Voucher ušteda: 0 kn
4850 kn

Ponuda je istekla!

0 puta kupljeno, Da bi ponuda uspjela, mora biti kupljena 1 puta
Vrijedi do: 30.06.'16

Napomene

 •  Za provjeru raspoloživosti termina kontaktirajte našu poslovnicu. ( Broj telefona: 01 33 55 683 / E-mail adresa: info@eturist.hr / Adresa: Mihovila Krušlina 16 (ŠETNICA), Zaprešić )
 • Boravišna pristojba, te osiguranje od ozljeda, bolesti, smrti i gubitka prtljage tijekom putovanja i boravka nije uključeno u cijenu, te ga kod nas možete dodatno uplatiti
 • Mogućnost plaćanja: karticama Privredne banke Zagreb i Zagrebačke banke jednokratno kao i na rate, e-banking- om, općom uplatnicom
 • Kako bismo vam pružili što bolju uslugu, bilo bi nam drago da nam se javite s povratnim komentarima nakon korištenja ove ponude na e-mail: info@eturist.hr
 • Posjetite našu Facebook stranicu na linku https://www.facebook.com/eturist.hr?ref=hl
 • Opis ponude

  Šifra aranžmana004150
  Datum polaskadnevni polasci
  Grad polaskaZagreb
  PrijevozZrakoplov
  Kategorija smještaja3/4
  UslugaNoćenje
  Cijenaod 4.850,00 kn
  Opis programa
  Toronto - 6 dana

  1. dan: Zagreb – Toronto
  Polazak zrakoplova za Pariz u 09:00 sati. Dolazak u Parizu u 11:05 sati. Presjedanje na let za Toronto. Polet zrakoplova iz Pariza za Toronto u 13:55 sati. Dolazak u Toronto u 16:10 sati po mjesnom vremenu. Po dolasku u Toronto, vožnja do hotela. Slobodno vrijeme. Noćenje.

  2.dan: Toronto
  Odlazak u panoramski razgled grada hop on/hop off autobusom (*uključena tura): CN Tower, sveučilište, Eaton Centre, parlament, Gradska vijećnica, Casa Loma, St. Lawrence Market, Hockey Hall of fame, Royal Ontario muzej, Maple Leaf vrtovi, trendy Yorkville, Harbourfront... S uključenim Toronto City Pass možete ući u CN Tower, Royal Ontario muzej, Casa Loma i Centar znanosti Ontario. Noćenje.

  3.dan: Toronto
  Slobodno vrijeme za šetnju uz jezero Ontario i samostalno istraživanje grada ili za shopping u mnogobrojnim eklektičnim dućanima, dok predahnuti možete u jednom od mnogobrojnih restorana poznatih svjetskih kuhinja. Noćenje.

  4. dan: Toronto
  Slobodni dan za posjet zoološkom vrtu Toronto (*ulaznica uključena u Toronto City Pass) i sadržaje po vlastitom odabiru. Noćenje.

  5. dan: Toronto – Zagreb
  Transfer u zračnu luku u popodnevnim satima. Polet zrakoplova iz Toronta za Pariz u 19:45 sati.

  6. dan: Pariz – Zagreb
  Dolazak u Pariz u 08:00 sati po mjesnom vremenu. Presjedanje za let za Zagreb. Polet zrakoplova iz Pariza za Zagreb u 12:35 sati. Dolazak u Zagreb predviđen je u 14:25 sati.


  Cijena po osobi u HRK
  HotelCijena
  Best Western Primrose4.850
  Bond Place Hotel4.950
  Westin Harbour Castle5.550


  Cijena paket aranžmana po osobi uključuje:
  - povratnu zrakoplovnu kartu Zagreb-Toronto-Zagreb
  - grupni transfer u Torontu
  - 4 noći u dvokrevetnoj sobi u odabranom hotelu
  - usluga: noćenje
  - ulaznica za CN Tower
  - ulaznicu za hop on – hop off bus na Double Decker Circle Tour
  - Toronto city pass – ulaznicu koja omogućava ulazak na 5 najpoznatijih znamenitosti toronta: CN Tower, Royal Ontario muzej, Casa Loma, Toronto ZOO i Centar znanosti Ontario.

