
-5% Ušteda: 680 kn

Ponuda je istekla!

0 puta kupljeno, ponuda je uspjela!
  • Vrijedi: 13590 kn
  • Ušteda: 680 kn
Vrijedi do: 15.12.'16

Napomene

  • Za provjeru raspoloživosti termina kontaktirajte našu poslovnicu. ( Broj telefona: 01 33 55 683 / E-mail adresa: info@eturist.hr / Adresa: Mihovila Krušlina 16 (ŠETNICA), Zaprešić )
  • Boravišna pristojba, te osiguranje od ozljeda, bolesti, smrti i gubitka prtljage tijekom putovanja i boravka nije uključeno u cijenu, te ga kod nas možete dodatno uplatiti
  • Mogućnost plaćanja: karticama Erste banke, DINERS i Zagrebačke banke jednokratno kao i na rate, e-banking- om, općom uplatnicom
  • Kako bismo vam pružili što bolju uslugu, bilo bi nam drago da nam se javite s povratnim komentarima nakon korištenja ove ponude na e-mail: info@eturist.hr
  • Posjetite našu Facebook stranicu na linkuhttps://www.facebook.com/eturist.hr?ref=hl

Opis ponude

TAJLAND

Nova godina u Bangkoku i odmor na Phuketu

11 DANA/8 NOĆENJA i IZLET U DOHI

GRUPNI POLAZAK

29.12.2016. – 8.1.2017.

PROGRAM PUTOVANJA:

1. DAN 29.12.2016. četvrtak/ ZAGREB – DOHA

Sastanak putnika u Zračnoj luci Zagreb dva sata prije polijetanja zrakoplova kod šaltera središnjih informacija. Podjela putne dokumentacije te prijava na let za Dohu na liniji QR 216 (Qatar Airways) i polijetanje zrakoplova u 18:20 sati.

2. DAN 30.12.2016. petak/ DOHA -BANGKOK

Dolazak u Dohu u 1:40. Nastavak leta na liniji QR 834 za Bangkok u 2:25 (noćni let s obrocima za vrijeme leta). Predviđeni dolazak u zračnu luku Bangkok u 12:40 sati po lokalnom vremenu. Sastanak s predstavnikom lokalnog agenta i organizirani transfer do hotela 4* u Bangkoku. Smještaj u hotel. Nakon kraćeg odmora odlazak na krstarenje po rijeci Chao Phraya s uključenom večerom. Povratak u hotel i noćenje.

3. DAN 31.12.2016. subota/ BANGKOK

Doručak. Odlazak u poludnevni razgled Bangkoka: obilazak hramova i velike kraljevske palače s raskošnim pozlatom i živopisnim keramičkim kipovima i ukrasima. Palača je smještena na obali rijeke Chao Phraya a u njoj se nalazi i poznati Hram smaragdnog Bude. Nakon toga, odlazak do Wat Pho - hrama Ležećeg Bude, najstarijeg i najvećeg hrama u Bangkoku, ujedno i jednog od najstarijih medicinskih učilišta. Ručak u lokalnom restoranu. U poslijepodnevnim satima plovidba klongovima (kanalima – ulicama) i posjet jednom od najatraktivnijih tajlandskih hramova Wat Arun - hramu Zore. Navečer odlazak u Siam Niramitr na večeru s folklornim spektaklom gdje ćete moći vidjeti tradicionalne folklorne plesove i pjesme iz različitih regija Tajlanda. Po završetku večere (oko 22:30 sati) individualni doček Nove godine na ulicama Bangkoka uz vatromet i zabavu. Sretna Nova godina! Noćenje.

4. DAN 1.1.2017. nedjelja/ BANGKOK

Doručak. Odlazak prema najpoznatijoj Damnoen Saduak - plutajućoj tržnici gdje ćete imati priliku doživjeti kako lokalno stanovništvo trguje, i to na način trampe - zamjene jednog dobra za drugo, a sve to probijajući se čamcima kroz bogatu ponudu robe koja sa nalazi upravo na čamcima koji su ubiti pokretne trgovine. Posjet poljima soli na kojima ćete prisustvovati demonstraciji proizvodnje kokosovog smeđeg šećera ili ćete se moći okušati u vožnji broda sa savijenim pramcem i kupiti nešto sa plutajuće tržnice. Ručak. U poslijepodnevnim satima povratak u Bangkok. Slobodno vrijeme. Večera i noćenje.

