Voucher ušteda: 250 kn
2100 kn 2350 kn
-11% Ušteda: 250 kn

Ponuda je istekla!

0 puta kupljeno, ponuda je uspjela!
  • Vrijedi: 2350 kn
  • Ušteda: 250 kn
Vrijedi do: 15.08.'17

Napomene

  • Za provjeru raspoloživosti termina kontaktirajte našu poslovnicu. ( Broj telefona: 01 33 55 683 / E-mail adresa: info@eturist.hr / Adresa: Mihovila Krušlina 16 (ŠETNICA), Zaprešić )
  • Boravišna pristojba, te osiguranje od ozljeda, bolesti, smrti i gubitka prtljage tijekom putovanja i boravka nije uključeno u cijenu, te ga kod nas možete dodatno uplatiti
  • Mogućnost plaćanja: karticama Erste banke, DINERS i Zagrebačke banke jednokratno kao i na rate, e-banking- om, općom uplatnicom
  • Kako bismo vam pružili što bolju uslugu, bilo bi nam drago da nam se javite s povratnim komentarima nakon korištenja ove ponude na e-mail: info@eturist.hr
  • Posjetite našu Facebook stranicu na linkuhttps://www.facebook.com/eturist.hr?ref=hl

Opis ponude

HOTEL ORION se nalazi na 6 minuta hoda od plaže. Obiteljski hotel Orion nalazi se u Vodicama, u sjevernoj Dalmaciji i udaljen je 400 metara od plaže. Nudi klimatizirane sobe s TV-om sa satelitskim programima i besplatnim WI FI.

HOTEL ORION Vodice smješten je u srcu Dalmacije te ima na raspolaganju jednokrevetne, dvokrevetne i trokrevetne sobe s balkonom, klima uređajem i TV-om, besplatnim WIFI i bazenom. U sklopu hotela je restoran gdje će se razmaziti vaša osjetila i uživat ćete u bogatom izboru dalmatinske ili tradicionalne kuhinje.

Smještaj je na bazi punog pansiona, doručak je švedski stol, a za ručak i večeru su uvijek na raspolaganju 3-5 menija. Hotel je smješten 400 metara od plaže, a neposredno kraj hotela (100 metara9 je maksi KONZUM i ostali popratni sadržaji poput pekare. 250 od hotela je vodička šetnica.

Posebnost Vodica ne treba posebno isticati, ali je važno naglasiti da će se ove sezone, neposredno ispod hotela dodatno urediti gradska plaža koja će biti koncipirana kao zatvorena laguna i bazen te će temperatura mora biti i do 10 stupnjeva viša od okolnog mora, što će radikalno produžiti sezonu kupanja koja će trajati od ranog proljeća do kasne jeseni. Ovaj projekt financirala je Europska unija.

U našu ponudu uključen je i izlet brodom Tijanom iz Vodica preko Prvića i Zlarina do Šibenika, razgled grada Šibenika i povratak brodom u Vodice. U Šibeniku se nalazi tvrđava Svetog Mihovila,Tvrđava Svetog Nikole i Tvrđava Svetog Ivana i Tvrđava Svetog Nikole. Naravno, ovdje je i Tvrđava Šubićevac iz 1646. godine kao i katedrala Svetog Jakova. Kraj katedrale se nalaze i 4 bunara, a organizirat ćemo i posjet Šetnici kroz kanal Svetog Ante gdje možemo posjetiti tvrđavu Svetog Nikole i špilju Svetog Ante te Hitlerove oči – tunele iz ratnog doba.

Ukoliko će biti zainteresiranih nudimo posjet gradu Zadru i morskim orguljama u vidu poludnevnog izleta. Naravno, na raspolaganju su nam Sokolarski centar i NP Krka.

Bogatstvo ovog kraja sadržajem nije upitno, te smo u mogućnosti realizirati navedene sadržaje. Ako se odlučite za našu ponudu 7 ili 10 dana, detaljno možemo razraditi program.

ORGANIZIRAN PRIJEVOZ IZ ZAPREŠIĆA I ZAGREBA (Zagrebački velesajam) - uključeno u cijenu.

Adresa

ETURIST.HR

Radno vrijeme: 12-16
Vodice, Vodice | Na većoj karti
Telefon: 01/33 55 683
Mobitel: 0994543473
E-mail: info@eturist.hr
Web site: http://www.eturist.hr