Voucher ušteda: 410 kn
7690 kn 8100 kn
-5% Ušteda: 410 kn

Ponuda je istekla!

0 puta kupljeno, ponuda je uspjela!
  • Vrijedi: 8100 kn
  • Ušteda: 410 kn
Vrijedi do: 21.01.'17

Napomene

  • Za provjeru raspoloživosti termina kontaktirajte našu poslovnicu. ( Broj telefona: 01 33 55 683 / E-mail adresa: info@eturist.hr / Adresa: Mihovila Krušlina 16 (ŠETNICA), Zaprešić )
  • Boravišna pristojba, te osiguranje od ozljeda, bolesti, smrti i gubitka prtljage tijekom putovanja i boravka nije uključeno u cijenu, te ga kod nas možete dodatno uplatiti
  • Mogućnost plaćanja: karticama Erste banke, DINERS i Zagrebačke banke jednokratno kao i na rate, e-banking- om, općom uplatnicom
  • Kako bismo vam pružili što bolju uslugu, bilo bi nam drago da nam se javite s povratnim komentarima nakon korištenja ove ponude na e-mail: info@eturist.hr
  • Posjetite našu Facebook stranicu na linkuhttps://www.facebook.com/eturist.hr?ref=hl

Opis ponude

 04. - 12. 02. 2017.

1. dan - Zagreb - Istanbul

Sastanak putnika u Zračnoj luci Zagreb dva sata prije polijetanja zrakoplova. Prijava na let kompanije Turkish Airlines (TK1056) za Istanbul s polaskom u 20.15 sati. Dolazak u Istanbul predviđen je u 23.20 sati.

2. dan - Istanbul - Bangkok - Hua Hin

Nastavak leta za Bangkok na liniji TK068 u 00.45 sati. Noćni let. Obroci u zrakoplovu. Slijetanje u Bangkok predviđeno je u 14.50 sati po lokalnom vremenu. Nakon obavljenih graničnih formalnosti, slijedi transfer do Hua Hin-a, popularnog odmorišta na obali Tajlandskog zaljeva, udaljenog oko 220 km od Bangkoka. Po dolasku, smještaj u hotel. Slobodno vrijeme za odmor. U večernjim satima mogućnost posjeta živopisnoj noćnoj tržnici. Noćenje.

3. dan - Hua Hin

Doručak u hotelu. Slobodno vrijeme za odmor i kupanje na pješčanim plažama. Uz doplatu, mogućnost odlaska do obližnje Planine majmuna, na vrhu koje se nalazi 20 m visok pozlaćeni kip Bude i hram Wat Khao Lad, poznat i kao Hram majmuna zbog mnoštva makaki majmuna koji ovdje žive. Potom, razgled (izvana) kraljevske ljetne palače Klaikangwon, što znači „daleko od briga“. Palača je sagrađena 1929. godine, a okružuje ju prekrasan vrt. Slijedi razgled palače Maruekatayawan, prekrasnog primjera klasične Thai arhitekture. Palača je sagrađena od tikovine, a krase ju prekrasni drveni paviljoni okrenuti prema moru. Tijekom razgleda možete dobiti uvid u prošlost tajlandske kraljevske obitelji. Noćenje.

4. dan - Hua Hin - plutajuća tržnica Damnoen Saduak - Kanchanaburi (most na rijeci Kwai)

Nakon ranog doručka, vožnja prema plutajućoj tržnici, jednoj od najpopularnijih turističkih atrakcija Tajlanda, na kojoj se od sredine 19. st. trguje u malim tradicionalnim čamcima. Ukrcaj na motorni čamac te vožnja kanalima do ploveće tržnice, gdje možete doživjeti fascinantan način života lokalnog stanovništva, gdje stotine ljudi prodaju svoje proizvode direktno s tradicionalnih brodića. Slobodno vrijeme za kupnju suvenira ili svježeg voća. Nastavak vožnje prema Kanchanaburiju, gradiću smještenom u blizini granice s Myanmarom. Ručak u lokalnom restoranu. Slobodno vrijeme za fotografiranje na poznatom mostu na rijeci Kwai i za kupovinu na lokalnoj tržnici. Slijedi posjet kampu slonova, gdje ćete moći doživjeti pravu avanturu jašući ove fascinantne životinje (uz doplatu). U večernjim satima smještaj u hotel uz rijeku Kwai. Noćenje.

