Voucher ušteda: 0 kn
495 kn

Ponuda je istekla!

0 puta kupljeno, Da bi ponuda uspjela, mora biti kupljena 1 puta
Vrijedi do: 21.11.'15

Napomene

 •  Za provjeru raspoloživosti termina kontaktirajte našu poslovnicu. ( Broj telefona: 01 33 55 683 / E-mail adresa: info@eturist.hr / Adresa: Mihovila Krušlina 16 (ŠETNICA), Zaprešić )
 • Boravišna pristojba, te osiguranje od ozljeda, bolesti, smrti i gubitka prtljage tijekom putovanja i boravka nije uključeno u cijenu, te ga kod nas možete dodatno uplatiti
 • Mogućnost plaćanja: karticama Privredne banke Zagreb i Zagrebačke banke jednokratno kao i na rate, e-banking- om, općom uplatnicom
 • Kako bismo vam pružili što bolju uslugu, bilo bi nam drago da nam se javite s povratnim komentarima nakon korištenja ove ponude na e-mail: info@eturist.hr
 • Posjetite našu Facebook stranicu na linku https://www.facebook.com/eturist.hr?ref=hl
 • Opis ponude

  Šifra aranžmana00288
  Datum polaska21.11.2015
  Datum povratka22.11.2015
  Boravak2 dana
  Grad polaskaZagreb/Rijeka
  PrijevozAutobus
  Kategorija smještaja
  UslugaNoćenje s doručkom
  Cijenaod 495,00 kn
  Termini
  ŠifraGrad polaskaDatum polaskaDatum povratkaBoravakCijena
  00288Zagreb/Rijeka21.11.201522.11.20152 dana495,00

  Opis programa

  Putovanje u Veneciju i otoke lagune autobusom - 2 dana


  Garantirani polasci

  1. DAN, ZAGREB/RIJEKA-VENECIJA - hotel
  Polazak autobusa u 06,00 sati s Autobusnog kolodvora Zagreb (peroni 502 – 506), moguć polazak iz Karlovca u 06:45 (uz prethodnu najavu i to na polascima 02.01. i 09.01.2016.), te iz Rijeke u 08:15 sati (08:30 sati, na polascima 02.01. i 09.01.2016.), sa sjevernog odmorišta „Vrata Jadrana“. Vožnja kroz Sloveniju i Italiju uz kraća zaustavljanja na putu radi odmora. Po dolasku do Punta Sabbioni, vožnja brodićem do Venecije. Po dolasku razgled grada: KANAL GIUDECCA - RIVA DEGLI SCHIAVONI – MOST UZDAHA - TRG SV. MARKA - DUŽDEVA PALAČA - BAZILIKA SV. MARKA – MOST RIALTO – KANAL GRANDE. U 18:00 sati povratak brodićem do Punte Sabbioni, odlazak u hotel. Smještaj. Noćenje.

  2. DAN, OTOCI LAGUNE – RI/JEKAZAGREB
  Doručak. Polazimo prema pristaništu Punta Sabbioni, polazak na otoke venecijanske lagune. Posjetiti ćemo otok Torcello, jedan od prvih naseljenih otoka lagune sa najstarijim crkvama i spomenicima, izlet nastavljamo po otoku Burano, poznatom po izradi ćipke, kućama živih boja i nakrivljenom crkvenom tornju. Možete kupiti poznate kolačiće ili suvenire od ćipke te uživati u atmosferi tog posebnog otoka. Na kraju izleta posjetiti ćemo otok Murano, otok smeđih boja i poznatih radionica stakla. Brodićem se vraćamo prema Punta Sabbioni te krećemo prema Hrvatskoj. Dolazak se očekuje u večernjim satima.