  Cijena ne uključuje:
  - zrakoplovne pristojbe (cca 2.300 kn )
  - nadoplatu za jednokrevetnu sobu (na upit)
  - napojnice za lokalne vodiče i vozače
  - putno osiguranje (preporučamo)

  Napomena:
  FAKULTATIVNI IZLETI
  *izleti vođeni na engleskom jeziku

  Viza:
  NIJE POTREBNA ZA GRAĐANE HRVATSKE

  Preporuka:
  Molimo da se o rizičnosti putovanja u pojedine zemlje informirate na službenoj stranici Ministarstva vanjskih poslova i europskih integracija Republike Hrvatske http://www.mvep.hr

  NE ZABORAVITE!
  Strani državljani dužni su se sami informirati o dokumentima potrebnim za ulazak u određenu zemlju u matičnom Ministarstvu vanjskih poslova ili veleposlanstvu zemlje u koju se putuje. Neispravni putni dokumenti ili neodobravanje vize, koji za posljedicu imaju odustajanje od putovanja, ne obvezuju Bravo putovanja d.o.o. te se primjenjuju objavljeni uvjeti otkaza putovanja.

  Trajanje putovanja: 6 dana / 4 noći
  Minimalan broj putnika za putovanje je 2.

  Preporučujemo osiguranje od posljedica nesretnog slučaja i bolesti na putovanju.
  Po uplati predujma primit ćete račun koji je ujedno i ugovor o putovanju.
  Završno pismo šaljemo 5 dana prije početka putovanja.

  KORISNE INFORMACIJE:
  Službeno ime: Kanada
  Geografski položaj: Sjeverna Amerika, graniči sa SAD-om na jugu i sjeveru (Aljaska), na zapadu izlazi na Tihi ocean, a na istoku na Atlantski ocean.
  Površina: 9.984.670 km2
  Broj stanovnika: oko 34.786.000
  Glavni grad: Ottawa
  Jezik: engleski, francuski
  Religija: katolici 42.7%, protestanti 23.3%, ostali 34%
  Vremenska razlika: -4,5 do -9 sati
  Novčana jedinica: kanadski dolar (CAD), 1 CAD = oko 5,7 kn
  Kupovina: u Kanadi možete naći nevjerojatan izbor proizvoda u velikim trgovačkim centrima, robnim kućama, buticima i trgovinama. Trgovine tehničkom robom su zanimljive jer nude robu izvanredene kvalitete po relativno niskim cijenama. Odjeća europskih proizvođača nešto je skuplja nego u Europi.
  Odjeća i obuća: slojevita odjeća, ovisno o dobu godine i dijelu Kanade koji se posjećuje. Preporučljivo je toplo se obući.
  Hrana i piće: izuzetno internacionalna kanadska kuhinja nudi gotovo sve vrste kulinarskih svjetskih specijaliteta, s obiljem morske hrane (kamenice, rakovi, jastog, losos), jela od govedine (burgers, steakes), sušeno meso i riba, svježe voće i povrće, deserti sa sirupom od javora. Od pića tu su: svijetlo pivo Molson Canadian i Labatt Blue, Rye Whisky i Canadian Club. Vina Chardonnays, Riesling i pinot Noir iz pokrajina Ontario i British Columbia.
  Napon struje: 110V (potreban je adapter)
  Cijepljenje: nije potrebno
  Viza: nije potrebna
  Mobilne mreže: T-Mobile, VIPnet i Tele2 partneri. Potreban TRI Band uređaj (za detalje kontaktirajte lokalnog operatera)
  Pozivni broj zemlje: +1
  Korisna web stranica: www.keepexploring.ca
  Klima: kontinentalna. Zimi, temperature u većinskom dijelu Kanade padnu ispod točke smrzavanja. Jugozapadna obala ima relativno blagu klimu. Uz Arktički krug prosječne temperature su ispod točke smrzavanja tijekom sedam mjeseci godišnje. Tijekom ljetnih mjeseci za južne provincije je karakteristična visoka razina vlage i temperatura zraka koja može dosegnuti i 30°C. Jake oborine su tipične za zapadnu i jugoistočnu Kanadu.

  Adresa

  ETURIST.HR

  Radno vrijeme: PON-PET 09-18 sati SUB 09-12 sati
  Toronto | Na većoj karti
  Telefon: 01/33 55 683
  E-mail: info@eturist.hr
  Web site: http://www.eturist.hr