Voucher ušteda: 0 kn
16690 kn

Ponuda je istekla!

0 puta kupljeno, ponuda je uspjela!
Vrijedi do: 08.11.'16

Napomene

  • Za provjeru raspoloživosti termina kontaktirajte našu poslovnicu. ( Broj telefona: 01 33 55 683 / E-mail adresa: info@eturist.hr / Adresa: Mihovila Krušlina 16 (ŠETNICA), Zaprešić )
  • Boravišna pristojba, te osiguranje od ozljeda, bolesti, smrti i gubitka prtljage tijekom putovanja i boravka nije uključeno u cijenu, te ga kod nas možete dodatno uplatiti
  • Mogućnost plaćanja: karticama Erste banke, DINERS i Zagrebačke banke jednokratno kao i na rate, e-banking- om, općom uplatnicom
  • Kako bismo vam pružili što bolju uslugu, bilo bi nam drago da nam se javite s povratnim komentarima nakon korištenja ove ponude na e-mail: info@eturist.hr
  • Posjetite našu Facebook stranicu na linkuhttps://www.facebook.com/eturist.hr?ref=hl

Opis ponude

VELIKA KUBANSKA TURA

Havana, Vinales, Guama, Cienfuegos, Trinidad, Santi Spiritus, Camaguey, Bayamo, Santiago de Cuba, Holguin, Ciego De Avila, Santa Clara

12 dana/10 noćenja

GRUPNI POLAZAK:

22.11. – 3.12.2016.

PROGRAM PUTOVANJA:

1. dan, 22.11.2015. / ZAGREB – PARIZ – HAVANA

Sastanak s pratiteljem putovanja u Zračnoj luci Zagreb kod šaltera središnjih informacija dva sata prije početka leta. Prijava na let i polijetanje zrakoplova prema Parizu na liniji AF 5075 u 09:00 sati. Dolazak u Pariz predviđen je u 11:05 sati. Nastavak leta za Havanu na liniji AF 946 u 14:05 sati. Obroci u zrakoplovu. Dolazak u Havanu predviđen je u 18:25 sati. Prijevoz do hotela i smještaj. Večera i noćenje.

2. dan, 23.11.2015. / HAVANA

Nakon doručka odlazak na cjelodnevni razgled grada Havane koji je pod zaštitom UNESCO-a. Pješački razgled stare Havane te panoramski razgled autobusom modernog dijela. Razgled obuhvaća posjet utvrdi El Morro, posjet Muzeju ruma kao i gradskog muzeja Capitanes Generales. Ručak u lokalnom restoranu. Nakon razgleda povratak u hotel. Večera u hotelu te noćenje.

3. dan, 24.11.2015. / HAVANA – DOLINA VINALES – HAVANA

Nakon doručka, odlazak na izlet u dolinu Vinales – najzapadniju kubansku regiju poznatu po uzgoju duhana. Vožnja kroz provinciju Pinar del Rio gdje ćete uživati u prekrasnoj prirodi i krajoliku. Zaustavljanje na vidikovcu Los Jazmines gdje u jednom pogledu možete vidjeti panoramu cijele doline. Posjet Indijanskoj špilji unutar koje teče rječica. Odlazak do murala naslikanog na stijeni. Ručak u obližnjem lokalnom restoranu i potom povratak u hotel, večera i noćenje.

4. dan, 25.11.2015. / HAVANA – GUAMA – CIENFUEGOS - TRINIDAD

Nakon doručka odjava iz hotela i vožnja prema Trinidadu. Na putu zaustavljanje kod Fiesta Campesina i farme krokodila. Ručak u lokalnom restoranu. Nastavak putovanja prema Cienfuegosu i razgled grada: Park Marti i El Prado. Nastavak putovanja prema hotelu u okolici Trinidada. Prijava u hotel, smještaj, večera i noćenje.

5. dan, 26.11.2015. / TRINIDAD

Doručak. Odlazak na razgled grada Trinidada (povijesna jezgra pod zaštitom UNESCO-a), obilazak muzeja Palacio Cantero, posjet muzeju Romantico, bar Canchanchara. Ručak lokalnom restoranu. Smještaj u hotel. Večerai noćenje.

6. dan, 27.11.2015. / TRINIDAD – SANTI SPIRITUS - CAMAGUEY

Doručak. Odjava iz hotela te nastavak putovanja prema Santi Spiritus. Prije ulaska u grad zaustavit ćete se u dolini Los Ingenios, zaustavljanje radi fotografiranja te nastavak prema gradu i kratki panoramski razgled. Nastavak putovanja prema Camagueyu sa usputnim zaustavljanjem. Ručak u lokalnom restoranu. Panoramski razgled Camaguey-a: Trg San Juan de Dios, Trg radnika. Smještaj u hotelu u Camaguey-u ili okolici. Večera i noćenje.

7. dan, 28.11.2015. / CAMAGUEY – BAYAMO – SANTIAGO DE CUBA

Doručak i odjava iz hotela. Vožnja prema Bayamu. Razgled grada koji uključuje Casa de la Trova i Paseo. Ručak u lokalnom restoranu. Nastavak putovanja prema Santiago de Cuba, drugom po veličini gradu na Kubi. Prijava u hotel, smještaj, večera i noćenje.