5. DAN 2.1.2017. ponedjeljak/ BANGKOK – PHUKET

Nakon doručka odjava iz hotela, a zatim organizirani prijevoz do zračne luke Bangkok. Prijava na let i polijetanje zrakoplova za Phuket. Po dolasku slijedi transfer do hotela 4*. Prijava i smještaj u hotel. Noćenje.

6. – 9. DAN 3.1.-6.1.2017. utorak - petak/ PHUKET

Smještaj u hotelu na plaži na osnovi 5 noćenja s doručkom. Slobodno vrijeme za vlastite programe. Predlažemo neki od fakultativnih izleta poput cjelodnevnih izleta na Krabi, Phi Phi Island (Maya Beach), James Bond Island, Khao Sok Jungle Safari, itd. Phuket je najveći tajlandski otok i jedno od najomiljenijih tajlandskih ljetovališta s predivnim pješčanim plažama okruženim palmama, toplim morem, gostoljubivim ljudima, odličnom hranom, bujnim tropskim raslinjem, brojnim mogućnostima za vodene sportove, shopping i zabavu u brojnim restoranima, barovima i noćnim klubovima. Kombinacija svega ovoga čini idealan ambijent za nezaboravan odmor.

10. DAN 7.1.2017. subota/ PHUKET

U poslijepodnevnim satima transfer u Zračnu luku Phuket, prijava na let QR 841, polijetanje zrakoplova za Dohu u 20:50 sati.


11. DAN 8.1.2017. nedjelja/ PHUKET – DOHA

Predviđeni dolazak u Dohu je u 00:10. U jutarnjim satima odlazak na organizirani poludnevni razgled Dohe sa lokalnim vodičem (panoramska vožnja pored obale i Corniche promenade, marina, West Bay Muzej islamske umjetnosti). Nastavak leta prema Zagrebu je u 13:15 sati na liniji QR 215. Predviđeni dolazak u Zagreb je u 17:20.

Cijena aranžmana po osobi u dvokrevetnoj sobi 13.590 kn

Doplata za jednokrevetnu sobu 3.420 knObvezna doplata za pristojbe zračnih luka 2.500 kn

First Minute popust na osnovnu cijenu 5% za rezervacije do 60 dana prije polaska!

Popust za mladence 7% na osnovnu cijenu aranžmana. Popust vrijedi uz priloženu potvrdu o vjenčanju (do 4 mjeseca nakon vjenčanja). Popust se ne može odobriti zajedno sa popustom za ranu prijavu ili nekim drugim popustom.

MINIMALAN BROJ PRIJAVLJENIH PUTNIKA: 20


CIJENA UKLJUČUJE:prijevoz zrakoplovom u ekonomskoj klasi na relaciji Zagreb – Doha – Bangkok – Phuket – Doha – Zagreb, unutarnji let Bangkok – Phuket, smještaj u hotelima 4* na osnovi 8 noćenja s obrocima prema programu, razglede i ulaznice za objekte koji se posjećuju po programu putovanja, pratnju pratitelja putovanja iz Zagreba, lokalnog vodiča na engleskom jeziku,, prijevoz modernim klimatiziranim autobusom, poludnevni izlet u Dohi, trošak organizacije putovanja.


CIJENA NE UKLJUČUJE:zrakoplovne pristojbe, putno zdravstveno osiguranje, dodatne usluge, obroke i izlete, napojnice vodiču i vozaču na putu, vizu za Tajland, osobne troškove te osiguranje od otkaza putovanja.

OBAVEZNE DOPLATE:pristojbe zračnih luka 2.500 kn, napojnice vodiču i vozaču 35 EUR - plaćanje na licu mjesta, viza za Tajland – 280 kn (mogućnost posredovanja agencije uz doplatu od 100 kn).

NAPOMENE

Zrakoplovne pristojbe su podložne promjenama i iznos pristojbe potvrđuje se na dan izdavanja zrakoplovne karte. Promjena imena putnika nije moguća bez odobrenja zrakoplovne kompanije uz naknadu koju se propisuje. Organizator zadržava pravo izmjene letova i programa.U slučaju promjene cijena kalkulativnih elemenata i tečaja do iznosa većeg od 1,5% organizator putovanja ima pravo na promjenu cijene aranžmana. 

Adresa

ETURIST.HR

Radno vrijeme: Pon - pet : 10 - 17h
Bangkok, Bangkok | Na većoj karti
Telefon: 01/33 55 683
Mobitel: 0994543473
E-mail: info@eturist.hr
Web site: http://www.eturist.hr