5. dan - Kanchanaburi - Ayutthaya

Nakon doručka slijedi vožnja prema nacionalnom parku Erawan. Razgled prekrasnih slapova koji se spuštaju u 7 nivoa, uz mogućnost kupanja u prirodnim bazenima s plavo - zelenom vodom. Ručak u lokalnom restoranu. Nastavak putovanja prema poznatom Hramu tigrova, budističkom hramu koji je osnovan 1994. godine kao utočište za divlje životinje. Ovdje ćete imati priliku izbliza vidjeti male i velike tigrove. Slijedi vožnja ozloglašenom „željeznicom smrti“, koju su izgradili ratni zarobljenici tijekom Drugog svjetskog rata. Željeznica je bila duža od 400 km, a spajala je Tajland i Burmu. Nastavak vožnje prema Ayutthayi. Po dolasku, smještaj u hotel. Noćenje.

6. dan - Ayutthaya - Bangkok

Nakon doručka odlazak na razgled Ayutthaye, nekadašnje prijestolnice Siama uništene 1767., za vrijeme burmanskih ratova. Razgled povijesnog parka Ayutthaya: Wat Phra Si Sanphet (najsvetiji hram Ayutthaye, sagrađen na mjestu stare kraljevske palače); Wat Mongkhon Bophit te Wat Mahathat s glavom statue Bude zaraslom u korijenje stabla. Slijedi razgled nekadašnje ljetne rezidencije tajlandskih kraljeva, Bang Pain. Izgrađena u 17. stoljeću, palača je renovirana sredinom 19.-og st., a arhitektonski je mješavina orijentalne i zapadnjačke arhitekture. Ručak u lokalnom restoranu. Nastavak vožnje do Bangkoka. Po dolasku, smještaj u hotel. Noćenje.

7. dan - Bangkok

Nakon doručka odlazak na razgled grada i Velike palače. Tura uključuje obilazak dva budistička hrama u Bangkoku: Wat Po, najprostraniji hram u Bangkoku, sa svojim divovskim ležećim Buddhom i kraljevskim chedijima te Wat Phra Keo, hram smaragdnog Bude. Velika kraljevska palača, nekadašnja kraljevska rezidencija, jedan je od najljepših primjeraka antičkog sijamskog dvora (zatvorena je tijekom posebnih kraljevskih ceremonija i tijekom posjeta državnog vrha). Potom, vožnja tipičnim motornim čamcem (long tail boat) do četvrti Thonburi - predjela Bangkoka smještenog na zapadnoj strani rijeke. Tijekom vožnje moći ćete vidjeti stotine živopisnih drvenih kućica izgrađenih uz samu rijeku i život lokalnog stanovništva. Ručak u lokalnom restoranu. Povratak u hotel. Uz doplatu, moguć odlazak na folklorni show u Siam Niramit, gdje možete uživati u tradicionalnim plesovima i pjesmama iz različitih regija Tajlanda. Noćenje.

8. dan - Bangkok - Istanbul

Doručak. Slobodan dan za vlastito istraživanje grada i kupovinu. Predlažemo (uz doplatu) razgled kuće Jima Thompsona, Amerikanca koji je nakon Drugog svjetskog rata oživio tajlandsku industriju svile. Njegova kuća, danas muzej, građena je u tradicionalnom tajlandskom stilu, a okružena je prekrasnim tropskim vrtom. Ili, u dogovoru s vodičem, moguć odlazak metroom na Chatuchak vikend tržnicu, jednu od najvećih tržnica u svijetu, s preko 8.000 štandova. Odjava iz hotela do 18 sati, nakon čega slijedi prijevoz do zračne luke u Bangkoku. Prijava na let kompanijeTurkish Airlines na liniji TK069 u 23.30 sati.

9. dan - Istanbul - Zagreb

Dolazak u Istanbul u 5.20 sati. Nastavak leta za Zagreb na liniji TK1053 u 10 sati. Predviđeno slijetanje u Zagreb je u 11.15 sati prema lokalnom vremenu.

Adresa

ETURIST.HR

Radno vrijeme: Pon - pet : 10 - 16h
Tajland | Na većoj karti