Uvjeti i pravila korištenja na eturist.hr

Pristup stranici ETURIST.HR i svim podacima na njoj podliježe niže navedenim uvjetima i odredbama.

Pristupom na internet stranicu ETURIST.HR obvezujete se poštivati sljedeće uvjete i pravila te se smatra kako ste pristali na iste.

Uvjeti kupnje

Postupak i uvjeti kupnje i prodaje na mrežnim stranicama webshopa ETURIST.HR definirani su sljedećim parametrima: narudžbom, plaćanjem, otpremom, dostavom, te povratom, odnosno reklamacijom kupljenog proizvoda. Isporučitelj naručenog i uplaćenog proizvoda  dizajner je proizvoda, a posrednik prilikom kupnje i prodaje je ETURIST.HR odnosno PRIGORSKI-KAJ j.d.o.o., Bregovita 18, 10292 Šenkovec, kao vlasnik webshopa ETURIST.HR

ETURIST.HR omogućuje kupnju cjelokupnog asortimana proizvoda koji se nalaze u ponudi webshopa ETURIST.HR

Kupcem se smatra svaka osoba koja popuni tražene podatke i elektroničkim putem naruči (kupi) barem jedan proizvod.

Podaci posrednika

Prigorski-kaj j.d.o.o. za trgovinu, usluge i turistička agencija
Sjedište: Bregovita 18, 10292 Harmica (Brdovec)
OIB: 70859788442
Vlasnik: Ivana Šoštarić

Telefon: 01/3355 - 683
Email: info@eturist.hr

Privredna banka Zagreb:
Žiro račun: 2340009-1110645475
IBAN: HR 2723400091110645475

Naručivanje

Naručivanje proizvoda može se vršiti 24 sata na dan, sedam dana u tjednu.

Proizvod se naručuje elektroničkim odabirom željenog proizvoda te spremanjem istog u potrošačku košaricu. Proizvod se smatra kupljenim u trenutku primljenog dokaza o uplati proizvoda.

ETURIST.HR   obvezuje se isporučiti sve kupljene proizvode, no ukoliko ipak dođe do nedostupnosti proizvoda, obvezan je ponuditi drugi proizvod ili vratiti cjelokupni uplaćeni iznos u kojem slučaju će ETURIST.HR kontaktirati kupca telefonom / e-mailom i ponuditi mogućnost drugog proizvoda ili povrat cjelokupnog uplaćenog iznosa.

Cijene i načini plaćanja

Kupac se obvezuje naručeni proizvod platiti web-u ETURIST.HR na način koji je odabrao prilikom sastavljanja narudžbe.

Sve su cijene izražene u hrvatskoj nacionalnoj valuti-hrvatska kuna (kn) i uvećane za PDV.

Podržani modeli plaćanja

Plaćanje je moguće:

  • kreditnom/debitnom karticom
  • općom uplatnicom
  • virmanom
  • putem internet bankarstva doznakom na račun prodavatelja
  • pouzećem

Podržane kreditne/debitne kartice: American Express®, MasterCard®, Maestro®, Diners i Visa.

American Express MasterCard MaestroDiners Visa Discover

Izjava o konverziji valuta

Sva se plaćanja vrše u hrvatskim kunama. Iznos koji će biti naplaćen s vaše kreditne kartice dobiven je konverzijom cijene iz eura ili dolara u hrvatsku kunu prema tekućem tečaju Hrvatske narodne banke (HNB). Prilikom naplate na vašu kreditnu karticu, isti iznos konvertiran je u vašu valutu prema tečajnoj listi kartične kuće. Zbog ove je konverzije moguća mala razlika između te cijene i originalne cijene izražene na našoj web stranici.

Otprema proizvoda

Kupljeni proizvod bit će složen tako da se uobičajenim rukovanjem pri transportu ne može oštetiti. Kupac je dužan prilikom preuzimanja kupljenog proizvoda provjeriti eventualna oštećenja i odmah ih prijaviti dostavnom radniku. Ukoliko se radi o oštećenju nastalom prilikom transporta, odgovornost snosi dostavljač (vidi " Dostava"), stoga je kupac dužan prilikom preuzimanja provjeriti dostavljeni proizvod kako bi se šteta prijavila dostavnom radniku. Ukoliko se radi o oštećenju nastalom neovisno o transportu, molimo pogledati pod "Reklamacije".

Pravila privatnosti i izjava o zaštiti i prikupljanju osobnih podataka te njihovom korištenju

ETURIST.HR obvezuje se da će štititi privatnost svih svojih kupaca i korisnika web stranice ETURIST.HR. Svi podaci navedeni na dokazu o uplati kupaca (izuzev brojeva kartica za koje vrijede niže navedena pravila) strogo se čuvaju i dostupni su samo djelatnicima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla.

Brojeve kartica webshop ETURIST.HR ne pamti.