  CIJENA ARANŽMANA PO OSOBI: 495 kn

  Cijena uključuje:
  * Prijevoz visokoturističkim autobusom
  * Turističkog pratitelja tijekom puta
  * 1 noćenje s doručkom u hotelu 3* u dvokrevetnim sobama (u okolici Venecije)
  * Razgledavanja prema programu
  * Jamčevno osiguranje
  * Troškove organizacije i prodaje aranžmana

  Cijena ne uključuje / informativne cijene ulaznica i moguće doplate:
  * Doplata za jednokrevetnu sobu 140 kn
  * Vožnja brodićem 12,00 eur na relaciji PUNTA SABBIONI – SAN MARCO – PUNTA SABBIONI
  * Vpžnja brodićem 20,00 eur na relaciji TORCELLO – MURANO - BURANO
  * dodatne sadržaje i troškove koji nisu predviđeni programom, troškove osobne prirode (piće, dodatni obroci, telefon, karte za javni gradski prijevoz itd.)
  * Putno zdravstveno osiguranje
  * Boravišna pristojba koja se plaća na licu mjesta, recepciji (€ 0,60 eur - 3,00 po osobi i danu – 3,00 eur je max. Koliko može biti ovisno o hotelu – na završnom pismu će pisati točno koliko je prije puta)

  Popusti:
  Djeca do 2 godine:besplatno.
  Djeca do 12 godina u pratnji dviju odraslih osoba: 20% popusta u trokrevetnoj sobi.
  Treća osoba u trokrevetnoj sobi nema popusta.

  Rok za prijavu: 7 dana prije puta

  Minimalan broj putnika: 40

  Italija je država na jugu Europe. Sastoji se od poluotoka i dva velika otoka na Sredozemnom moru, Sicilije i Sardinije. Jedinu kopnena granica joj se nalazi na sjeveru, na Alpama, gdje graniči s Francuskom u zapadnom dijelu, Švicarskom na sjeverozapadnom dijelu, Austrijom na sjevernom dijelu, te Slovenijom na sjeveroistočnom Dijelu. Uz kopnene granice ima i morsku granicu s Hrvatskom. Neovisne države San Marino i Vatikan nalaze se unutar teritorija Italije.

  Venecija je glavni grad istoimene talijanske pokrajine Venecija u talijanskoj regiji Veneto s 271,367 stanovnika (1. siječnja 2004). Zajedno s Padovom čini metropolu Padova-Venecija s 1,600,000 stanovnika. Grad je poznat po kanalima, gondolama i bogatoj povijesti, većinom neovisnog grada koji je bio središte Mletačke Republike, kada je bio poznat i kao "Dominantna" (La Dominante), "Presvijetla" (Serenissima), "Kraljica Jadrana", "Grad vode", "Grad mostova", i "Grad svjetlosti". Često ga, s razlogom, smatraju najljepšim gradom na svijetu. Grad se nalazi na 118 manjih otoka u močvarnoj venecijanskoj laguni u venecijanskom zaljevu na sjeveru Jadranskog mora. Laguna se prostire uz talijansku obalu između ušća rijeka Po na jugu, i Piave na sjeveru. Od 272,000 stanovnika u općini Venecija (Comune di Venezia), oko 62,000 stanuje u povijesnom središtu (Centro storico); 176,000 na Terraferma (talijanski: čvrsto tlo), većinom u velikim župama (frazione) Mestre i Marghera; te 31,000 na drugim otocima u laguni.

  Granične, vizne i zdravstvene formalnosti:
  Za državljane Republike Hrvatske viza za Italiju nije potrebna, ali je za putovanje potrebna važeća putovnica ili osobna iskaznica. Preporučujemo osiguranje od posljedica nesretnog slučaja i bolesti na putovanju.

  Prilikom prijave za putovanje potrebno je uplatiti 30% ukupnog iznosa, a ostatak 21 dan prije početka putovanja. Prijava za putovanje vrijedi isključivo uz uplatu predujma. Po uplati predujma primit ćete račun koji je ujedno i ugovor o putovanju.
  Minimalan broj putnika za putovanje je 40. Ukoliko se na putovanje ne prijavi dovoljan broj putnika najkasnije 5 dana prije početka paket aranžmana putnička agencija je dužna obavijestiti putnika o otkazu putovanja.
  Završno pismo šaljemo 2 dana prije prije početka putovanja.

  Adresa

  ETURIST.HR

  Radno vrijeme: PON-PET 09-18 sati SUB 09-12 sati
  Venecija | Na većoj karti
  Telefon: 01/33 55 683
  E-mail: info@eturist.hr
  Web site: http://www.eturist.hr