8. dan, 29.11.2015. / SANTIAGO DE CUBA

Doručak. Odlazak u razgled grada. Odlazak do Trga Revolucije Antonio Maceo, zatim trg Caspedes, Kubanski povijesni muzej, Velaskezov balkon i utvrda Morro. Ručak u lokalnom restoranu. U poslijepodnevnim satima završava razgled kod crkve El Cobre te ukoliko želite možete se vratiti u hotel ili nastaviti razgled grada u vlastitom aranžmanu. U hotelu je organizrana večera. Nakon večere slobodno vrijeme, predlažemo odlazak u noćni klub Santiago Cafe na show.

9.dan, 30.11.2015. /SANTIAGO DE CUBA – HOLGUIN

Doručak i odjava iz hotela. Vožnja prema gradu Holguinu sa zaustavljanjem i panoramskim razgledom, posjet Aldea Taina i Chorro de Maita arheološkom nalazištu. Ručak u lokalnom restoranu. Dolazak u Hoguin, prijava u hotel, večera i noćenje.

10. dan, 1.12.2015. / HOLGUIN – CIEGO DE AVILA – SANTA CLARA

Doručak i odjava iz hotela. Nastavak putovanja prema Santa Clari. Usputno zaustavljanje na ručku u lokalnom restoranu. Dolazak u Santa Claru i panoramski razgled grada, te posjet mauzoleju Che Guevara. Smještaj i večera u hotelu u okolici grada. Noćenje.

11. dan, 2.12.2015. / SANTA CLARA – HAVANA - PARIZ

Doručak i odjava iz hotela. Vožnja prema zračnoj luci u Havani i prijava na let AF945 u 17:50 sati prema Parizu.

12. dan, 3.12.2015. / PARIZ - ZAGREB

Dolazak u Pariz predviđen je u 8:35 sati te slijedi nastavak putovanja prema Zagrebu na liniji AF5074 u 12:35 sati. Dolazak u Zagreb predviđen je u 14:25 sati.

Cijena aranžmana po osobi u dvokrevetnoj sobi 16.690 kn

Doplata za jednokrevetnu sobu 1.690 kn

Obvezna doplata za zrakoplovne pristojbe 2.400 kn

MINIMUM PRIJAVLJENIH PUTNIKA: 20

Cijena uključuje: prijevoz zrakoplovom na ekonomskoj klasi Zagreb – Pariz – Havana - Pariz – Zagreb, 10 noćenja s uslugom polupansiona u hotelima 3/4* na Kubi, ručak u lokalnim restoranima tijekom ture kako je navedeno u programu, razglede i ulaznice za objekte koji se posjećuju prema programu, prijevoz od zračne luke Havana do hotela u Havani i natrag, pratnja Atlasovog pratitelja iz Zagreba, lokalnog vodiča na Kubi, prijevoz klimatiziranim turističkim autobusom, troškove organizacije putovanja te jamčevinu.

Cijena ne uključuje: pristojbe zračnih luka u iznosu 2.400 kn, kubansku vizu - informacije su niže navedene, dodatne obroke, izlete, usluge koje nisu navedene u programu, napojnice, zdravstveno osiguranje i osiguranje od otkaza.

Obavezne doplate: obavezna doplata zazrakoplovne pristojbe 2.400 kn (podložno promjeni), napojnice 30 Eur po osobi – plaćanje na licu mjesta.

Kategorizacija hotela na Kubi odgovara lokalnoj kategorizaciji koja se razlikuje od europske, zamjetna je razlika u smještaju i usluzi, tako da je potrebna prilagodba na lokalne standarde, prijevozna sredstva, običaje i način života tijekom Vašeg boravka na Kubi.

VIZA – TURISTIČKA KARTA: Viza se ne stavlja u putovnicu. Cijena: 450 kn uključuje turističku kartu i uslugu izdavanja. Putnici su obvezni prilikom rezervacije putovanja dostaviti u agenciju kopiju prve i zadnje stranice putovnice koja mora biti važeća najmanje 6 mjeseci od početka putovanja.

NAPOMENA:

Pristojbe zračnih luka su podložne promjenama i iznos pristojbe potvrđuje se i naplaćuje na dan izdavanja zrakoplovne karte. Promjena imena putnika nije moguća bez odobrenja zrakoplovne kompanije uz naknadu koju se propisuje. Organizator zadržava pravo promjene letova. Organizator može promijeniti redoslijed obilaska, ovisno o redu letenja, radnim vremenima znamenitosti koje se posjećuju ili držanim praznicima. Sadržaj razgleda ostaje kako je objavljen bez obzira na redoslijed.

U slučaju promjene cijena kalkulativnih elemenata i tečaja do iznosa većeg od 1,5% organizator putovanja ima pravo na promjenu cijene aranžmana. 

Adresa

ETURIST.HR

Radno vrijeme: Pon - pet: 10 - 17h
Kuba, Kuba | Na većoj karti
Telefon: 01/33 55 683
Mobitel: 0994543473
E-mail: info@eturist.hr
Web site: http://www.eturist.hr