Svi radnici webshopa ETURIST.HR , kao i njihovi poslovni partneri, odgovorni su za poštivanje načela zaštite privatnosti. ETURIST.HR koristit će e-mail adrese navedene u newsletteru kao način komunikacije između ETURIST.HR i kupca. Ukoliko to kupac zatraži, ETURIST.HR će izbrisati e-mail adresu newslettera. Svi podaci povjerljive su naravi i dostupni samo zaposlenicima ETURIST.HR

Sigurnost plaćanja

Unos osobnih podataka i podataka o broju kreditne kartice zaštićen je SSL protokolom 128-bitne enkripcije koju osigurava WSpay sustav za online autorizaciju kreditnih karica. Autorizacija i kartično plaćanje obavlja se putem PBZ Card i WSpay sustava u stvarnom vremenu. Stranice na kojima se unose podaci o kreditnim karticama ne pamte unesene podatke niti se podaci o brojevima kreditnih kartica spremaju u baze podataka.

American Express - Jamstvo sigurne online kupnjeMasterCard SecureCodeVerified by Visa

WSpay

Registracija

Registracija kupaca je obavezna te će Vam biti ponuđena prilikom prve kupnje.

Ukoliko se odlučite za registraciju, uneseni podaci upotrebljavat će se isključivo radi kupoprodaje proizvoda i uspostavljanja poslovnog kontakta i neće se koristiti u druge svrhe ili biti dostupni drugim osobama na uvid.

Vanjske usluge

Usluge koje Vam pruža ETURIST.HR  ne uključuju troškove koje stvarate rabeći računalnu opremu i usluge za pristup našim stranicama. ETURIST.HR nije odgovoran za telefonske troškove ili bilo koje druge troškove do kojih može doći.

Molimo Vas, primite na znanje da sve internetske stranice upotrebljavate isključivo na Vaš rizik. ETURIST.HR ne daje nikakva jamstva i nije ni u kojem obliku odgovoran te ne preuzima odgovornost za izravne i neizravne štete koje možete pretrpjeti korištenjem usluga ili u svezi s korištenjem mrežnih stranica, servisa (servera), programskih paketa (softvera) i interneta. Internet je internacionalna, nezavisna računalna mreža koju ETURIST.HR ne kontrolira ni u kojem obliku, već je na nju samo vezan, te zbog toga ne može jamčiti dostupnost servisa (servera) koje izravno ne kontrolira, pa webshop ponekad može biti nedostupan zbog radova, održavanja ili uvođenja novih sadržaja.

Intelektualno vlasništvo

Svi sadržaji objavljeni na ovim ili ostalim internetskim stranicama ETURIST.HR kao što su tekstovi, grafički sadržaji, zaštitni znakovi (logotipi), ikonice, sličice, audio i video zapisi, digitalni sadržaji, programski paketi (softver), fotografije i ostali nenavedeni sadržaji vlasništvo su ili ETURIST.HR  ili suradnika, a zaštićeni su domaćim i međunarodnim pravima o zaštiti autorskih prava i prava intelektualnog vlasništva te njihova upotreba bez prethodno točno utvrđenog načina korištenja nije ni u kojem slučaju dopuštena, a povreda istog bit će podložna sankcijama.

Ovime istovremeno pristajete na zabranu reprodukcije, umnožavanja ili distribucije dizajna ili podloge internetskih stranica ETURIST.HR, pojedinačnih elemenata stranica, dizajna, logotipa te branda clox bez izričitog pismenog odobrenja cloxa.

Ostale internet stranice

Webshop ETURIST.HR uključuje poveznice na druge internetske stranice, a materijali na tim stranicama su izvan kontrole ETURIST.HR i stoga ETURIST.HR nije odgovoran za sadržaj na tim stranicama.

Oglašavanje

Dio internetskih stranica ETURIST.HR predviđen je za oglašavanje i oglašivači su odgovorni te materijale usuglasiti sa zakonskim normama i pravilima. ETURIST.HR  nije odgovoran za bilo kakve protupravnosti, pogreške i nepravilnosti marketinških materijala.

Izmjene

Molimo Vas, primite na znanje da webshop ETURIST.HR može u svako vrijeme, bez prethodne najave, ažurirati ili izmijeniti podatke pohranjene na svojim internetskim stranicama.

Isključenje odgovornosti

Ovime prihvaćate i podvrgavate se hrvatskom materijalnom pravu kao isključivo mjerodavnom za tumačenje, primjenu i pravne učinke svih dopuštenja, isključenja i uvjeta upotrebe ove internetske stranice. Hrvatski sudovi isključivo su nadležni za sve zahtjeve i sporove koji nastanu kao rezultat upotrebe predmetnih internetskih stranica ili u vezi s njima.

Informacije koje ETURIST.HR objavljuje na ovim internetskim stranicama smatraju se točnima i pouzdanima u vrijeme njihovog unošenja, međutim ETURIST.HR ne jamči za točnost ili istinitost bilo kojih podataka pohranjenih na ovim internetskim stranicama, niti preuzima bilo kakvu odgovornost bilo koje od izloženih informacija, proizvoda ili procesa. Do zakonom predviđenih ograničenja ETURIST.HR neće odgovarati za bilo kakvu štetu, gubitke ili troškove nastale kao rezultat upotrebe ili nemogućnosti upotrebe koje od informacija dostupnih na ovim internetskim stranicama.